Şimdi Ara

Bende mi sorun var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sorun nerede biliyormusun oyuna tek girmeyeceksin.2 kişi gireceksiniz 2 nizde oyun taşımak için oynayacaksınız.tek girersen kendi koridorunda ezsende diğer 4 kişi sürekli feedliyorsa karşı takımı yapacak bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valeryy

quote:

Orijinalden alıntı: Suzumiya Haruhi

TR' de gold da aynı plat da aynı. Ne kadar taşırsan taşı solo olarak belli yere kadar ilerlenebiliyor. Duo bularak en azından biraz daha şansını arttırırsın.

aynen haklısın late e geldiği zaman oyun taşıma diye bişey kalmıyo. Takım oyununa bakıyo her şey. Takımda varsa bilgi oyunu alırsn yoksa zaten yapacak bişey yok lose garanti. Duo arkadaşım vardı fakat her zamanda bulunmuyo işte o yokkende olmaz oynamam da denmiyo ranked oynadıktan sonra normal oyunlarda zevk kalmıyo herkesin mid ilk ben dedim tartşması direk locklamaları felan sinr bozucu. Oyunu kafa dağıtsn diye oynuyoruz ama bunlar yüzünden sinir olup canımızı sıkıp çıkıyoruz. Westte de bi hesap açtm burda genelde mid ezreal deniyorum. Ap ezreal gerçekten çok hasar çıkarabiliyo bunu başarabilirsem rankedlarda ezreal oynamayı düşünüyorum.

İnsanlar solotopun önemini, teleportun yararını, adc korumanın faydalarını bilmiyor. Genelde "kuleyi alayım, sonra midde team fight yaparız" algısı var. Birisi yakalansa dahi zoraki team fight giriyoruz. Farma devam etsem suçlu benim, kayıp verdiğimiz team fightı devam ettirmediğim için yine suçlu benim. Yani ne yaparsan yap suçlu yine sen olursun. Duo olunca en azından bir kişi bu algıdan sıyrılmış oluyor. Dolayısıyla taşıma şansı daha da artıyor.
    Edit: Kendini belirli bir şampiyona sınırlandırma. Genel olarak bütün lanelerde bilgin olsun. Mid lane çoğu kişinin arz ettiği bir lane, her oyun mid geçemeyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 14 Ağustos 2015; 20:39:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

TR' de gold da aynı plat da aynı. Ne kadar taşırsan taşı solo olarak belli yere kadar ilerlenebiliyor. Duo bularak en azından biraz daha şansını arttırırsın.

aynen haklısın late e geldiği zaman oyun taşıma diye bişey kalmıyo. Takım oyununa bakıyo her şey. Takımda varsa bilgi oyunu alırsn yoksa zaten yapacak bişey yok lose garanti. Duo arkadaşım vardı fakat her zamanda bulunmuyo işte o yokkende olmaz oynamam da denmiyo ranked oynadıktan sonra normal oyunlarda zevk kalmıyo herkesin mid ilk ben dedim tartşması direk locklamaları felan sinr bozucu. Oyunu kafa dağıtsn diye oynuyoruz ama bunlar yüzünden sinir olup canımızı sıkıp çıkıyoruz. Westte de bi hesap açtm burda genelde mid ezreal deniyorum. Ap ezreal gerçekten çok hasar çıkarabiliyo bunu başarabilirsem rankedlarda ezreal oynamayı düşünüyorum.

İnsanlar solotopun önemini, teleportun yararını, adc korumanın faydalarını bilmiyor. Genelde "kuleyi alayım, sonra midde team fight yaparız" algısı var. Birisi yakalansa dahi zoraki team fight giriyoruz. Farma devam etsem suçlu benim, kayıp verdiğimiz team fightı devam ettirmediğim için yine suçlu benim. Yani ne yaparsan yap suçlu yine sen olursun. Duo olunca en azından bir kişi bu algıdan sıyrılmış oluyor. Dolayısıyla taşıma şansı daha da artıyor.
    Edit: Kendini belirli bir şampiyona sınırlandırma. Genel olarak bütün lanelerde bilgin olsun. Mid lane çoğu kişinin arz ettiği bir lane, her oyun mid geçemeyebilirsin.

adcyi korumaya bazen gerek kalmıyor. en çabuk ölen ve en az hasarı veren o oluyo. Bu durumlarda ap carryi korumaya özen gösteriyorm. Mesela jarvan varken gerek sancak kombosu gerek u bunları kullanarak hem takımı topluyorm hemde ap carryden uzak tutuyorm mesela ahri var ise u sayesinde hepsini toplamış oluyorm ve rahat bi şekilde 3 te 3 atıyo fakat buda bi yere kadar o adam öldüğü zaman gg oluyo. Kendime çok iyiyim demiyorm ama çabalıyorm bazıları bunuda yapmıyo bu yüzden oyun gidiyo. seri maçımda midde tek kule kalmışken adamlar gitti jinxi takip etti her ne kdar üç kişi uyarsak da. Jinxde zekiymiş vakit kazandırdı adamları doğdu üstüne o kovalayan iki zeki arkadaşımızı da öldürerek kill aldı. Ve maç elimizdeyken hard ezmişken maçı verdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valeryy -- 14 Ağustos 2015; 21:16:41 >

• Sıçra Almayı dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sony Black

Sıçra Almayı dene

singed da tutustur daha çok iş yapıyo ulti yi açınca sıçra atmaya hiç gerek yok aksine sıçra atarsan kill zorlaşıyo kaçarken :) yani benim açımdan. Başkası sıçra alır bilemem tercih.
  • Bende feeder gelmese west de challengerdimde lanet olası feederlar yüzünden tahta 7 düştüm.

Ama sana önerim cho oynaman mid top farketmez asırlıktan sonra tamamen tank çıkmanı öneririm zaten karşındakini çok rahat ezebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorakacıkmuzcuk -- 14 Ağustos 2015; 22:11:28 >
  • Ozet geçecek olan ?

• Sadece signed oynayarak cıkamazsın. pre bul bot yapın.
  • Riven öneren var mı ? Denedim güzel hasar çıkartan ve doğru tpler ile güzel iş yapan bi hero. Kaçış mekanizması olan + w sayesinde damage yemeden kaçabilmesi güzel bişey bnce
  • quote:

quote:

Sıçra Almayı dene

singed da tutustur daha çok iş yapıyo ulti yi açınca sıçra atmaya hiç gerek yok aksine sıçra atarsan kill zorlaşıyo kaçarken :) yani benim açımdan. Başkası sıçra alır bilemem tercih.

Hayaletde olabilir

• quote:

quote:

quote:

Sıçra Almayı dene

Hayaletde olabilir

aynen fakat ultisi hızlandırdığı için + q sayesinde fazla farm yapıp basit çizmeyi önceden alabileceğimiz için pek gerek duymuyorum aslında

• Okumadım, sorun sende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.