Şimdi Ara

brooklyn sakızlar migrosta 1 tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
7.464
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Apollon

quote:

Orijinalden alıntı: alfist

quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

şuan pyasadaki glukoz terörü inanılmaz boyutta.hükümet bunun üretim kotasını artırarak, gdolu mısır vs serbest bırakarak gizliden gizliye halkın zehirlenmesine göz yumuyor.
    marketteki neredeyse tüm abur cuburlarda gofretten rus salatasına yaban mersininden diyet kahvaltı gevreğine kadar herşeyde var glukoz şurubu,msır nişastası.dışardan alınacak saf şekerli ürün çok az.cipste jelatin mısır nişastası dolu.tek bildiğim bu israil oğullarının hem ceplerini doldurarak hemde yavaş yavaş zehirleyerek insanoğlunun nüfusunu bir şekilde azaltma projelerinin ütopik bir iddia olmadığı.
    abur cuburunuzu iyi inceleyin bunun bilinciyle yiyin artık.

geçenlerde biraz yokluk bölgesi denebilecek bir yerdeydik. bisküvi falan alalım dedik, yedikten sonra inceledim. hepsinde glukoz vardı. piyasada glukoz olmayan abur cubur markası var mı acaba?

Torku kesinlikle.

Geçenlerde torku çokofest aldım güzeldi tadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    gt500 sıfır 2014 ten bahsediyoruz gt500 değil diğer modele bakıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

Anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

Anlamadım

anlamadığın belli oluyor hocam

korkmayın tıklayın

biri 305hp
    diğeri 662 HP

hiç gt500 ile v6 motor mustang bir olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 3 Haziran 2014; 9:24:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alfista

quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

şuan pyasadaki glukoz terörü inanılmaz boyutta.hükümet bunun üretim kotasını artırarak, gdolu mısır vs serbest bırakarak gizliden gizliye halkın zehirlenmesine göz yumuyor.
    marketteki neredeyse tüm abur cuburlarda gofretten rus salatasına yaban mersininden diyet kahvaltı gevreğine kadar herşeyde var glukoz şurubu,msır nişastası.dışardan alınacak saf şekerli ürün çok az.cipste jelatin mısır nişastası dolu.tek bildiğim bu israil oğullarının hem ceplerini doldurarak hemde yavaş yavaş zehirleyerek insanoğlunun nüfusunu bir şekilde azaltma projelerinin ütopik bir iddia olmadığı.
    abur cuburunuzu iyi inceleyin bunun bilinciyle yiyin artık.

geçenlerde biraz yokluk bölgesi denebilecek bir yerdeydik. bisküvi falan alalım dedik, yedikten sonra inceledim. hepsinde glukoz vardı. piyasada glukoz olmayan abur cubur markası var mı acaba?

aynı dertten bizde de var! Kaliteli isim yapmış markaların ürünlerinde dahi mevcut!

• ben de yeni tanıştım brooklyn ile bugüne kadar çiğnediğim en güzel sakız tarçınlısı, bayıldım.
  • Cumartesi sabahı mahalle bakkalından ekmek alırken masada bigbabol gördüm gözlerime inanamadım afallamışlığımı elden bırakamadan yanında DANDY ve Brooklyn de görünce direk 80'lere bağladım. Ekmek 80 kuruş sakız 1 lira, pijamamın cebinde var 1 lira 25 kuruş:) sakızı alıp incelerken, bakkal çocukluğuma döndüğümü görünce al abi sonra ödersin dedi bir eziklendim. ekmek alsan sakız alamıyorum,hazırlıksız yakalandım,sakız mı ekmek mi derken bigbabol uğruna borçlandım bakkala. Şunu farkettim bigbabol eski bigbabol değil,çok gevşek,bozmuşlar. nerde o eski sakızlar.
  • Geçen bende şans eseri denk geldim aldım.Baya güzelmiş tarçınlı olanı
  • Çarşı pazarda dolandırıcı çekilişçilerde bu sakızı kullanırdı, herif çekerdi arka yüzünden telefon gözlük vs gösterirdi, biz çekerdik tarak, balon çıkardı vay be ne günlerdi (yaş 30)

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

ne esprisi var bu sakızın, ismi ingilizce diye mi hangi film-dizide meşhur oldu? hadi oreoyu anladık...

Doğru söylüyosun, diğer paket tatlı sakızların alayı türkçe de bir tek bunun adı ingilizce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher30

az önce içerenköy migrostan aldım kaliteli sakız.Özellikle tarçınlısı çok güzel.Kaçırmayın derim...
     brooklyn sakızlar migrosta 1 tl

Tarçınlıyı almak gibi bir hata yaptım ağzıma atmamla çıkarıp paketi çöpe tamam bir oldu bu kadar iğrenç birşey olamaz

• Tarçınlısını cignedim sakizdan sogudum

• quote:

Orijinalden alıntı: asdzxcas3507

quote:

az önce içerenköy migrostan aldım kaliteli sakız.Özellikle tarçınlısı çok güzel.Kaçırmayın derim...

Tarçınlıyı almak gibi bir hata yaptım ağzıma atmamla çıkarıp paketi çöpe tamam bir oldu bu kadar iğrenç birşey olamaz

Herkesin damak zevki farklı tabii bence tadı güzel:)

• Glikozsuz mısır şurupsuz sakız varmı arkadaşlar, ben çok sakız çiğnerim.

• Mesajım bulunsun , kaliteli sakız nasılmış araştırayım akşam.

• Çocukluğumun sakızı, geçen yıl migrosa geldiğinde on tane almıştım. Her migrosa gidişimde bir tane kesin alırım.

• şu konuyu azınızda sakız ettiniz hee üst sıralarda
  • quote:

quote:

quote:

Tarçınlı bencede en güzel zevk meselesi.

• quote:

quote:

quote:

Haklisiniz ama nasıl çiğneyebiliyorsunuz onu anlamış değilim şöyle kesin naneli on edebileceğiniz birşey varmı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haklisiniz ama nasıl çiğneyebiliyorsunuz onu anlamış değilim şöyle kesin naneli on edebileceğiniz birşey varmı ?

Wrigley's spermint öneririm fakat her yerde bulunmuyor malesef:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher30 -- 1 Mayıs 2015; 8:33:16 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.