Şimdi Ara

Bronze Premium Gift Code hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün click&buy hesabımı kullanarak 30 günlük bronze premium aldım(üstünde gift code yazılı olanından). Fakat 3 saat geçmesine rağmen premium yüklenmedi henüz. Bankadan tahsilatıda yapılmış. Bu tarz sıkıntı yaşamış biri varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend79 -- 23 Aralık 2008; 15:23:55 >

• getti pre gettiiii :PPP

gift kod , banlı charları açtırmak için kullanılıyor diye biliyorum, galiba yanlış pre almışsın,
  • Banlatıyım mı çarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend79 -- 23 Aralık 2008; 15:50:49 >
  • şimdi banlanırsa 999,999,999 gün daha af çıkmasını beklemen lazım

af çıktığı tarihten önceki banları kaldırıyorlar
  • Şaka bi yana hakkaten ne olacak ? Gittimi 15 ytl :)
  • konu güncel kalsın diye yazıyorum, kesin bilgisi olan varsa yazsın lütfen
  • Galiba kimse bilmiyor, ticket attım ama cevap dönerler umarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • banlı char açmak için bende gift aldım fakat ne ban açıldı nede g1 üyelik birleştirdiğin hesaba bronz geçti yani premium uçtu nasıl olduysa
  • bro gift tam olarak ne oldugunu bılmıyorum ama ne pre yukluyo nede banlı charları acıyo normal pre banlı charları acıyorda anlamadm bılmedıgın şeyi neden seciyorsun be kardeşim bildigime kadar ama tam emın degılım etraftan duyduklarımla gift ingilizce anlamı Hediye demek bilmem anlatabıldımmi ? galiba gift hani hediye pre falan oluyordu ya ödül falan oluyor bazen onu yuklemek için bide bronze yukeyınce rebirth sc veriyor sadece o geliyor ...
  • Açıklaman için saol fakat açıklamanın içinde hiç bi açıklama yok malesef ingilizce dersi vermek dışında. :) Neden niye aldığım değil şu an benim sıkıntım. Bilmem anlatabildimmi.
  • kensi kullandıgında da ban açtırılıyor ben denedim açtım senin aldıgını bende bilmiyorum ve şu knightonline rehber de yenilense iyi olur ordaki konular pek yardımcı olmuyorr artıkk
  • G1 sayfana gir
    sağtaraftan knightonlineyi tıkla
    id ni seç
    hesap bilgilerin gelsin
    sağ üstde yani hesap bilgilerinin üstünde kod kullan seçeneğni tıkla
    gelen sayfadan en alltan mor olcan CODE XXXX olanı seç
    açılan sayfada bir kod girme yeri bide satın aldığın kodları gösteren bi liste olcak
    kod gösteri tıkla cıkan numarayı kopyala birde ss al ne olur ne olmaz yada biyere yaz herneyse
    o kopyaladığın numarayı kod girilen alana yapıştır premiumun yükleniyo

sanırım eksik bi yeri kalmadı
  • Teşekkür ederim , bu şekilde premiumu aktif hale getirdim.

quote:

Orjinalden alıntı: XM

G1 sayfana gir
    sağtaraftan knightonlineyi tıkla
    id ni seç
    hesap bilgilerin gelsin
    sağ üstde yani hesap bilgilerinin üstünde kod kullan seçeneğni tıkla
    gelen sayfadan en alltan mor olcan CODE XXXX olanı seç
    açılan sayfada bir kod girme yeri bide satın aldığın kodları gösteren bi liste olcak
    kod gösteri tıkla cıkan numarayı kopyala birde ss al ne olur ne olmaz yada biyere yaz herneyse
    o kopyaladığın numarayı kod girilen alana yapıştır premiumun yükleniyo

sanırım eksik bi yeri kalmadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.