Şimdi Ara

bronz 1 de kaldım imdat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sezon sıfırlanmadan temmuz gıbı oyuna basladım on ranked maçı verdıklerınde hıç bir fikrim yoktu tek fikrim on maçı bitirmekti ama öyle ama böyle bitirdim bronz 3 ten başladım sonra bronz 4 de dustum adeta ağlamaklı günler geçiyodu derken rankede töbe ettim bayagı bir pvp oynadım 500 pvp win felan yaptım sonra baktım herkez gümüş gold olmaya başladı bı asıldım rankede 2 gunde bronz 4 den bronz 1 e cıktım ( tabi sezon bitti fakat ligler sıfırlanmamıstı ) 3. sezonu bronz olarak kapatmıstım ama liglerde uzun süre sıfırlanmayınca rankede devam ettım bronz 1 serılerde 2 maç kazandım sonra oyuna gırmedım ertesi gün bi baktım reset gelmiş bu sefer çok iddaliydim on maçta yuksek bir rakam kazanmayı hedeflıyordum da olduda 10 da 7 yaptım gerçekten AMA BRONZ 1 E ATTI :( ve suan 50 puana cıkıp tekrar 0 puana dusuyorum platin arkadasımla girdim adc oynarken muazzam bir oyun ortaya koydum fb felan aldım platin arkadasım gumuse ezilince bir kez daha hayal dünyam yıkıldı :( bronzdan cıkamıyorum beyler sağlam duo varmı lutfen :(

• Aga sağlam duo olmayabilirim ama seni gümüşe çıkarabileceğime inanıyorum tr de isen ekle benim nick elphir büyük ihtimalle yarın sabahtan akşama kadar oyunda olurum girebileceksen bu akşama kadar cevapla ya da mesaj at ki ona göre yarın bekleyem seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orda kal yukarıyı kirletme.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendin çıkarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nachtmystium

Orda kal yukarıyı kirletme.

• Eloboost mu dedi birisi ?
  • genelde hangi heroları alıyosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extuin

Eloboost mu dedi birisi ?

hayır sadece sağlam bir duo arıyorum ben kotu bır oyuncu degılım -,-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nachtmystium

Orda kal yukarıyı kirletme.

gerçekten kötü oynamıyorum sadece şu lanet yerde kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrktas

genelde hangi heroları alıyosun ?

saldırı gücü taşıyıcısı veya ormancı adc de luci jinx en kötü varus ez alıyorum ormanda kha yada vi rengar o tarz herolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackerTime

quote:

Orijinalden alıntı: emrktas

genelde hangi heroları alıyosun ?

saldırı gücü taşıyıcısı veya ormancı adc de luci jinx en kötü varus ez alıyorum ormanda kha yada vi rengar o tarz herolar

bronzdan cıkmanın yolu tankyjungle
  • Gerçekten hak ediyorsan çıkarsın
  • Yanlış anlaşılmak istememde Ben dota2den geçtim daha 2 ranked attım 2side Win neyse konu o değil

yani ben oyundan zevk almaya bakıyorum Lig benim için hiç önemli değil yıllarca bronz 5 te kalabilirim

ben aram ve normal game'dende zevk alıyorum ki

biri bana bu Lig sevdalılarının derdini anlatabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JarLewiS

Yanlış anlaşılmak istememde Ben dota2den geçtim daha 2 ranked attım 2side Win neyse konu o değil

yani ben oyundan zevk almaya bakıyorum Lig benim için hiç önemli değil yıllarca bronz 5 te kalabilirim

ben aram ve normal game'dende zevk alıyorum ki

biri bana bu Lig sevdalılarının derdini anlatabilir mi ?

hocam siz bronz arkadaşınız altın 3 olunca :D insana koyuyor :D o yuzden artı birde gerçekten çok saygısız ve seviyesiz oyuncularla dolu alt lig
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.