Şimdi Ara

5 ARABA YIKAMA 600TL!! BENCE KAÇIRMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.464
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forum üyeleri, birkaç gün önce yararlandığım fırsatı tekrardan başlatmışlar, kampanya bitmeden herkes yararlansın istedim.

5 tane iç-dış araba yıkama hizmeti 800tl, ek olarak KAS2025 kuponunu girince fiyat 600e düşüyor. Yani bir araç yıkama 120tl ye geliyor. Üstelik 81 ilde istediğiniz anlaşmalı noktalarda ve 1 sene geçerliymiş.

Bir araba yıkama olmuş 180,200 hatta daha fazla. Bu yükselen enflasyon için de iyi çözüm. İndirim bitmeden yararlanın derim.

https://www.arabamiyika.com/kampanyalar

İyi forumlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirikpiston -- 29 Kasım 2023; 13:58:46 >

• böyle anlaşmalar aracılığı ile gidince yalap şap yapıyorlar işlerini. autowax ve bir iki web sayfası üzerinden paket aldığımda hep sallamasyon yaptılar. düşünün yetkili servis bakım yıkaması bile bu paketlerden daha iyiydi. arabam hep temiz olur ama yine de yıkatmak isterim diyenler için iyi fırsat ama kirlendikçe yıkayanlar bence uzak durmalı.

• Dükkanın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eureko da kasko sigorta yapınca hediye ediyor

• adettendir. dükkanın hayırlı olsun.

sigorta şirketi ücretsiz kod vermişti 3 adet. araba yıkatmak zulüm gibi, çok da iyi yıkamıyorlar kodla olunca sanki. 2 tanesini kullandım zar zor 1 tanesi duruyor hala

• Hayırlı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ignite kullanıcısına yanıt

Evet öyle de anlaşmaları varmış sanırım.

• Olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • md3likan M kullanıcısına yanıt

Normal kullanıcıyım ben hocam, sık takip ediyorum ama kampanyaya denk gelince konu açmak istedim. Yıkamacıların bazıları sisteme ayak uyduramıyor ama geneli bence yıkamacı teknolojisine göre iyi ben sorun yaşayınca çözüyorlar gönüllüyorlar bir şekilde. Hakkınızı bırakmayın kullanın bence

• Bu paket sadece binek araç tipleri için geçerlidir ve her bir paket farklı araçlarda kullanılabilir!

• böyle anlaşmalar aracılığı ile gidince yalap şap yapıyorlar işlerini. autowax ve bir iki web sayfası üzerinden paket aldığımda hep sallamasyon yaptılar. düşünün yetkili servis bakım yıkaması bile bu paketlerden daha iyiydi. arabam hep temiz olur ama yine de yıkatmak isterim diyenler için iyi fırsat ama kirlendikçe yıkayanlar bence uzak durmalı.

• spidynelly S kullanıcısına yanıt

aynen hocam, büyük suv araçlar için farklı paket var ama kupon yine geçerli galiba. ben binek kullandığım için onu ekledim

• SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

ben kirlendikçe yıkatıyorum. şu ana kadar bahsettiğiniz konuda bir yıkamada sorun yaşadım. onu da müşteri hizmetlerini arayıp söylediğimde çözüp gönüllediler

• kirikpiston K kullanıcısına yanıt

gün ziyan olunca isterlerse kuş kondursunlar hocam. 7/24 boşluğu olan kişiler değiliz. ağız tadı kaçıp tartışmaya girildikten sonra ekstra verdikleri hakkın bir anlamı kalmıyor benim için. sistem franchise değil de hizmet aracılığı sistemi olduğu için belirli standardın tutturulmasının çok zor olduğunu da biliyorum ama dediğim gibi tat kaçınca bunların önemi kalmıyor.

• kirikpiston K kullanıcısına yanıt

Sen bakma hocam bu dükkanın hayırlı olsunculara. Kendileri fırsat paylaşmadığı gibi fırsat paylaşanlara da musallat olurlar. Bu tarz ön ödemeli kullanımlar genel olarak sıkıntılı olabiliyor. O da karşıdaki firmanın yaklaşımına göre değişir.

• SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt
    daha 1 (bir) tane sorunsuz araba yıkama kampanyası görmedim. vodafone otovınn kampanyasında bütün istanbul 'u şikayet etmiştim, sadece bi tanesi işimi görüyordu, ben de hep ona giderdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu siteyi 3 yildir kullanıyorum. Gayet iyiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spidynelly S kullanıcısına yanıt

Her bir paket farklı araçda kullanılıır diyor. Çok soçma böyle bir şey almak kimin 5 tane arabası var. Aynı arabayı 5 kere yıkatamıyorsunuz.

• kullanılır demiyor kullanılabilir diyor. yani birden fazla aracın varsa istediğinle kullanabilirsin yoksa tek aracı 5 kez yıkatabilirsin.

• Ignite kullanıcısına yanıt
    Ben kasko yaptırdım hediye verilmedi, a evvel mesajınızı görünce aradım acente ile görüşün dendi bakalım yarın ararım.

Diğer bir konu da sedan-hb demiş SUV olmuyor mu bunu alırsak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.