Şimdi Ara

Brother DCP-7030 Toner Drum Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
26.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Brother DCP-7030 marka çok fonksiyonlu yazıcım var.Beraberinde gelen toner ile yaklaşık 1000 adet baskı yaptım ve daha sonra toner dolumunu sorunsuz olarak yaptım.Sonra yaklaşık 2500 sayfa baskı yaptıktan sonra toner bitti ve tekrar dolum yaptım.Toneri taktığımda toner az sinyali verdi.Yaklaşık 100 sayfadan sonra da bitti.Doldurduğum yere götürdüm adam dolu dedi.Tonerde ve drumda chip yok.Şu an toner bitti uyarısı veriyor.Acaba içinde sensör mü var ve var ise bunun çözümü nedir?

• tonerinizin yanında bir dişli olması gerek onu çevirdiniz mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem06

tonerinizin yanında bir dişli olması gerek onu çevirdiniz mi

+
  • Yanında derken sol yanında mı?Hangi tarafa çevirmem gerekiyor?
  • http://www.youtube.com/watch?v=eDhL1f8vmfs&feature=related

arkadaşım bu videoyu izle enson kartuşun iki yan tarafında cama benzer bişey var onları siyaha boya tonerin tamamını kullanır makine kolay gelsin
  • bilende konuşuyor bilmeyende!!!!
    brother 7030 kartuşunda fabrikasyon sizin söylediğiniz dişli falan yok.. arkadaşım özelden irtibata geç yardımcı olayım..
  • burada yardımcı olsanda herkez öğrense fena olmaz değilmi dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Brother HL 2040 Yazdırma Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool111

burada yardımcı olsanda herkez öğrense fena olmaz değilmi dostum

Burada son kullanıcıya yardım etmek isterim.. Benden aldıkları bilgiyi paraya çevirmeye çalışan çakallara değil.. biliyorum bilgi paylaşıldıkça değerlidir ama ben bazı bilgileri özelden paylaşacağım..
  • aynısından işyerimde bendede var aynı sorunu çok çektim sonunda hatayı buldum, o tonerlerde tek dikkat edilmesi gereken Tam uygun TOZ kullanılması, kesinlikle HP lerden çok farklı ve ince bir toz, buna dikkat edersen sorunu yaşamazsın
  • dcp 7030 için toner tozu internette nerden alabilirim..
  • Buyur buradan Alabilirsin.

http://www.sanalpazar.com/item_details.php?name=BROTHER-HL-2040HL-7030-TONER-DOLUM-SETi&auction_id=1005761

Kutu içeriğinde:
    4 dolumluk toner tozu
    Kolay dolum şişesi
    Dolum eldivenleri

Toz Brother yazıcılar için özeldir.Diğer yazıcılarda kullanmayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopat_doktor -- 4 Nisan 2011; 15:43:07 >
  • yazıcıdan çıkan ilk tonerdede dişli var. Benim müşterime verdğim öyle idi mesela.
    velevki yok ise bu işi yapanlardan üç beş tl ye o plastik dişliyi temin edebilrisiniz. Benim çalıştığım firmada 1 tl (:
  • merhaba, Brother DCP-7030 dolum yapıldıktan sonra sıfırlanması gerekiyor.
    ayrıca toner dolumu ve tozu alabileceğin nette önerebileceğim site:

http://www.tonerdolummerkezi.com/838/BROTHER+DCP7030+(DCP-7030)+TONER+DOLUMU_.002

• Merhaba ben internette biraz tırmalayınca buldum
    kapagı aç
    clear back tusuna bas
    *00 yaz
    kapagı kapat
    bundan sonra toner uyarısı kalkıyor.Herkese kolay gelsin.
  • kardeşim diğer azılı çakallar gibi bilgini bizden esirgemediğin için sana minnettarız paylaşımın işimi gördü teşekkürler...
  • ebilgisayar çok teşekkürler..

söylediğin yöntem çok işe yaradı. Allah razı olsun....
  • DCP 7030 drum unitesini resetlemek için

makineyi açarken MENU tuşuna bas- MAINTENANCE
    yukarı aşağı tuşundan 81 i seç OK tuşuna bas -RESET DRUM COUNT
    START tuşuna bas -RESET LIFE COUNT
    CLEAR / BACK tuşuna bas
    yukarı aşağı tuşundan 99 u seç ve OK

hazırdır artık.

(DRUM ÜNİTENİZ BİTTİYSE SERVİSE BAŞVURUNUZ - YARDIM AMAÇLIDIR MAKİNENİZDE OLUŞACAK ZARARLARDAN SORUMLULUK KABUL EDİLMEZ)
  • bende de aynı sorun vardı toner cartiridge relace ve toner life end yazıyordu reset attım düzeldi. bu videoyu izle ve yap bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersan86

bende de aynı sorun vardı toner cartiridge relace ve toner life end yazıyordu reset attım düzeldi. bu videoyu izle ve yap bu kadar basit.

http://www.youtube.com/watch?v=fspsyOgEBWw
  • dcp 7030 uyumlu drum nereden bulabilirim güvenilir bir şekilde?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.