5 ARABA YIKAMA 600TL!! BENCE KAÇIRMAYIN
Merhaba forum üyeleri, birkaç gün önce yararlandığım fırsatı tekrardan başlatmışlar, kampanya bitmeden herkes yararlansın istedim.
5 tane iç-dış araba yıkama hizmeti 800tl, ek olarak KAS2025 kuponunu girince fiyat 600e düşüyor. Yani bir araç yıkama 120tl ye geliyor. Üstelik 81 ilde istediğiniz anlaşmalı noktalarda ve 1 sene geçerliymiş.
Bir araba yıkama olmuş 180,200 hatta daha fazla. Bu yükselen enflasyon için de iyi çözüm. İndirim bitmeden yararlanın derim.
https://www.arabamiyika.com/kampanyalar
İyi forumlar :)
220V DC Hız Kontrollü Motor Sürücü Yardımı
Merhaba, herkese iyi günler. Elimde 220V DC Parmanent Magnet Türü etiketini eklediğim bir koşu bandı motoru var. Bir süredir zımpara makinası olarak kullanıyordum ancak kendi kartı arızalandı ve yapımı aşırı pahalı. Ve hız kontrolü yapabilmek için bu duruma bir çözüm arıyorum.
220v AC Dimmer çıkışına köprü diyot bağlayıp motora bağladım motor çalışıyor ancak bir inilti oluyor. Buda tam doğrultma olmadığından kaynaklı diye okudum. Çıkışa paralel bir kondansatör bağlanırsa bu sorun çözülür mü. Yada 220v DC pwm (veya hangi tür uygunsa) sinyal üreten bir sürücü yapılabilir mi ?
Teşekkürler ☺️
Kaç Watt Rezistans Almalıyım?
Merhabalar, Bir kimyasal kürleşme kutusu yapıyorum. Kutu suntadan olup etrafını strafor yalıtım köpükleri ile kaplayacağım. Kapaklı olacak ve hava akışı olmayacak. Kutunun boyutu En: 35cm Boy: 35cm Yükseklik: 50cm.
Kutu içinin sıcaklığı ortalama 45-50°C derece olması gerekiyor. Kontrolü dijital termostat ile sağlayacağım. Sistem 220v olacak. Ancak tek hesap edemediğim nokta ne kadar güçte bir rezistans bu ısı için yeterli olur?
Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim, sağlıklı günler dilerim 😊
Şeffaf Asetat Kağıda Baskı - Yardım!
Merhaba, uzun süredir şeffaf asetat kağıda renkli baskı almak istiyorum. Ancak ev tipi hangi yazıcı buna baskı yapabilir hiç bir kaynak bulamadım. Bu konuda bilgisi yada deneyimi olan yardımcı olabilir mi lütfen.
Dokulu Kağıt ve Lazer Yazıcı
Merhaba, Brother HL-1211W Lazer yazıcı ile hangi dokulu kağıtlara baskı yapılabilir? Daha önce Kraft denedim makine alıyor yazıyor ama normal a4 de toner çıkmazken Kraft kağıtta eli sürtünce çıkıyor bu normal mi yada alternatif nasıl bir kağıt kullanabilirim?
Gravür Seti Tavsiyesi?? Swazer, Einhell, Lotus?
|
Lazer Yazıcı Baskı Rengi Yardım?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.310 (Bu ay: 167)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar