Şimdi Ara

Brother HL-1211W Wi-Fi Laser Yazıcı Hakkında Herşey (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
23
Favori
33.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yeni bir firmware update gelmiş yuklemek gerekır mı
  • Epeydir istiyordum, taaaa fiyatları 349 TL iken, kısmet bugüneymiş

549 TL'ye alarak aranıza katıldım.

Bu yazdırma tercihleri nasıl ayarlanmalı?

Sizin dpi ayarlarınız nasıl?

Brother HL-1211W Wi-Fi Laser Yazıcı Hakkında Herşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 3 Temmuz 2019; 21:0:9 >

• Brother hl1210w ile hl1211w arasında fark var mıdır? Bir de şu iki satıcı arasında kaldım:

urun.n11.com
    Brother Hl-1211w Wi-fi Laser Yazıcı - n11.com
    https://urun.n11.com/lazer-yazici/brother-hl-1211w-wi-fi-laser-yazici-P296708637

Bitmeyenkartus isimli satıcı kutuyu açıp kendi toneriyle değiştirmiş sanırım. Sıfır yollayacaklarının garantisi yok bu durumda.

• 480mrt kullanıcısına yanıt
    Ben bitmeyenkartuş'tan aldım, gayet güzel çıktı alıyorum şu anda. Sıfır ambalajında geldi her şey ve ben taktım toneri poşetini açıp
  • BJK kullanıcısına yanıt
    "- Bu yazıcı ile birlikte orjinal toner yerine Pluscopy marka toner gönderilmektedir. Plusvopy Tonerler Orjinal Tonerlere En Yakın Markadır.Lütfen buna dikkat ediniz.
    "

Direkt açıklamaya yazılmış hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

"- Bu yazıcı ile birlikte orjinal toner yerine Pluscopy marka toner gönderilmektedir. Plusvopy Tonerler Orjinal Tonerlere En Yakın Markadır.Lütfen buna dikkat ediniz.
    "

Direkt açıklamaya yazılmış hocam.
    Tamam yazılsın ne var ki bunda? Önemli olan çıktı kalitesi ve ambalajlı, garantili gelmesi.
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Orijinal toneri kutunun icinde olmaz mi? Yollamadan once acilmis olmasi gerekir diye dusundum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Orijinal toneri kutunun icinde olmaz mi? Yollamadan once acilmis olmasi gerekir diye dusundum.
    Olabilir de ben bir sorun yaşamadım yani bilemiyorum.
  • Bugün geldi, hızlıca kurdum. Düşündüğümden kolay oldu, iyi ki wifi li model almışım :D fena kullanışlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1211w modelini 3 yıldır evimde kullanıyorum. Tabi evde çok fazla çıktı almıyorum ama haftada 5- 10 yaprak için gayet güzel işimi görüyor. 2 toner bitirdim şimdiye kadar 3 yılda.

İşyerinde HP nin fax, fotokopi,tarayıcı, wifi olan modelini kullanıyorduk. Ben işe başlamadan çok uzun süre önce alınmış, artık her ay tonerciye göndermekten maliyeti artınca onu emekliye ayırdık, Brother'ın MFC 1911 W modelini (eptt avm sitesinden bitmeyen kartuş adlı satıcıdan yaklaşık 1100 liraya ) aldık. Toneri 1211w ile tamamen aynı. Yani TN 1040 kullanıyor. Yazıcının Kurulumu da oldukça basit. Bu işlerden biraz anlayan sorunsuzca kurar. Zaten her şey otomatik. Fax gönderme alma da sorun yok, rehbere en çok yazıştığımız şirketi ekledim, her defasında numara girmek zorunda kalmıyorsunuz.

Wifi yazıcıların en büyük rahatlığı kablo derdi ile uğraşmamak. Hemen her şeyi Brother'ın printerlar için geliştirdiği yazılım aracılığı ile yapabiliyorsunuz. Ama HPden sonra bu program bana karışık geldi. Ben de windows marketten evrensel tarama programını bilgisayara yükledim, sırf tarama için Brother'ın yazılımının karışık ara yüzü ile uğraşmadan direk tarama yapabiliyorum.

Toneri dolabiliyor, zaten chipsiz. Kutusundan bir toner çıkıyor, bitmeyen kartuş adlı satıcı bir tane de doldurulabilen yedek toner ile 2 adet toner tozu göndermiş.

İprint & Scan programı ile çıktılar cep telefonu aracılığı ile kolaylıkla alınıyor.

Küçük işletmeler için ideal bir yazıcı. Bunun yeni modeli de çıkmış ama fiyatı 2.000 lira civarında. Üstelik toneri de farklı.

Şimdi Bir yazıcıya daha ihtiyaç olduğu için 1211 w veya wifisiz modelini de alacağız.

