Şimdi Ara

Bende mi sorun var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gerçekten TR bu kadar mı sinir bozucu yoksa bende mi bi sorun var. Bu sezon başladım ranked maçlarıma. Silver III'e atmıştı. Oynuyodum bu ligde evet güzel sorun yok daha sonra afk olanlar feedleyenler yani ''mid or feed''ciler gelmeye başladı. Tamam dedim olur arada artmaya başladı düşe düşe düşe bronza düştüm. Hırs yaptm daha da düşmeye başladım. Main olarak jungle, pantheon ile yapıyodm. Artık gank atmaya gidiyorm adam lane'yi terkediyo bizim jungle'a adam girdi diye hadi tamam git ama ben adama doğru giderken w atıp stun atcakken neden gidiyosun bide gidip kill veriyosun. Hadi geçtim bunları yavaş yavaş soloya kaydm mecburen çünkü oyunu taşıyacak bişey olmalı diye düşündüm. Olaf, jarvan, singed, gnar oynadım gerektiğinde iyi bazende kötü oynadm çünkü gank gelen olmuyo istememe rağmen defalarca. Singed'a taktım kafayı ve bi kaç gündür oynuyorm ayrıca afk da olmuyodu rahat rahat win ala ala yükselirken tekrar bi afk kaldı. Team Fight'lara 8/2/0 skorla girdim oyun sonu 8/11/2 ile çıktım. Adc focus yada ap carry'e herhangi bi focus yok. Vayne r ye basıp tank kesiyo. Bi başka oyunda adc pre oluyo iki adc oynuyo. Bu kadar kötü olamaz ya bende mi sorun var sizce ?

Ek olarak da ne dersiniz sizce singed oynayarak çıkabilir miyim bronzdan ? Çünkü gerçekten çok kötü troller mi dersiniz pre diye girip oyunu ...'e çeviren mi dersiniz her halt var. Artk bunalıyo insan küfür etmek istemesem bile etmeden duramıyosun bide çok biliyo gibi akali alıyo ss yok adc focus yok bişey yok boş boş konuşuyo gelmiş plat smurf'um diye oyuna giriyo.

Bende mi sorun var

• mide odaklan annie kata tarzı erken feedlenince herkesi duman eden herolarla çok rahat çıkarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairtune

mide odaklan annie kata tarzı erken feedlenince herkesi duman eden herolarla çok rahat çıkarsın
    Haklısın mide odaklanmak iyi fikir ap carry olmak + annie'deki stun sayesinde rahatça rakibi eritebilmek oyunu kazandırabilir ama takımda ss denen olay sıfır bi ben veriyorm vermediklerinde örneğin ahri ss ? diyorm küfürlü bi cevap geliyo tartışma doğuyo. Bi el daha singed oynadım ki takıma oldukça yararı var özellikle 30.dakikadan sonra tf başlatmak tf de ap carry ve adc yi aradan çıkartmak konusunda ciddi anlamda önemli bi konumda yer alıyo bence.
  • konuyu okumadım ama evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fr33will

konuyu okumadım ama evet
    Çok komiksin kardeş, bu başarınn devamını dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valeryy

Çok komiksin kardeş, bu başarınn devamını dilerim

Alıntıları Göster
    Bronz burası ne bekliyorsun
    Çok fazla saçma sapan insan denk geliyor. Pek dereceli giren biri değilim ama girdiğimde pişman ediyorlar. Fakat ezmesi ve taşıması kolay oluyor. Hızlı kule kesip ayrık ittirebileceğin heroları almaya bak. Yada Annie al free win.
    Focus bilmiyorlar, tf kazanınca kule alma veya drake alma yok direk b atıyorlar, lane de karşındaki adamı ezip biraz kill alırsan senin lafını dinliyorlar.
    Korkulu heroları, Leona-Blitz-Katarina bunları banla yoksa ağlarlar. Hemen karşının ct sini almaya çalışırlar, çoğu bilmediği heroyu alır.
    Main jungle demişsin Master ve Tryndamere dene, birkaç kill sal ardından hepsini sen al. Tek başına bile taşırsın bu herolarla, sürekli focus yapacakları kişiyi yaz. SS leri sen ver kavga çıkmasına izin vermemeye çalış. Rahat çıkarsın bronzdan, gerçi silver da aynı pek farkı yok

