Şimdi Ara

Bronz 1 im yardımcı olabilicek veya duo var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • söylediğim gibi bronz 1 im bi türlü çıkamadım genelde adc veya mid oynuyorum lanede ezmeme rağmen tflerde bi şekilde master olsun gp olsun karşı takımdaki veya bizim takımdaki 1 kişi yüzünden oyunu kaybediyorum ciddi anlamda sıkıldım her lanede oyunumu oynarım kimseyle tartışmam ama bazen çileden çıkartılar lütfen birisi yardım etsin sinir krizi geçiriyorum her oyun.. ayrıca dalga geçecekler lütfen gelmesinler gidin başka yerde post kasın ben çok ciddiyim kötü bi playerde değilim ..

• bende adc ve mid ağırlıklı oynarım, support da oynarım ama sadce blitz var. eğer sana uyarsa bot pre grebiliriz bende aynı sıkıntıda muzdaribim.
  • Bronz arkadaşın hesabına girmiştim aldım master yi 1v5 penta attım kardş zor bişi değil bronzdan çıkmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: arconene

Bronz arkadaşın hesabına girmiştim aldım master yi 1v5 penta attım kardş zor bişi değil bronzdan çıkmak

PENTA LİG Mİ ATLATIYOLAR ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

quote:

Bronz arkadaşın hesabına girmiştim aldım master yi 1v5 penta attım kardş zor bişi değil bronzdan çıkmak

PENTA LİG Mİ ATLATIYOLAR ?

1v5 alabiliyorsan oyunlarıda ezersin lig atlamak için zaten kazanmak gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

bende adc ve mid ağırlıklı oynarım, support da oynarım ama sadce blitz var. eğer sana uyarsa bot pre grebiliriz bende aynı sıkıntıda muzdaribim.

olur mesaj atim olmadı çıkana kadar sup oynarım ben 60 lı puanlardayım :D bi 4 oyun kaybetmesem seri gircemde işte !.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ya sorun o değil her oyun birinin sorun çıkartması ez ile 20-5 oynuyorum leona beni korumuyor masterdan 2 yıyorum mesela dün garanti oyun elimizdeydi soloda yorick durduk yerde alldan küfretti ben kaçtım dedi afk kaldı oyun verdik .. bişeyde demedik adama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.