Şimdi Ara

Broşür Dağıtma Fikirleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2000 tane el broşürü bastırttım, daha da bastırıcam.

Bir işe giriştim ve daha önce hiç broşür dağıtmadım ve dh de güzel fikirler çıkar diye düşünüyorum.

İlk hedefim dükkanlar ve esnaflar...

Aklıma bir gazete bayisinin gazetelerine çaktırmadan broşürleri gazete aralarına sıkıştırmaktı. Sonra düşündüm gazete bayisinden izin alayım ve biraz para vereyim gazeteciye öyle yapayım dedim.

Sonra aklıma bankalar geldi, bankaların broşür standları var, yine aynı fikir; bankaya müşteri gibi girip broşür standlarının önlerine kendi broşürlerimi koymak.
    Ama bu fikirden çabucak vazgeçtim.

Sonra emlakçılar geldi aklıma onların geleni gideni çok oluyor, rica etsem masaların üstüne biraz bıraksam ilgilerini çeker diye düşündüm.

Sonra marketler, genelde kasiyerlerde güzel kızların olduğu marketler... Bim olabilir orada yer bulurum çaktırmadan koyacak.

Ama bunlar kötü fikirler olabilir... yardımınız lazım güzel fikirler lütfen...

• hadi ama bana biraz fikir verin yahu
  • Hocam nasil bir is buda fark edebilir
  • web tasarım paketi (hosting + domain + hazır site + dinamik içerik yönetimi)
    Fiyatı da çok uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinandogan -- 10 Şubat 2012; 23:49:49 >
  • Seni biraz uğraştırabilir ama çok etkili bir yöntemdir. Çevrendeki apartmanların zillerinde bulunana isimleri not al ve herkes için ayrı zarf alıp üzerine isimlerini yaz broşürü içine koy ve apartmandaki posta kutularına bırak bak bakalım dönüşler nasıl olacak

Edit: Hedef kitlenin esnaf ve dükkanlar olduğunu fark etmedim. Ama onlar içinde uygulanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferceyo -- 10 Şubat 2012; 23:51:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferceyo

Seni biraz uğraştırabilir ama çok etkili bir yöntemdir. Çevrendeki apartmanların zillerinde bulunana isimleri not al ve herkes için ayrı zarf alıp üzerine isimlerini yaz broşürü içine koy ve apartmandaki posta kutularına bırak bak bakalım dönüşler nasıl olacak

posta kutuları bunu not ediyorum. Güzel fikir.. herkese isimlerine göre zarf çok iyi :)

Evet arkadaşlar başka neler ?
    yaratıcı fikirlerde olabilir direk dağıtmadan iş görmek gibi.

Bir yerlere bırakabileceğim mesela birazını.. ama nereler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinandogan -- 10 Şubat 2012; 23:54:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinandogan

quote:

Seni biraz uğraştırabilir ama çok etkili bir yöntemdir. Çevrendeki apartmanların zillerinde bulunana isimleri not al ve herkes için ayrı zarf alıp üzerine isimlerini yaz broşürü içine koy ve apartmandaki posta kutularına bırak bak bakalım dönüşler nasıl olacak

posta kutuları bunu not ediyorum. Güzel fikir.. herkese isimlerine göre zarf çok iyi :)

İnternet kafeler olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

quote:

quote:

hocam yapmayın kendimi 4. kattan atasım geldi

internet kafeye hep gençler gider benim hedefimde esnaf vatandaşlar var.

• bak kardeş esnaflarla git yüzyüze konuş wep siteniz varmı de uygun yollu yapalım de otur bi çaylarını iç broşürünü ver daha iyi ve güvenilir olacaktır dağıtacağın broşürleri kimi ya okumadan atacak yada göz ucuyla inceleyip yırtacak hem kış esnafın işlerde durgun git otur anlat, konuş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

quote:

quote:

hocam yapmayın kendimi 4. kattan atasım geldi

internet kafeye hep gençler gider benim hedefimde esnaf vatandaşlar var.

Olur öyle arada. Vurmayın yüzüme.

@ByMuRaT25; Mantıklııııığ.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.