Şimdi Ara

Apartman Su Tesisatı Tadilat Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şöyle bir sorunumuz var daha doğrusu iki tane.Birincisi oturduğumuz 34 daireli apartmanın dışardan gelen su tesisat borusu değişti tahmini 3-4 metre civarı ve önceki demirdi şuan takılan plastik şöyle birşey;

Ve birde saatlere gelen küçük borular değişti yine demir yerine plastik olanlar oda şu şekilde;

Son olarakta saatlerin olduğu bölüme kapak yapıldı oda şöyle bir şey;

Şimdi sorunlarım şu şekilde arkadaşlar; Yönetici bu tadilat için için daire başı 200 TL istiyor 200*34=6800 TL bu bu kadar maliyetli bir iş olabilir mi ve yönetici herhangi bir fatura olmadan apartman'da imzalı ortak bir karar,teyit alınmadan tekrarlıyorum fatura ibraz etmeden(ki fatura olmadan ödemem dedim fatura yok ne arar dedi) bizden bu parayı isteyebilirmi.
    Şimdiden cevaplarınız için Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 200 lira bence uygun ancak fatura istemek en doğal hakkın.
  • kendim tesisatciyim her ne kadar usta olmasamda yapilan iste kirim dokum yok sanirim ha olsa dahi imkansiz o kadar bir tutar cikmasi ya yonetici cukka yapacak yada gercekten saf tesisatci uyanik galiba vermeyin resmen hirsizlik

• quote:

Orijinalden alıntı: salzburg11

kendim tesisatciyim her ne kadar usta olmasamda yapilan iste kirim dokum yok sanirim ha olsa dahi imkansiz o kadar bir tutar cikmasi ya yonetici cukka yapacak yada gercekten saf tesisatci uyanik galiba vermeyin resmen hirsizlik

Şöyle 3 metre kadar bir kırım var sadece usta.

• hocam yinede o fiyat etmez malzem desen en fazla bak en fazla 200 liradir hem yaptirmadan once danismasi gerekirdi oyle kafasina gore nasil yapiyor oda ilginc fatura iste ne ne kadar belli olur

• quote:

hocam yinede o fiyat etmez malzem desen en fazla bak en fazla 200 liradir hem yaptirmadan once danismasi gerekirdi oyle kafasina gore nasil yapiyor oda ilginc fatura iste ne ne kadar belli olur

Yani işte bende o konuda takıldım kafasına göre yaptırıyor adam hadi onada eyw bizim yararımıza borular yenilendi falan ama fiyat çok yüksek ve ortada fatura yok yoksa 50-100 liradan kaçacak halimiz yok yani ama herşeyin bir usulü, kuralı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: fearno

quote:

hocam yinede o fiyat etmez malzem desen en fazla bak en fazla 200 liradir hem yaptirmadan once danismasi gerekirdi oyle kafasina gore nasil yapiyor oda ilginc fatura iste ne ne kadar belli olur

Yani işte bende o konuda takıldım kafasına göre yaptırıyor adam hadi onada eyw bizim yararımıza borular yenilendi falan ama fiyat çok yüksek ve ortada fatura yok yoksa 50-100 liradan kaçacak halimiz yok yani ama herşeyin bir usulü, kuralı var.

aynen hocam yani bir boy borunun fiyati 10-12 tl kalitelisinin asiri pahali bir fiyat fatura yoksa odemem de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yetersiz ev elektrik tesisatı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki bu tadilat neden yapıldı?Bir arıza filan mı vardı yoksa keyfi yere mi?
    Bu arada ne yaptınız,ödediniz mi parayı?
  • Binanın eski olmasından(20 sene) dolayı boruların tıkalı ve eski olduğunu söylemişlerdi.
    Valla onuda geçtim bundan sonra da ne paralar verdik hala da veriyoruz.
    Dış Cephe Parası,
    Asansör Parası,
    Çatı Parası,
    Asansör Kapıları Boyama Parası,
    Aidat'a zam.

Bir ev aldık 3 sene önce Apartmanı komple tadilata soktular anasını satayım beni beklemişler bunca zaman:)

Neyse ki ağır kalemler bitti bakalım bundan sonra ne çıkacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ödemeyin. toplantı yapılır yönetici şu fiyata buldum daha uyguna yapacak tanıdığı olan varmı diye sorar en azından bikaç yerden fiyat alırsınız ona göre yaptırılır. apartman yönetici defterleri oluyor oraya herkes kabul ettiğine dair imza atar oy çokluğu yeterli sonra herkes ödemek zorunda. fiş fatura da saklanır ama sizin yönetici kafasına göre yaptırmış herhalde. daha öncesinde toplantı yapılmadıysa defterde imza yoksa ödeme zorunluluğunuz kanunen yok zaten.
  • Sizin gibiler yüzünden binada ki tüm işler aksıyor yok fatura yok bilmem ne sıkıştın mı yaa bu arıza nasıl giderilecek daha yeni yaptırdık 21 daire 7500 TL maliyetli oldu. Daire alırken dikkat dikkat edeceksiniz eski bina ve sahipsiz bina ise kimse ilgilenmiyor ise çok sorun çıkıyor, ona göre başınız ağrıyacak siz siz olun mümkün mertebe yeni bina bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efendi_24 -- 15 Ekim 2022; 12:53:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.