Şimdi Ara

bronzdan çıkmak kolay diyenler bir gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün gece tristiana ile oynuyordum botta 5 0 0 gidiyorum yanımda blitzcrank vardı bayağı iyidik midde adam kayleyi feedlemiş 15 3 civarlarıdna oynuyordu kayle sonra oyunu verdik şimdi tek başıma oyunu nasıl taşıyabilirim adcydim taşıyamadım bide teemo vardı direk q atıyor bi işe yaramıyordu vuduklarım
    ondan önceki oyun adc afkdı zaten off nasıl çıkabilirim

• Bana dün xin zhao ve garen sup geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D37FC5D75 -- 8 Aralık 2013; 16:43:51 >
  • Bot Premade

Mid ve jungle Premade

Solo Jungle Premade

BKZ.

Annie mid, Hecarim Jungle maç taşıma makinesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GjRr1 -- 8 Aralık 2013; 16:44:27 >
  • 1 maç oynayıp yine gelmişsiniz.

bronzda taşımak çok kolay ama size dünyanın en zor işi çünkü düşündüğünüz kadar iyi oyuncu değilsiniz.
  • Belli bir seviyenin üzerinde değilsiniz. Bronze'sunuz çünkü. Tristana'nın hayvani range 'i var nasıl blind atıyor sana Teemo ? Pozisyon alamıyorsun demek ki.
  • pek fazla dereceli oynamam, zevk için normal game atıyorum.
    bir ara arkadaşlar bot pre yaptık, 8 maç atmışızdır hiç kaybetmedik. Silver 3 maçlarıydı bunlar.
  • He ya bunlar her mac geliyor dimi ? Hiç karsiya gelmiyor zaten .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

1 maç oynayıp yine gelmişsiniz.

bronzda taşımak çok kolay ama size dünyanın en zor işi çünkü düşündüğünüz kadar iyi oyuncu değilsiniz.

.
  • quote:

bir takımda bot, diğer takımda mid feedlemiş. demek ki bronzu hak eden sizsiniz. kayle nasıl taşımış feedleyen bot oyuncularını?
  • sen iyi oynarsan çıkarsın bende bronzdayım son 12-13 maçtır 0lose 2 lg atladım bronz5 den 3 e main im mid kimseye vermemeye çalışıyorum ve en önemlisi takımı motive ediyorum cidden işe yarıyor denemelisin.Milleti gaza getir türkler çabuk gaza gelir karşı takımda feedleyen veya boş yere ölen adam varsa karşı takımı tetikleyici bi laf at ki sinirleri bozulsun benden bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.A.R.V.I.S. -- 8 Aralık 2013; 16:50:20 >
  • Üst lige çıkanların hepsi boost zaten.Normalde hiç kimse çıkamaz bronzdan.Ah bi dk boost yapanlarda mı yoksa bronze?
  • UcanZebra ekle çıkarayım bronzdan

• Bırak bronzu silverda bile doğru herolarla taşımak o kadar kolayki 10 maç'ın birini kaybettim.
  • quote:

1 maç oynayıp gelmedim
    soraka oynarken akali bana niye mana vermiyon diyip sövüp gittiği oyunumu diyim
    bir oyunda 2 afkın olduğunumu diyim
    wukongu hayatında ilk defa görenlerimi diyim
    babannem öldü deyip çıkıp gidenlerimi diyim

zaten ilk tanka dalanları söylemiyorum daha pick ekranında sövüp oyunda afk kalanlarıda
    şimdi bunların arasından nasıl oyun taşıyıcam
  • www.twitch.tv/goodguygarry
  • O karşıdaki kayle tek başına nasıl taşıdıysa sende öyle taşırsın, sizin mid feedlemiş onların bot ama adamların mid daha iyi oynamış ve senide ezmiş o kazanmış. Ne olursa olsun iyi oynayan kazanır.

• Sizin mid feedlemiş onların bot. Ama karşıdaki fed adam sizin fed adamınız olan seni yenmiş. Yani karşıdaki daha iyi bir oyuncuymuş. Yani bronze'da karşına senden daha iyi bir oyuncu gelmiş. Yani bronze'u hak ediyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaandemirel1994

quote:

1 maç oynayıp gelmedim
    soraka oynarken akali bana niye mana vermiyon diyip sövüp gittiği oyunumu diyim
    bir oyunda 2 afkın olduğunumu diyim
    wukongu hayatında ilk defa görenlerimi diyim
    babannem öldü deyip çıkıp gidenlerimi diyim

zaten ilk tanka dalanları söylemiyorum daha pick ekranında sövüp oyunda afk kalanlarıda
    şimdi bunların arasından nasıl oyun taşıyıcam

işte onlar rakibede geliyor ama geldiğinde hiç farketmiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas

Sizin mid feedlemiş onların bot. Ama karşıdaki fed adam sizin fed adamınız olan seni yenmiş. Yani karşıdaki daha iyi bir oyuncuymuş. Yani bronze'da karşına senden daha iyi bir oyuncu gelmiş. Yani bronze'u hak ediyorsun.

yalnız adam 15 2 ydi ben 5 0 0 adam kenidisine bi ulti atıyor zaten attıklarım işlemiyor canımda az adc yim takımda tank yok beni korusun bi q atıyor ardından e ye basıyor patır patır kesiyor napayım zaten 15 kill almış kim durdurabilir
  • kayleyi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.