• Irelia, annie, fizz, hecarim oyna rahat cikarsin, rengar banlanmiyorsa çek rengari 4v5 cok rahat tasiniyor rengarla.
  • Bronzda ad soraka yap çok iyi taşırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: IreliaCarriesU

Bronzda ad soraka yap çok iyi taşırsın

Ad sona daha op
  • quote:

Orijinalden alıntı: Everett

Çok fazla saçma sapan insan denk geliyor. Pek dereceli giren biri değilim ama girdiğimde pişman ediyorlar. Fakat ezmesi ve taşıması kolay oluyor. Hızlı kule kesip ayrık ittirebileceğin heroları almaya bak. Yada Annie al free win.
    Focus bilmiyorlar, tf kazanınca kule alma veya drake alma yok direk b atıyorlar, lane de karşındaki adamı ezip biraz kill alırsan senin lafını dinliyorlar.
    Korkulu heroları, Leona-Blitz-Katarina bunları banla yoksa ağlarlar. Hemen karşının ct sini almaya çalışırlar, çoğu bilmediği heroyu alır.
    Main jungle demişsin Master ve Tryndamere dene, birkaç kill sal ardından hepsini sen al. Tek başına bile taşırsın bu herolarla, sürekli focus yapacakları kişiyi yaz. SS leri sen ver kavga çıkmasına izin vermemeye çalış. Rahat çıkarsın bronzdan, gerçi silver da aynı pek farkı yok

haklısın silverda aynı :D ya şimdilik singed la devam ediyorum seri maçındaym 1 win 1 lose gidiyorum akşam bi el daha denicem bakalım bronz II ye çıkabilecekmiyim :D haklısn master tryn kill aldıkları zaman rahat taşırlar ama sıkıntı şu ki kill aldığım zaman sülalemi güzelce kalayladıktan sonra feedlemeye başlıyolar. Belirli bir süreden sonra adcler kasıyo taşıyamıyosn artk hele de kite bilen bi adc ise. Annie düşünüyorm q yeteğinin manayı geri vermesi farmı çok kolaylaştırıyo ve farmı q ile alıp pasifi kullanmayı kolaylaştırıyo fakat mid lane oynayamıyorm harita kontrolüm çok iyi değil her ne kadar totem alsam da yetmiyo. SS olmadıktan sonra botdan toptan gelen herolar korkulu rüya oluyo. Tavsiyen için teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

quote:

Orijinalden alıntı: IreliaCarriesU

Bronzda ad soraka yap çok iyi taşırsın

Ad sona daha op

Biraz önce oynamıştım ap sona mid gitti ve gerçekten başarılı sonuç veriyo denemeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabballist

Irelia, annie, fizz, hecarim oyna rahat cikarsin, rengar banlanmiyorsa çek rengari 4v5 cok rahat tasiniyor rengarla.

haklısın fakat bana biraz daha agresif oynanan hero lazım ilk levellerde. Mesela olaf 3 level olduktan sonra karşı hero agresifse çok rahat kill alıyorm 6 levle de zaten gank geldiklerinde ikide iki yapıp çıkıyorum. Bu tarz arıyorum. Irelia düşündüm fakat bilmiyorm beceremedim belkide yoğunlaşsam gerçekten taşırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cabballist

Irelia, annie, fizz, hecarim oyna rahat cikarsin, rengar banlanmiyorsa çek rengari 4v5 cok rahat tasiniyor rengarla.

haklısın fakat bana biraz daha agresif oynanan hero lazım ilk levellerde. Mesela olaf 3 level olduktan sonra karşı hero agresifse çok rahat kill alıyorm 6 levle de zaten gank geldiklerinde ikide iki yapıp çıkıyorum. Bu tarz arıyorum. Irelia düşündüm fakat bilmiyorm beceremedim belkide yoğunlaşsam gerçekten taşırım.

