İnternetimi Kullanamıyorum [Çözüldü]
Uzun süredir türknet kullanıcısıyım fakat 2 gündür doğru düzgün internetimi kullanamıyorum. DSL ve İnternet ışığım yanmasına rağmen internete bağlanamıyorum. Google'a ping bile atamıyorum. Sorun hız düşüklüğü ile destek kaydı oluşturduktan sonra başladı. Gelip kontrolleri yaptıktan sonra sorunum çözüldüğünü söylediler fakat 2 saat sonrasında bağlantı kopmalarım başladı. Ardından hız testi yaptığımda 0.xx mbit hızlar alıyordum. Hız ayarlamaları yapıyolardır diye düşünüp çok uğraşmadım fakat uzun süre sonra ne destek kaydında ne de hızımda bi düzelme oldu. Ardından SNR değerlerini değiştirmeye başladığımda düzeldiğini fark ettim. SNR'ı 8 dBye sabitleyip yaklaşık 5 6 saat sorunsuz kullandım fakat sabah uyandığımda sorun tekrar başlamıştı. SNR'ı bi 7'ye bi 8'e alıyorum 20 dakikada bir internetimde gitme yaşıyorum. SNR'ı hiç ellemediğim zaman zaten internete erişimim olmuyor. Buyrun modem değerleri: [şu an modem bağlı gözüküyor fakat herhangi bir şekilde internete erişim sağlayamıyorum][TurknetDestek ile özel mesajdan PM yoluyla da iletişim kurdum fakat uzun süreler sonrası cevap alabildim ve bir sonuç içeren mesajlar değildi. Belki burda bilen biri olur yardımı dokunur diye konu açıyorum.]
Kendileri kopmaları söylediğim halde bana hız testi yapmalarını söylediler ki internet bağlantım yokken nasıl hız testi istiyorlar anlamadım.
|
|
Bilkent Endüstri vs ODTÜ EE/CENG
|
Sıralamama Bilkent gelme ihtimali nedir ?
|
Bronzdan Çıkmak İçin pRe
|
Bende mi sorun var
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 47
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.626 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar