Şimdi Ara

brooklyn sakızlar migrosta 1 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
7.464
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce içerenköy migrostan aldım kaliteli sakız.Özellikle tarçınlısı çok güzel.Kaçırmayın derim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hep oyleydi. 23 nisanda 3 al 2 ode olup 3 tanesi 2 liraya geliyordu. Belki yarin da olur

• Benim de dikkatimi çekti sekersizi yok mu bunun diye bakiyordum hepsinde glukoz surubu var

• quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

Benim de dikkatimi çekti sekersizi yok mu bunun diye bakiyordum hepsinde glukoz surubu var

Altı üstü sakız usta, bir bidon glukozlu reçel değil. Kaldı ki sakızın içindeki diğer maddeler çok masum değil.
  • ne esprisi var bu sakızın, ismi ingilizce diye mi hangi film-dizide meşhur oldu? hadi oreoyu anladık...

• Şarkıyı meşhur eden sakızı ya da sakızı meşhur eden enfes şarkıyı hatırlatalım.

http://www.youtube.com/watch?v=bHSgu0Yx6p0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallıBey -- 18 Mayıs 2014; 15:13:04 >

• normalde ne kadar bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

ne esprisi var bu sakızın, ismi ingilizce diye mi hangi film-dizide meşhur oldu? hadi oreoyu anladık...

Yaş kurtarmadı galiba

Gerçi ben 34-35 oldum ama bende hatırlamıyorum

• Fal yazmayan sakız mı olur be :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne fali, ne brooklini, sakiza sakiz demem adi BigBabol olmayinca...

• Bi de Arap kız vardı, neydi onun adı?
    Sakızın hası odur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ruf kullanıcısına yanıt
    mabel
  • Sağlıklı besleniyoz napalım :) 1mg da olsa o glukoz şurubu insulini hoplatip emeklerimi çöpe atar:) yoksa herseyin icinde var da sakız garibime girti

• Nerde o eski bigbabol lar tipitip ler hepsi tırt olmuş

• en iyi sakız çam sakızıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

quote:

ne esprisi var bu sakızın, ismi ingilizce diye mi hangi film-dizide meşhur oldu? hadi oreoyu anladık...

Yaş kurtarmadı galiba

hocam şöyle diyim bayram la özcan sakızından başka sakız olmadığı yıllarda yurtdışından gelenlerden temin edilip hava atılıyordu. ama asıl hava atılanı brooklynn değil wrigleys idi. tipitp bi bip gibi şekerlilerin olduğu zamanalrda da şerit şeklindeki tipinden dolayı ilgi çekiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

quote:

Yaş kurtarmadı galiba

hocam şöyle diyim bayram la özcan sakızından başka sakız olmadığı yıllarda yurtdışından gelenlerden temin edilip hava atılıyordu. ama asıl hava atılanı brooklynn değil wrigleys idi. tipitp bi bip gibi şekerlilerin olduğu zamanalrda da şerit şeklindeki tipinden dolayı ilgi çekiyordu

+1 Wrigleys açıkara en iyi sakız nanelisinin aroması hiçbir sakızda yok ama her markette yok bu arada dünya da ilk barkodu kullanan firmadır wrigley's

• konu ile ilgili ne çok msj oldu öyle:)

• zıplayanpırasa Z kullanıcısına yanıt
    şuan pyasadaki glukoz terörü inanılmaz boyutta.hükümet bunun üretim kotasını artırarak, gdolu mısır vs serbest bırakarak gizliden gizliye halkın zehirlenmesine göz yumuyor.
    marketteki neredeyse tüm abur cuburlarda gofretten rus salatasına yaban mersininden diyet kahvaltı gevreğine kadar herşeyde var glukoz şurubu,msır nişastası.dışardan alınacak saf şekerli ürün çok az.cipste jelatin mısır nişastası dolu.tek bildiğim bu israil oğullarının hem ceplerini doldurarak hemde yavaş yavaş zehirleyerek insanoğlunun nüfusunu bir şekilde azaltma projelerinin ütopik bir iddia olmadığı.
    abur cuburunuzu iyi inceleyin bunun bilinciyle yiyin artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun bir reklami vardi boyle deniz kenarında dalgalar ve bir köprü çok harikaydi yaşi yetip hatirlayan vardır belki.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.