Şimdi Ara

Bronze-Silver-Gold-Plat I'den çıkma ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 88 den 7ye dustum 7 oyun ust uste kaybettim sonra bi oyun kazandım 28 puan verdi şimdi 40-50 lp'lerde sürünüyorum. w/l +17 şimdi +12 +13 degisio.
  • 9-1 ile Silver başladım her oyun +30 geliyordu, seriye kadar hiç kaybetmedim seri maçlarında da 3 lose streak yaptım, sonra 4 win streak ile Gold V oldum, son oyunumda +35 geldi. Lig'te fazla oyun atarsan çok az gelmeye başlıyor bu yüzden duo bulmalısın kolay yükselebilmek içi.
  • Umudunu kaybetme, +45 w/l oldu 3 puan 3 puan gele gele 2 haftada 70 puan yaptım. 2-3 güne çıkarım galiba
  • Ben bronz 1den 2 3puan gele gele cıktım 90dan sonra 1 1 1geldi 99oldu 4 el ust uste 0geldi sonra düştüm seriden tekrar aynılarını yaşadımumudunu kaybetme elbet çıkarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 kazanip 7 kaybeden var. Serilerde 2 kez kaybedip 53 e dusen var (bu ben oluyorum :D) yani anlayacagin haline sukret. Kazancin kaybindan cok ise sesini cikartma bence.
  • Üst lig dolu olduğu için böyle oluyordu sanırım.Birde seri maçlarında takımda en az 1 adet "özel" insan bulunuyor.Bunlara dikkat edin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

Üst lig dolu olduğu için böyle oluyordu sanırım.Birde seri maçlarında takımda en az 1 adet "özel" insan bulunuyor.Bunlara dikkat edin derim.

Üf şu seri maçlarından tiksiniyorum hakikatten öyle oluyor, diyorum ya Lig sistemi eğlenceli gibi gözükse de aynı sezon2 deki gibi alttan alttan elo sistemi çalıştığı için sadece uğraştırıyor özellikle seri maçlarında özellikle mi denk getiriyorlar bilmiyorum kafayı yedirtiyorlar.
  • bronze 1 deyim 5 geliyor 5 gidiyor hiç sekmez W/L 6. 5 winstreak la 26 puan ne demek ya
    bronze 1 e tekrar çıktıgımdan beri 10 maçtan 8 i win 29 puan çok iyi
  • şimdiki sistem için konuşmuyorum fakat
    eskiden ilk 10 maç 40elo
    yanılmıyossam 100maça kadarda 20(- +) elo geliyordu sonraki maçlarda bu rakamlar azalıyor daha az elo kazanıyorduk.

şimdide öyle olabilir.Çok maç yaptıysanız az lp geliyodur yani ona bi bakın derim.
  • nasıl neye göre bende tam çözemedim eski elo sistemi çok daha iyidi

benim 2 hesaptan biri TR biri west de birde arkadaştan örnek vericem

normalde ranked atan biri değilim s2 sadece janna skini almak için gold yapıp bırakmıştım (west)

1-2 hafta önce kuzen TR de oynuyor gel ranked atalım dedi orada 0 runes neredeyse 0 champ bir hesabım var lvl 30 ilk 10 oyunumu 6-4 yapıp beni silver 3 atı sonra duo girdik 3 günde bildiğin gold oldum her divisionda +30 geldi silver 1 dahil bildiğin oha ne kadar kolaymış oldum main hesabım ile onuda gold yapiğim hemen dedim west de

oradada ilk 10 maçımı 6-4 bitirdim silver 1 e atı easy hemen 3 win ile gold yaparım dedim gel görki west deki hesabıma nedense aldığım win lere +5 ile +7 geliyordu lose aldığımda ise -13
    ilk başlarda sorun etmedim oynamaya devam ettim +80 puana geldiğimde şaka gibi +2 ve +1 gelmeye başladı tam 3 günümü aldı west de gold olmak için şaka değil aşağa yukarı 18-20 win streak yapmak zorunda kaldım gold olmak için

bu arada arkadaş silver 2 deydi benim gold yaptığımı görünce gaza geldi bende deneyeceğim dedi dedim kolay gelsin çok zor diye arada duo girdik yardım etmek için vs silver 1 olunca bu buna hala +30 lar gelmeye başladı ve adamın win lose çok kötü ve 4-5 maç sonra promo ya kaldı

hayır hani win/lose um kötü olsa anlarım az puan geldiğini ama durum öyle de değildi ben gold çıkmak için west de arada plat hatta diamond larla oynadığım oldu ona sadece silver arada gold lar geldi çok ilginç idi

dün gold 1 çıktım bugün veya yarın oynarım bakalım eğer silver 1 deki gibi +1 +2 ler gelirse hiç plat olmak için kasamam ama TR deki gibi veya arkadaşa olduğu gibi en azından +10 +20 ler gelirse plat yaparım

profilim bu:http://www.lolking.net/summoner/euw/34637034#profile

öyle oo çok iyi oynarım gittiğim her lane kazanırım op farm yaparım biri değilim genelde lane den çok tf ve objectivleri yaparak oyun kazanırım lane phase lerde passiv oynar fazla duel yapmamaya çalışırım snowball etsem bile onu 2de bir kesmek yerine counter jungle veya diğer lane lere yardım vs ederim