Annie iyidir
  • quote:

quote:

haklısın silverda aynı :D ya şimdilik singed la devam ediyorum seri maçındaym 1 win 1 lose gidiyorum akşam bi el daha denicem bakalım bronz II ye çıkabilecekmiyim :D haklısn master tryn kill aldıkları zaman rahat taşırlar ama sıkıntı şu ki kill aldığım zaman sülalemi güzelce kalayladıktan sonra feedlemeye başlıyolar. Belirli bir süreden sonra adcler kasıyo taşıyamıyosn artk hele de kite bilen bi adc ise. Annie düşünüyorm q yeteğinin manayı geri vermesi farmı çok kolaylaştırıyo ve farmı q ile alıp pasifi kullanmayı kolaylaştırıyo fakat mid lane oynayamıyorm harita kontrolüm çok iyi değil her ne kadar totem alsam da yetmiyo. SS olmadıktan sonra botdan toptan gelen herolar korkulu rüya oluyo. Tavsiyen için teşekkür ederim :)

Küfür edenleri fazla umursamamaya bak ben 40 dereceli maç attım hepsinde feeder geldi. İçlerinden biri çıkıyor inadına feedliyor. Karşı ilk pick top pant pickledi buna rağmen top vayne aldı. Ezilince bizi suçluyor herif, sonra gitti feedledi. Free win aldı.
    Tryn ile sadece 2 kez kaybettim tekinde feedlemiştim. Diğerinde ise takım feedledi, karşı tarafın seçimleri bariz üstündü.
    Genelde hiçbir şekilde ezilmiyorum. Farmda fark açıyorum, karşının ormanını talan ediyorum. Doğru düzgün gank geleni görmedim daha top laneye, 6 levelden sonra zaten lanemde ölmüyorum. Yani kısaca çabuk kasmaya bak. Kasmış adcleri bile rahatça alıyorum. Hiç olmadı kafadan 5-6 saniyen oluyor her türlü alırsın

Genel olarak ise oyun mide taşınınca etrafta gez hangi heroyu almış olursan ol. Rakibin ormanını kes, tek başına farm yapmaya çalışanlara git kes. Kimsenin farm yapmasına izin verme böyle böyle rahat win alınıyor.
    Singed yerine daha mobil, aradaki mesafeyi kolay kapatan ve snowball yapınca durmayan heroları tavsiye ederim. İstersen beraber de girebiliriz. Jungle ve Top lane duo olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar

Bu mesaj silindi.
    Okumadım evet
  • quote:

quote:

quote:

Küfür edenleri fazla umursamamaya bak ben 40 dereceli maç attım hepsinde feeder geldi. İçlerinden biri çıkıyor inadına feedliyor. Karşı ilk pick top pant pickledi buna rağmen top vayne aldı. Ezilince bizi suçluyor herif, sonra gitti feedledi. Free win aldı.
    Tryn ile sadece 2 kez kaybettim tekinde feedlemiştim. Diğerinde ise takım feedledi, karşı tarafın seçimleri bariz üstündü.
    Genelde hiçbir şekilde ezilmiyorum. Farmda fark açıyorum, karşının ormanını talan ediyorum. Doğru düzgün gank geleni görmedim daha top laneye, 6 levelden sonra zaten lanemde ölmüyorum. Yani kısaca çabuk kasmaya bak. Kasmış adcleri bile rahatça alıyorum. Hiç olmadı kafadan 5-6 saniyen oluyor her türlü alırsın

Genel olarak ise oyun mide taşınınca etrafta gez hangi heroyu almış olursan ol. Rakibin ormanını kes, tek başına farm yapmaya çalışanlara git kes. Kimsenin farm yapmasına izin verme böyle böyle rahat win alınıyor.
    Singed yerine daha mobil, aradaki mesafeyi kolay kapatan ve snowball yapınca durmayan heroları tavsiye ederim. İstersen beraber de girebiliriz. Jungle ve Top lane duo olarak

Evet tryn konusunda haklısın ultisi ile birlikte gerçekten ölmüyo ve gank yapıldığında kaçabiliyo veya kill alabiliyo, denemeyi düşünüyorm teşekkür ederim :)

Ban konusunda 6 tane ban oluyo kafmda leona, katarina, yasuo, zed, le blanc, blitz. Bunları banlıyorum ama zed yasuo leona daha öncelikli oluyolar.

