drum mı resetlediniz yoksa toneri mi ? drum reset cark ile olmuyor. |
Brother HL-1211W Wi-Fi Laser Yazıcı Hakkında Herşey (14. sayfa)

-
-
İkisini de yaptım hocam. Drum reset için sanırım kapak açık 4 kez güç tuşuna basıyoruz kapağı kapatıyoruz. İnfo çıktısı aldığımda drum 100 görünüyor ama birkaç çıktı sonra yine drum hatası alıyorum. Pluscopy drum ünitesi aldım umarım sorun çözülür artık -
Arkadaşlar, şu modeller arasında kaldım. Önemli olan dolumda, muadil bulunabilirliğinde ve yan sana ürün kullanımında sorun çıkartmaması. Çok fonksiyonlu ve Wi-Fi opsiyonu elzem değil.
HP LASER 107W
HP LASER 107A
HP LASER MFP 135A
HP LASER MFP 135W
HP grubunda muadil toner kullanmak için modlu firmware atmak gerekiyormuş. Eğer muadil alıp alıp sorunsuzca kullanabileceksem sorun değil.
XEROX PHASER 3020
XEROX PHASER 3025_BI
XEROX PHASER 3025_NI
Xerox grubuna doluma pek elverişli olmadıkları söyleniyor. Eğer muadil alıp alıp sorunsuzca kullanılabilecekse tercih edebilirim.
Xerox 3025_NI Çok fonksiyonlu ve Otomatik Belge Besleme olduğu için tercihlerim arasında.
BROTHER HL-1111
BROTHER HL-1211W
BROTHER DCP-1511
Brother grubu dolumu çok kolay. Çip derdi yok. Fakat Drum ünitesi tonerden ayrı olduğu için beni korkutuyor. 3-5 Sene sonra Muadil Drum ünitesi bulamamaktan çekiniyorum. Sizce tercih edilir mi?
CANON LBP6030B
Canon olarak alabileceğim sadece bu model var. CRG-725 muadil fiyatı uygun. Araştırdığım ve anladığım kadarı ile HP 85A ile uyumlu. Çip Muadillerinin üzerinde geliyor. Drum dahili olarak üstünde. Doluma elverişli.
Öğrenciyim, evde kullanılacak.
-
muadil drum unitesi bulunabilir. veya simdiden 1 tane unite değil de sadece drum rulosunu alıp evde siz değiştirin. 10 dakikanızı almaz drum rulosu değiştirmek. rulonun içinden gecen metal milinin iki tarafında kelepçeler var. onları pense ile söküp yeni drum rulosu takabiitrisiz. bendeki cihaz 35000 bindeydi. hiç toner drum degiştirmemiştim. eletronik sans işi ama 15-20 bine kadar sorun cikaracagını sanmam. okulda 2 cihaz daha vardı brıther onlar 16-20 binlerdeydi. onlardın da tum parları orijinaldi.
-
-
Arkadaşlar merhaba bu cihazı tavsiye edermisiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatı düşmüş 1100 TL civarına bulunabiliyor artık. Şimdi cihazın kronik sorunları neler? Alırsak ne gibi hatalarla karşılaşacağız? Android ve ios ta WiFi çıktı almak zahmetli mi?
7 yıldır kullanıyorum 100 bine yakın çıktı aldım hala taş gibi çalışıyor.
-
Okulda kullanıyorum 8 sene oldu kendim dolduruyorum.
Netten herhangi bir toz alıyorum özel birşey tercih etmedim, muadil çok hesaplı olmuyor az çıktı veriyor. Tozu da tasana kadar dolduruyorum. Doldurulan muadil tonerler var, onlardan iki üç tane alınıp bir seferde doldurabilirsiniz. O zaman çok tiz işi olmuyor baya idare ediyor.
Yazıcı okulda yanımda değil.
hangisini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limit001 -- 31 Temmuz 2021; 12:6:47 > -
niz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limit001 -- 31 Temmuz 2021; 12:7:15 > -
Ben aldığımdan beri orijinal toner kullanıyorum. Dolumunu kendim yapıyorum. Yorumlara bakarak CopyPlus marka toner tozu almıştım ve 3 senedir hep bu markayı kullanıyorum baskılar gayet güzel ve kaliteli biz çok memnunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cihazın yanında gelen orjinal toneri mi kullanıyorsunuz rapor kagıdında standart toner yazmıyor mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limit001 -- 28 Temmuz 2021; 21:23:26 > -
Evet yanında gelen toneri kullanıyorum. Dolum yerinden dolduruyorum sürekli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 2.el aldım ama AirPrint desteği kalkmış sanırım uygulaması da desteklemiyormuş galiba. Acaba iOS’da kullananlar nasıl çıktı alıyorlar?
-
Arkadaşlar merhaba ,
yazıcı >> brother 1211w
toner >> tn-1040.
Toner dolumu yaparken , toner tozunu doldurmadan önce açtığımız plastik kapak parçalandı. Bu parçayı nasıl temin ederim bilen var mı ? Yoksa , toneri komple alırsam baya bir pahalı.
-
-
drumın o kısmında leke kalmıs olabilir. ıslak mendil ile kenar kısmı silebilirsiniz. bir taraftan da drum rulosununu cevirin ki tamamı temizlensin. leke pecete ile cıkmıyorsa tırnagınızla nazikce kazıyın. drum rulosunu çizmeyin. sonra kuru bir pecete ile silip tekrar takın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X