Şimdi Ara

Bronz kümesinden nasıl çıkabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar ben 6 ay önce lole başladım. 2 ay önce 30 oldum. bronz 1 başladım ve oynadıkça bronz 4 e kadar düştüm. takım sürekli feedliyo, kötü oyuncular denk geliyor. nasıl silver olabilirim hangi hiroları önerirsiniz? çok kill alarak taşımak istiyorum o yüzden jungle ve sup oynamam. teşekkrler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaTiL BurAK 2008 -- 28 Nisan 2017; 23:17:11 >

• çipetpet petpet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinsmoke Sanji

çipetpet petpet

anlamadım
  • büyük geçmiş olsun dostum. Bu ürünü deneyebilirsin.

Bronz kümesinden nasıl çıkabilirim?

Şaka lan şaka :) dediğinde haklısındır. Ben cho'gath öneriyorum, şampiyona alışırsan plata kadar çıkıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 29 Nisan 2017; 1:37:38 >
  • kötüsünüz. gold1 adam bile bronzedan rahat çıkar kabullenin şunu o kafayla oynayın
  • Katil Burak 2008

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu sorduğun için çıkamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Eren-

kötüsünüz. gold1 adam bile bronzedan rahat çıkar kabullenin şunu o kafayla oynayın

• :DDDDD "takım sürekli feedliyo, kötü oyuncular denk geliyor." tüm dünyanın ortak derdi. :DDD

Sana bir haberim var : Sen kötüsün.
  • Karşına smurf gelmediği sürece kaybetmenin bahanesi olamaz. Şimdi sana işe yarayacak bi formül vericem. Bir adet ad attack speed rün sayfası. 18-0-12 mastery(fervor) . Oynanacak rol, top-jungle. Herolar: jax, xin zhao, master yi, tryndamere vb. Hem oynaması kolay, hem duelist, hem mobil karakterler. Az biraz nerde ne yapacağını bilmen lazım. Mekanik gerektirmiyor bu karakterler. Doğru karar vermeyi, ne zaman gank atman gerektiğini, ct jungle vb bu. Konularla ilgili öğretici videolara bak. Farmda geriye düşme gank atacam diye. Bu tip karakterler daha çok ormanda takılır evet ama baktın midi kesiyolar yakınsan direk git. Adamın ölürse bi dahaki sefer sen git tilt olmasın. Bir de unutma tr serverındaysan her zaman, istisnasız all mute.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mid ya da jung oyna:

Mid için lux karma talon öneririm, hepsiyle başta 2-3 kill alırsan durdurulamaz oluyon. Jungda da ww, üstad yi önerebilirim

• Silver neyse, hem çok smurf/booster hem de çok troll dolu da, bronzdan çıkamamak imkansız. Ben low halimle çıktım elimi kolumu sallaya sallaya.
  • Hocam 6 aylik oyuncuyum demis herkes kolay kolay demiş. Bende suanki halimle 20 30 fps bilgisayar ile bronzda lig atlayabiliyorum. Ama tecrubesiz biri icin kolay değil ozellikle daha once moba oyun oynamadiysa . Hocam ilk önce her koridor icin 1 2 tane op Champion bul onlari ogrenip pickle hep yayin falan izle. Ve karşındaki sampiyonlarinda potansiyellerini öğren 1 2 ay alır ama sonra rahat cikarsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çare kolay şampiyonlarda. Kusura bakma da sen şampiyon falan bilmiyorsun. Al garen,kayle,annie gibi 450lik şampiyonları mobafiredan build bul taşı kendini.
  • Allahım anlamıyorum bütün bronzların takımı kötü geliyor ve hepsi o yüzden kaybediyor. İstisnasız hepsi böyledir hiçbiri nasıl oynadığını kabul etmez, lütfen artık takımınıza suç atmayı bırakın ve bişeyler öğrenmeye çalışın

• hmm iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.