Şimdi Ara

bronzdan şampiyonluk aşamasına yükselme (1haftada)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://tr.twitch.tv/nightblue3 nada challenger olan bir abimiz streamde bronzdan şampiyonluk aşamasına jungle oynuyarak 1 haftada çıkmaya çalışcak.

• elmas 5 falan olabilir ancak. 1 hafta süre yeterli olmaz gibime geliyor.

25 aralıkta başlamış 1050 elodan 1471 eloya çıkmış. gümüş 1 şuanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiberdono

elmas 5 falan olabilir ancak. 1 hafta süre yeterli olmaz gibime geliyor.

Adam full tank elise ile full ap gibi millete tek atıyor, bu ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Adam full tank elise ile full ap gibi millete tek atıyor, bu ne

Alıntıları Göster
    goodguygarry başlattı ve bu tarzda en iyi streamı o yaptı . bence böyle çakmaları izleyip prim vermeyin. sadece taklit
  • adam niye kimseye buff vermiyor acaba ben yapsam direk söverler
  • 1 haftada Challenger olmasa da playerlığı çok iyi Brand ile jung oynamak nedir abi
  • enemy draven penta kill

2 defa barona smite atamadı

takımını yanlış yönlendiriyor

değişik bi çilingir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 28 Aralık 2013; 18:24:08 >
  • Şimdi 15 dk dır izliyorum. Ya kha zix ile kötü ya da bilmiyo . Benden kötü smite attı. Tf ye nerde gireceğinide bilmiyo .
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

enemy draven penta kill

2 defa barona smite atamadı

takımını yanlış yönlendiriyor

değişik bi çilingir
    Çok iyi bir jungler. Bir keresinde xj9 tr serverinde birisinin low elo hesabıyla oynamıştı adam bildiğin şov yapmıştı. Jungle gibi oyunu taşımak adına kilit bir rolle bunu yapabilir. Süre konusunda emin değilim fakat sonuç olarak yapabiliir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

goodguygarry başlattı ve bu tarzda en iyi streamı o yaptı . bence böyle çakmaları izleyip prim vermeyin. sadece taklit

hayır yanlış bilgi.

https://sites.google.com/site/cruzerthebruzer/elo-chronicles
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

hayır yanlış bilgi.

https://sites.google.com/site/cruzerthebruzer/elo-chronicles

Alıntıları Göster
    Bronz hesabı server degiştirip çellıncır yapıp ve tekrar geri o servera geçerse 5 günde çellıncır olur. Ama bu eleman yapabilir mi bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Çok iyi bir jungler. Bir keresinde xj9 tr serverinde birisinin low elo hesabıyla oynamıştı adam bildiğin şov yapmıştı. Jungle gibi oyunu taşımak adına kilit bir rolle bunu yapabilir. Süre konusunda emin değilim fakat sonuç olarak yapabiliir.

benim hesabla oynamıştı
  • Hesabın duruyormu peki. Xj9 un bu zamana kadar oynadığı tüm serverler deki hesaplar ban yedi. Adama resmen sen oynama dediler:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Hesabın duruyormu peki. Xj9 un bu zamana kadar oynadığı tüm serverler deki hesaplar ban yedi. Adama resmen sen oynama dediler:)

2. gününde perma yedi ben istiyodum ki 1 hafta oynasın çilingir olsun sonra ban yesin. Olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

birisi vardı 80 oyunda diamonda cıkmıstı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAlucard

quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

birisi vardı 80 oyunda diamonda cıkmıstı

Alıntıları Göster
    Beyler stream yapailecek kadar iyi internet yok hatta 200 300 ping oluyor. Ama Daha yeni ranked geldim ve çok yetenekli oldugumu düşünüyorum(sadece bu oyun için değil genel olarak) size ilk 10 oyunda nasıl 8-9/10 yapılır onu göstereceğim ahada mesajım burada dursun

• quote:

Orijinalden alıntı: yakuzza123

Beyler stream yapailecek kadar iyi internet yok hatta 200 300 ping oluyor. Ama Daha yeni ranked geldim ve çok yetenekli oldugumu düşünüyorum(sadece bu oyun için değil genel olarak) size ilk 10 oyunda nasıl 8-9/10 yapılır onu göstereceğim ahada mesajım burada dursun

Her konuda çok yeteneklisin de bi kurallara uygun imza yapamıyorsun. İyiymiş ilk ranked giren herkes kendinin çok iyi oldugunu düşünür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

quote:

Orijinalden alıntı: yakuzza123

Her konuda çok yeteneklisin de bi kurallara uygun imza yapamıyorsun. İyiymiş ilk ranked giren herkes kendinin çok iyi oldugunu düşünür

ilk ranked diyerek cevap vermen yazdıgımı anlamamış olduğunu gösteriyor(genel olarak,her konuda yetenekli olduğumu söylemiştim)Neyse Ayrıca Kurallara uygun imzayıda 1 yıl önce yapmıştım forum kurallarını tam bilmiyorken daha sonra uğraşmadım düzeltmeye.

Not:1 Hafta sonra görüşürüz Resmini atarım

• Silver1 ama son maçında platlarla eşleşti last pickti
  • Silver1 ama son maçında platlarla eşleşti last pickti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.