Şimdi Ara

Canon Pixma G3411 mürekkepli yazıcı ve bitmeyen kartuş sistemi 578 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ePttAVM - Canon Pixma G3415 Yazıcı ve Bitmeyen Kartuş Sistemi Photoink Mürekkepli - Siyah
    https://m.epttavm.com/item/55619144_photoink-murekkepli-canon-pixma-g3411-yazici-ve-bitmeyen-kartus-sistemi

Donanimhaber incelemesi

https://m.donanimhaber.com/Murekkep-tankli-dusuk-maliyetli-yazici-Canon-PiXMA-G3411-incelemesi--105188

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ullumanitu -- 24 Aralık 2018; 14:54:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat çok iyi gibi görünüyor ben kuponla 740 liraya alabilmiştim 11.11'de. G3410 bendeki, bu üst modeli bir de sanırım. İlginç.
  • zamanında aldım bunlaın 2645 modelinden ilk başlarda herşey iyiydi. sonra borular kurumaya başladı. tabi elimizde patladı. aldığmı adam gönder bakalım dedi aam kargo prasına yenisi alınırdı zaten. o yüzden hiç sıcak bakmıyorum bu bitmeyen kartuş işine
  • Ürün açıklamasını dikkatli okuyun arkadaşlar.

İçinde gelen mürekkepler orjinal mürekkep değil, ayrıca içinden çıkan kartuşları da garantili değilmiş. dikkat etmek lazım.

- Bu yazıcı ile birlikte orijinal Canon mürekkepleri yerine Photoink marka mürekkepler gönderilmektedir. Photoink Mürekepler Orjinal Mürekkeplere En Yakın Markadır.Lütfen buna dikkat ediniz. 

PAKET İÇERİĞİ:

- Canon G3411 Çok Fonksiyonlu Yazıcı
    - 2 Adet Orjinal Kartuşları
    - 4 Renkli Bitmeyen Kartuş SİSTEMİ
    - 4 Renk Toplam 345 ML Photoink Mürekkepleri
    - 1 Adet 135ml Siyah Mürekkep Hediye
    - USB Kablo ve Yazıcının CD vs. tüm aparatları
    Önemli not: Yazıcı 2 yıl garantilidir. Ayrıca Yazıcı içindeki orjnal kartuşların da garantisi yoktur
  • Haftada en az bir kez çıktı almanız lazım kurumaması için 4 yıldır mx375 modelini kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.