Şimdi Ara

bronzdan şampiyonluk aşamasına yükselme (1haftada) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yakuzza123

quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

quote:

Orijinalden alıntı: yakuzza123

Beyler stream yapailecek kadar iyi internet yok hatta 200 300 ping oluyor. Ama Daha yeni ranked geldim ve çok yetenekli oldugumu düşünüyorum(sadece bu oyun için değil genel olarak) size ilk 10 oyunda nasıl 8-9/10 yapılır onu göstereceğim ahada mesajım burada dursun

Her konuda çok yeteneklisin de bi kurallara uygun imza yapamıyorsun. İyiymiş ilk ranked giren herkes kendinin çok iyi oldugunu düşünür

ilk ranked diyerek cevap vermen yazdıgımı anlamamış olduğunu gösteriyor(genel olarak,her konuda yetenekli olduğumu söylemiştim)Neyse Ayrıca Kurallara uygun imzayıda 1 yıl önce yapmıştım forum kurallarını tam bilmiyorken daha sonra uğraşmadım düzeltmeye.

Not:1 Hafta sonra görüşürüz Resmini atarım

Wat?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

goodguygarry başlattı ve bu tarzda en iyi streamı o yaptı . bence böyle çakmaları izleyip prim vermeyin. sadece taklit

+1
    Nereye gitti o adam bayadır yapmıyor cok da keyifliydi
  • çok iyi jungle ama şampiyon havuzu biraz dar lee sin jarvan aatrox vs bunun gibi jungle şampiyonlarla pek oynıyamıyor varsa yoksa elise vi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoper0

çok iyi jungle ama şampiyon havuzu biraz dar lee sin jarvan aatrox vs bunun gibi jungle şampiyonlarla pek oynıyamıyor varsa yoksa elise vi.

Brand ile de oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthur Eld

quote:

çok iyi jungle ama şampiyon havuzu biraz dar lee sin jarvan aatrox vs bunun gibi jungle şampiyonlarla pek oynıyamıyor varsa yoksa elise vi.

Brand ile de oynuyor

challenger adam silverl her heroyla oynar challenger maçlarında da takip ediyorum ordan biliyorum
  • quote:

carry jungle diye tabir ettiğimiz şampiyonları oynuyor genelde elise ile full tank çıkmasına ragmen cok iyi hasar veriyor
  • gold1e cıktı bu hızla giderse 2 gune kalmaz diamond olur
  • Adam tek kelime ile akıyor. Yalnız jungle bilgisi gerçekten çok üst düzey bu arkadaşın. OddOne'da bile bu kadar teknik bilgi görmedim. Yalnız timerları çok çok iyi değil. Ama jungle üzerinden tahminleri kusursuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Muhendis

Adam tek kelime ile akıyor. Yalnız jungle bilgisi gerçekten çok üst düzey bu arkadaşın. OddOne'da bile bu kadar teknik bilgi görmedim. Yalnız timerları çok çok iyi değil. Ama jungle üzerinden tahminleri kusursuz.

xj9,meteos,nightblu3 bunlar oyunu taşımada master yapımış jungle oyuncuları

ama gönüllerin birincisi @Auspexa
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.