• 20 fazlam var diyorsun da kaç oyun attın toplamda? Silver'da 100 maçtan fazla attın mı? Önemli olan bunlar. W/L arasında 14 fark var benim 25-30 geliyor silver 1 de. Arkadaşımla aynı ligdeyiz o da silver 1 de. O da aynı senin durumunda. Ama o silverda 100 oyundan fazla attı toplamda da 400 oyun attı. Yani sistem ona diyor ki bak arkadaş sen toplam 400 oyun atmışsın silverda da 100 den fazla atmışsın buna rağmen gold olamamışsın. Demek ki senin yerin silvermış diyor ona göre puan gidip gelyor. Bana da sistem diyor ki arkadaş sen 56/42 W/L ile toplamda 100 ranked oyun bile atmadan bronze 4 ten silver 1 olduysan(bronze 4 tüm evet) demek ki sen gelecek vaadediyorsun yolun açık olsun diyor 25-30 puan geliyor silver 1 de olmama rağmen. Şu an yine promosyonlardayım. Umarım gold olcam artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Hermés

20 fazlam var diyorsun da kaç oyun attın toplamda? Silver'da 100 maçtan fazla attın mı? Önemli olan bunlar. W/L arasında 14 fark var benim 25-30 geliyor silver 1 de. Arkadaşımla aynı ligdeyiz o da silver 1 de. O da aynı senin durumunda. Ama o silverda 100 oyundan fazla attı toplamda da 400 oyun attı. Yani sistem ona diyor ki bak arkadaş sen toplam 400 oyun atmışsın silverda da 100 den fazla atmışsın buna rağmen gold olamamışsın. Demek ki senin yerin silvermış diyor ona göre puan gidip gelyor. Bana da sistem diyor ki arkadaş sen 56/42 W/L ile toplamda 100 ranked oyun bile atmadan bronze 4 ten silver 1 olduysan(bronze 4 tüm evet) demek ki sen gelecek vaadediyorsun yolun açık olsun diyor 25-30 puan geliyor silver 1 de olmama rağmen. Şu an yine promosyonlardayım. Umarım gold olcam artık

Katılıyorum

• Eastte Silver 1'den Gold'a çok rahat çıkmıştım.Her maç en az 20 geliyordu.Yenilince 10-15 arası gidiyordu.TR'ye geçtim Gold 1'de +2,+5 falan geliyor şuan.Serverdan kaynaklı mı diye düşünüyorum şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hermés

20 fazlam var diyorsun da kaç oyun attın toplamda? Silver'da 100 maçtan fazla attın mı? Önemli olan bunlar. W/L arasında 14 fark var benim 25-30 geliyor silver 1 de. Arkadaşımla aynı ligdeyiz o da silver 1 de. O da aynı senin durumunda. Ama o silverda 100 oyundan fazla attı toplamda da 400 oyun attı. Yani sistem ona diyor ki bak arkadaş sen toplam 400 oyun atmışsın silverda da 100 den fazla atmışsın buna rağmen gold olamamışsın. Demek ki senin yerin silvermış diyor ona göre puan gidip gelyor. Bana da sistem diyor ki arkadaş sen 56/42 W/L ile toplamda 100 ranked oyun bile atmadan bronze 4 ten silver 1 olduysan(bronze 4 tüm evet) demek ki sen gelecek vaadediyorsun yolun açık olsun diyor 25-30 puan geliyor silver 1 de olmama rağmen. Şu an yine promosyonlardayım. Umarım gold olcam artık

iyi güzelde benim bir üste yazdığımı oku gold daha yeni oldum şuan gold 1 de ilk maçımı atım ve gg +8 geldi bizim takım gold4 vs karşı takımda 3 tane plat ve bu silver 1 den beri bu şekilde devam ediyor 71-52 yim

ne zaman 1 lere gelsem +10 dan fazla alamıyorum şuan inanılmaz bir hayal kırıklığına uğradım yine başkalarına şu 1 lerde +30 gelirken bana 1 kere olsun +10 gelmedi ve karşı takımdakiler hep 1-2 lig üstümde oluyor

http://www.lolking.net/summoner/euw/34637034

• Tr'de silver 1ken bir maçtan 39 lp aldığımı biliyorum MMR yüksekse üst ligden oyuncularla eşleşiyorsun kazandığında da yüksek puan geliyor doğal olarak.
    ben silver1 iken gold 3 gold 4 oyuncularla eşleşiyordum mesela. çok yüksek ihtimalle MMR ile alakalı
  • o ligde veteran olmuşsun yapacak bir şey yok, hakettiğin yer orasıymış.
    sezon 4 e kadar öyle takılcaksın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.