Şimdi Ara

Bronzdan Çıkmak İçin pRe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar bronzdan çıkmak için pre arıyorm artık trollerden sıkıldım biraz önce mid lee geldi kata u atamıyor bakın dedi gank atmadı doğru düzgn ve kata u atmadan tekliyor bu hala bakın u atamıyor diyo , pre arıyorm her lane oynarım yeter ki çıkıyım şu lanet ligden

• account bul taşiyim seni
  • PM at tasıyım seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Broz dan çıhmah için pireğğ arıyom bende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ionia köylüsü I kullanıcısına yanıt
    account olsa bn ondan devam ederim zaten :) smurf daha 20 level unranked olsa bu hesabı boşveririm direk ondan başlarım
  • Çok şanslıyım yav

Bu sabah bir el attım support Malp ile. Baktım soloya giden twisted fate döktürüyor(dk 29 farm 300, 20-3-6). Ben de Malp ile iyi oynadım. Adama arkadaşlık isteği attım maç sonu o da kabul etti. Adam burada smurf hesap kasıyormuş Eu West'te Diamond 2'ymiş. Leh(Polonyalı) olduğu için ve Türkçe bilmediği dolayısıyla flameleri anlamadığı için TR'de smurf kasıyormuş. 8 el attık ve an itibariyle Bronz 1'den çıktım . Bir ara Afk'lardan dolayı çıkamayacağımı zannettim ama sabrettim ve başıma böyle bir güzellik geldi.

Not: Bronz 1'de 1 hafta kaldım tahminen.

Sonuç: Oyunda iyi oynadığını gördüğünüz kişiyi ekleyip duo girin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Çok şanslıyım yav

Bu sabah bir el attım support Malp ile. Baktım soloya giden twisted fate döktürüyor(dk 29 farm 300, 20-3-6). Ben de Malp ile iyi oynadım. Adama arkadaşlık isteği attım maç sonu o da kabul etti. Adam burada smurf hesap kasıyormuş Eu West'te Diamond 2'ymiş. Leh(Polonyalı) olduğu için ve Türkçe bilmediği dolayısıyla flameleri anlamadığı için TR'de smurf kasıyormuş. 8 el attık ve an itibariyle Bronz 1'den çıktım . Bir ara Afk'lardan dolayı çıkamayacağımı zannettim ama sabrettim ve başıma böyle bir güzellik geldi.

haklısın da bi el iyi olan diğer el feed'in dibine vuruyo :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Valeryy

quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Çok şanslıyım yav

haklısın da bi el iyi olan diğer el feed'in dibine vuruyo :D

Çok ballıyım ama değil mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.