Şimdi Ara

bronzdan çıkmak kolay diyenler bir gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkneZZ -- 8 Aralık 2013; 17:48:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaandemirel1994

dün gece tristiana ile oynuyordum botta 5 0 0 gidiyorum yanımda blitzcrank vardı bayağı iyidik midde adam kayleyi feedlemiş 15 3 civarlarıdna oynuyordu kayle sonra oyunu verdik şimdi tek başıma oyunu nasıl taşıyabilirim adcydim taşıyamadım bide teemo vardı direk q atıyor bi işe yaramıyordu vuduklarım
    ondan önceki oyun adc afkdı zaten off nasıl çıkabilirim

dün 30 level oldum direk 10 oyunumu oynadım 10da 7 yaptım şuanda gümüş 2 yim kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaandemirel1994

quote:

Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas

Sizin mid feedlemiş onların bot. Ama karşıdaki fed adam sizin fed adamınız olan seni yenmiş. Yani karşıdaki daha iyi bir oyuncuymuş. Yani bronze'da karşına senden daha iyi bir oyuncu gelmiş. Yani bronze'u hak ediyorsun.

yalnız adam 15 2 ydi ben 5 0 0 adam kenidisine bi ulti atıyor zaten attıklarım işlemiyor canımda az adc yim takımda tank yok beni korusun bi q atıyor ardından e ye basıyor patır patır kesiyor napayım zaten 15 kill almış kim durdurabilir

15 kill alana kadar izole edilmiş bir alanda durmuyorlardı ya? Team play.
  • Kedi uzanamadigi ete..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi oynadığınız bir iki karakterle kendinizi altın gibi görüyorsunuz, bronzdan çıkmak kolay. Tabii ilk bütün lanelerde iyi olduğunuzu kanıtlayacaksınız sonra ne kalırsa alıp tatlı bir dille takımdakilerle konuşacaksınız. O adam 15-3 giderken siz neredeydiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Esperanza

quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

1 maç oynayıp yine gelmişsiniz.

bronzda taşımak çok kolay ama size dünyanın en zor işi çünkü düşündüğünüz kadar iyi oyuncu değilsiniz.

bir takımda bot, diğer takımda mid feedlemiş. demek ki bronzu hak eden sizsiniz. kayle nasıl taşımış feedleyen bot oyuncularını?

Tespitin ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.