Duo olayında da girebilirz benim içinde iyi olur oyun bilgisi olan ve takım oyunu oynayan bir kişi bile yeter bana anlaşarak win alabilirz diye düşünüyorm :) Ekleyebilirsin ReSurreCTıoN.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet tryn konusunda haklısın ultisi ile birlikte gerçekten ölmüyo ve gank yapıldığında kaçabiliyo veya kill alabiliyo, denemeyi düşünüyorm teşekkür ederim :)

Ban konusunda 6 tane ban oluyo kafmda leona, katarina, yasuo, zed, le blanc, blitz. Bunları banlıyorum ama zed yasuo leona daha öncelikli oluyolar.

Duo olayında da girebilirz benim içinde iyi olur oyun bilgisi olan ve takım oyunu oynayan bir kişi bile yeter bana anlaşarak win alabilirz diye düşünüyorm :) Ekleyebilirsin ReSurreCTıoN.

Alıntıları Göster
    Gitmiş gümüş yeteneğiyle Singed oynamış.Sana tavsiyem Shen,Talon,Katarina(hızlı oynaman gerekiyor beceremezsen hiç bulaşma),Cho,Diana bunları oynaman.

• TR' de gold da aynı plat da aynı. Ne kadar taşırsan taşı solo olarak belli yere kadar ilerlenebiliyor. Duo bularak en azından biraz daha şansını arttırırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Gitmiş gümüş yeteneğiyle Singed oynamış.Sana tavsiyem Shen,Talon,Katarina(hızlı oynaman gerekiyor beceremezsen hiç bulaşma),Cho,Diana bunları oynaman.

gitmiş gümüş yeteneği derken ? kimseyi aşağılamaya hakkın yokki beni bi gram bile tanımadan bunu demen çok saçma sana bu hakkı kim veriyo ? İkincisi 10 maçlık seride 10da 10 yapsan bile platdan başlayamazsn ki bitek senin elinde değil 10 maçta win almak takımında etkisi büyüktür bunu bilmiyosan gelip boş boş konuşmaya hakkın yok.

Shen'i biliyorm talonu zaten mid aldığımda direk alıyorum ki çok rahat eziyorum ganklerimi atıyorum bota gidip kill alıyorum lanede zorlanırsam combo olarak da qewr atıyorm 6 levelda direk lanede kill alabiliyorm. Katarina kadar gıcık ve veletlerin elinde olan hero görmedim oyunu bilen bilmeyen herkes katarina oynuyo çok sinirimi bozuyo ve herodan soğudum. Cho yu denedim bana göre değil. Diana da güzel hero ama almadım daha öncelikli almak istediğim herolar vardı onları aldm eğer biriktirirsem tekrar diana almayı düşünüyorm taşıma potansiyeli olan bi hero.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suzumiya Haruhi

TR' de gold da aynı plat da aynı. Ne kadar taşırsan taşı solo olarak belli yere kadar ilerlenebiliyor. Duo bularak en azından biraz daha şansını arttırırsın.

aynen haklısın late e geldiği zaman oyun taşıma diye bişey kalmıyo. Takım oyununa bakıyo her şey. Takımda varsa bilgi oyunu alırsn yoksa zaten yapacak bişey yok lose garanti. Duo arkadaşım vardı fakat her zamanda bulunmuyo işte o yokkende olmaz oynamam da denmiyo ranked oynadıktan sonra normal oyunlarda zevk kalmıyo herkesin mid ilk ben dedim tartşması direk locklamaları felan sinr bozucu. Oyunu kafa dağıtsn diye oynuyoruz ama bunlar yüzünden sinir olup canımızı sıkıp çıkıyoruz. Westte de bi hesap açtm burda genelde mid ezreal deniyorum. Ap ezreal gerçekten çok hasar çıkarabiliyo bunu başarabilirsem rankedlarda ezreal oynamayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.