Şimdi Ara

broadwaye tesisat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba aracım broadway ben jbl gt4 12 yada gt5 12 almaya karar verdim hangisini almalıyım yardımcı olursanız sevınırım bır takım pıoneer 6901 oval hoperlor var oval ve gt4 12 yada gt5 yı edıson ed 804 besler mi tam performans 2 amfi istemıyorum 4 kanal istiyorum bu sublardan bırını ve ovallerı beslemesını ıstıyorum bir jbl 75.4 var bu bıraz pahalı başka amfi tavsıyelerınız varsa cekınmeyın yazalım

• gt 5 al daha saglam ve güçlüdür amfi olarak 804a iyi bi seçim ama 6901 ler o amfili kullanımda yanarlar mümkünse daha güçlü bir ocal hoparlör seç.
  • Önereceğim birşey yok ancak neden yazının sonuna smilesini koydun merak ettim komik olan nedir??
  • bence pioneer 307d al sub olarak hem daha kaliteli ses verir hemde daha sağlam ve kaliteli bir ürün 400 watt RMS veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft_fatalrhymer -- 16 Kasım 2008; 11:25:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

bence pioneer 307d al sub olarak hem daha kaliteli ses verir hemde daha sağlam ve kaliteli bir ürün 400 watt RMS veriyor

400watt rms yi wooferdan almak için 480-500watt rms li amfi lazım yani tam olarak besleyemez gt4 15 yada gt5 yeterli olucakdır bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

bence pioneer 307d al sub olarak hem daha kaliteli ses verir hemde daha sağlam ve kaliteli bir ürün 400 watt RMS veriyor

kesinlikle arkadaşa katılıyorum 307d ler gt5 den çok daha üstün bi ürün anfide 220 ytl ye edison 1000a alırsa 1000 rms ilerde bası çiftlesede gene anfi basları rahat besler 6901 leride anfiye bağlama ana üniteye bağlarsın güzel iş görür jbl kesinlikle önermem 307 çok daha iyi ve 120-130 ytl civarı fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa-80 -- 16 Kasım 2008; 13:36:28 >
  • edıson 804a köprülenebiliyor mu ? ovallerıde amfiye girip gaınlerını ve basslarını kısacam gt5 12 alıyorum o zaman ?

Bİrde uzun sure dınlendıgınde ısınmadan ıptal olur mu edıson 804a'lar.Ayrıca Doğubankta bulabilirmiyiz bu amfiyi ?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murti_154 -- 16 Kasım 2008; 14:02:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: murti_154

edıson 804a köprülenebiliyor mu ? ovallerıde amfiye girip gaınlerını ve basslarını kısacam gt5 12 alıyorum o zaman ?

Bİrde uzun sure dınlendıgınde ısınmadan ıptal olur mu edıson 804a'lar.Ayrıca Doğubankta bulabilirmiyiz bu amfiyi ?!

birde bu modeli buldum bu nasıldır ssizce hem bagajdada yer kapalamaz gt5 e gore performansı nasıldır ALPİNE SBE 12BR 30 CM 800W
  • edisonlar zaten dc kaçırıyo köprülersen çok tehlikeli olur ovalleride basıda yakar alpine tabiki gt5 ile kıyaslanmaz çok kaliteli bi bas tavsiye ederim doğubankta var ordan alabilirsin
  • tsw307 d4 e amfi olarak ed804 a yeterlidir ileride bir mono amfi alıp sadece bası bas amfisiyle beslersin ed804a nın kalan 2 kanalını da a sonrada alıcagın hoparlörlere verirsin böylece tesisatını büyütmüş olursun.

@isa-80 ilk mesajınla 2. mesajın çelişiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.