Şimdi Ara

BROTHER DCP 7055' TONER KARTUŞUNU DEĞİŞTİR' UYARISI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
41.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tonerin alt kısmında bir dişli var, onu elinizle silindirin tarafa doğru yarım tur çevirin sonra toneri takın ilk hareket sırasında dikkatli dinleyin çıt diye ses gelir toner sıfırlandı demektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izzet_akyildiz İ kullanıcısına yanıt
    Hocam hl 1111 toner reset diye aratin. Ayni toneri kullaniyor. Mobil olmasam youtube linki verirdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=lvVBrlTH_eU videoda güzel bir şekilde anlatılmıştır denenmiştir çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukru_06

Evet Arkadaşlar öncelikle tunahan20 kardeşime teşekkür ederim yardımları için Brother dcp 7055 nasıl resetlenir?

ÖN KAPAK KAPALI DURUMDA MENÜ TUŞUNA BASILI TUTULARAK YAZICI AÇILIR. EKRANDA MAİNTANCE YAZISI GELİNCE 81’E GELİP OK’A BASILIR. ‘RESET TNR COUNT’ YAZISINI GÖRÜNCE BAŞLAT’A (YEŞİL), ‘’RESET ALL COUNT’’ YAZISINI GÖRÜNCE ‘’OK’’A BASILIR. YAZICI KAPATILIR, ÖN KAPAK AÇILARAK TEKRAR YAZICI AÇILIR. ‘’SİL’’E BASILIR ARDINDAN BAŞLATA BASILARAK BOŞ EKRANIN GÖRÜLMESİ SAĞLANIR BURDAN YUKARI TUŞUYLA ‘’00’’ BULUNUP OKEYLENİR. KAPAK KAPATILIP MAKİNA RESETLENİR. AÇILINCA:
    MENÜ
    MAKİNE BİLGİSİ
    KULLANICI AYARLARI
    BAŞLAT BU KADAR…  ÇIKTIDA TONER DURUMUNU GÖECEKSİNİZ
    Allah razı olsun arkadaşım. 4 buçuk sene sonra ihtiyacım oldu ve çözüme kavuştum. Acil çıktı lazımdı tonerleri doldurttuğum yere götürecektim gerek kalmadı.

• Merhaba brother dcp 1511 modelini kullanıyorum. Uzun zamandan beri (yazıcıyı az kullanmama rağmen) toner kartuşu değiştir uyarısı veriyor, toner e gelip devam diyince bu sorunu çözüp çıktı alabiliyorum. Ancak aldığım çıktılar silik oluyor bu durumu nasıl çözebilirim? Tonerin ömrünün uzun olduğunu düşünüyorum nadir bir şekilde çıktı alıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.