Şimdi Ara

Bronzé V den Kurtulmak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nick verseydinde analiz etseydik historyini :D bi çok uzamn var burda :)
  • Ben TR'ye geçtiğimden beri 3 ranked attım birinde duo girdim kaybettim (nedense nordic'de de duolarda kaybediyordum) son 2 ranked maçı kazandım. 2 maçtan 71 puan geldi hatta. (bronze 5teyim bu arada) Yalnız rakibin kendi kendini yemesi çok eğlenceli oluyor. Resmen onlar veriyor maçı. Bu arada free elo champler dene. Voli,Diana gibi. Pantheon da olabilir. Şu an WL -9 falan sanırım benim. Ama düzelecek inanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 800den gold 1 e çıktım plat yakındır neden olmasın bul kendine bir hero ve çık
  • win / lose sıfırlat yeniden başla her şeye. manual transfer olmadan win / lose sıfırlanamaz diyenlere inanma. 2 ay önce ben sıfırlattım. biraz alengirli oldu ama başardım sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: wquantum

win / lose sıfırlat yeniden başla her şeye. manual transfer olmadan win / lose sıfırlanamaz diyenlere inanma. 2 ay önce ben sıfırlattım. biraz alengirli oldu ama başardım sonuçta

Nasıl oldu o iş? Türkiye Support yapar mı bilmiyorum. Hem de alengirliymiş. Anlatır mısın acaba? -9dayım şimdi. Bronze 5'teyim. Gerçi fazla oynamıyorum belki oynasam yükselirim. TR ye geçtim. Normal 6lose streaktan sonra sanırsam 6win streak var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Sabır

Ben de dereceliye başladığımda beni B1 den başlattı.. Tabi noobluk zamanları, düşe düşe B5 sıfır puana kadar düştüm. Yavaş yavaş oyunu öğrenmeye başlamama rağmen çıkamıyordum, çünkü aynen bahsettiğin gibi bir yer, puan kaygısı olmayanların yeri. 10-20-50 -100 derken 250 winim oldu ama hala bronzedayım... Şuan b2 ye ancak çıkabildim. BNronzu geçersem devamı gelicek diye düşünüyorum ama b5 ten kurtulmak gereçkten çok zor, sabretmen gerek. Aylar sürebilir

Hayır hayır hayır asla.
    Silver daha lanet gördüm geçirdim
  • Bronz4 den başladım, 3 gün de silver 5
  • Bronze 4teyiz arkadaş ile duo giriyoruz. Top/mid alsak bot feedliyor. Bot gitsek jungle oyunu bilmiyor ve mid feedliyor. 4 kere serilere kaldım. Çıkış yok
  • Düşük eloda mantık basit aslında.Mid yada jungle oyna ve koridorlara sürekli destek ver.Onlar ss nerde kavgası ederken oyunu kazanmış oluyorsunuz zaten
  • normal game shaco kas. Ranked % 90 win.
  • West serverında bronze 2 den 4e düştüm.Şimdi 3teyim.Bronze liginden çıkış yok
  • vi jungle ve singed solo top'u küfür ede ede,yalvara yalvara trolleye trolleye aldım ve bronze 5 ten silvere çıktım ama artık 2 side nerf yedi sana önerim jungle bul onda uzmanlaş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.