• dolum yaparken kaç gr toner tozu koymak lazım ?
    birde toner tozunu nerden alıyorsunuz ?
  • Arkadaşlar merhabalar. Bu yazıcıyı almayı düşünüyorum çıktı fiyatlarının uçmasından dolayı. Sormak istediğim birkaç soru var.

1) Yazıcının dolum işleri çok zorlu değil sanırım. Bir tam dolu tonerle ne kadar çıktı alıyorsunuz ve fiyatı ne kadar oluyor bir tonere tam dolum yapmak için?

2) Bu yazıcıyı araştırırken renkli baskı özelliği de olan Brother Hl-3150 modeline denk geldim. O modelin toner dolumu hakkında bilginiz var mıdır?

• hopsera H kullanıcısına yanıt
    ben bursakartus tan alıyorum toneri.

tn 1040 toneri yaklasık 35-40 gr toz alıyor. toneri doldururken 2 parmak bosluk bırakın, agzına kadar doldurmayın. yoksa fon atar, fazla toneri kusar.
  • bakone B kullanıcısına yanıt
    ortalama 700 sayfa cıktı veriyor. sonra reset carkını cevirince 700 sayfa kadar daha dolum yapmadan cıktı veriyor.

reset carkı ortalama 700 sayfada toner bos uyarısı vermesine neden oluyor. tonerin içinde toz olsa dahi uyarı veriyor.

renkli konusunda bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

1211w modelini 3 yıldır evimde kullanıyorum. Tabi evde çok fazla çıktı almıyorum ama haftada 5- 10 yaprak için gayet güzel işimi görüyor. 2 toner bitirdim şimdiye kadar 3 yılda.

İşyerinde HP nin fax, fotokopi,tarayıcı, wifi olan modelini kullanıyorduk. Ben işe başlamadan çok uzun süre önce alınmış, artık her ay tonerciye göndermekten maliyeti artınca onu emekliye ayırdık, Brother'ın MFC 1911 W modelini (eptt avm sitesinden bitmeyen kartuş adlı satıcıdan yaklaşık 1100 liraya ) aldık. Toneri 1211w ile tamamen aynı. Yani TN 1040 kullanıyor. Yazıcının Kurulumu da oldukça basit. Bu işlerden biraz anlayan sorunsuzca kurar. Zaten her şey otomatik. Fax gönderme alma da sorun yok, rehbere en çok yazıştığımız şirketi ekledim, her defasında numara girmek zorunda kalmıyorsunuz.

Wifi yazıcıların en büyük rahatlığı kablo derdi ile uğraşmamak. Hemen her şeyi Brother'ın printerlar için geliştirdiği yazılım aracılığı ile yapabiliyorsunuz. Ama HPden sonra bu program bana karışık geldi. Ben de windows marketten evrensel tarama programını bilgisayara yükledim, sırf tarama için Brother'ın yazılımının karışık ara yüzü ile uğraşmadan direk tarama yapabiliyorum.

Toneri dolabiliyor, zaten chipsiz. Kutusundan bir toner çıkıyor, bitmeyen kartuş adlı satıcı bir tane de doldurulabilen yedek toner ile 2 adet toner tozu göndermiş.

İprint & Scan programı ile çıktılar cep telefonu aracılığı ile kolaylıkla alınıyor.

Küçük işletmeler için ideal bir yazıcı. Bunun yeni modeli de çıkmış ama fiyatı 2.000 lira civarında. Üstelik toneri de farklı.

Şimdi Bir yazıcıya daha ihtiyaç olduğu için 1211 w veya wifisiz modelini de alacağız.
    Ben de mfc1911w ye terfi edenlerdenim. 1211w ye nazaran daha hizli cikti aliyor.

• Brother 1211w yazıcımız son bir aydır bir sıkıntı çıkarıyor bize. Şöyle ki; genelde aldığımız çıktılarda bir sıkıntı olmuyor. Bazen ise örneğin sayfanın üçte ikisini güzelce çıkarıyor ama altta kalan kısmı çıkarmıyor. Soluk çıkarma olmuyor. Genelde sayfayı tam çıkarıyor, bazen ise belli bir hizadan sonrasını eksik çıkarıyor. Sorun neden kaynaklı olabilir acaba?

• iyi gunler,
    Muadil Toner Öneriniz nedir? link var mı ?
    tşkkrler,
  • Hkodroidc2 H kullanıcısına yanıt
    Kardesim yükledin mi ne yaptin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

drum uzerinde leke var galiba. drumı elinizle yavasca cevirin ufak bir leke olmalı onu hafif nemli bir bezle silip kurulayın.

Alıntıları Göster
    nasıl temızlenıyor video var mı? birde dolum seti ne önerirsiniz?
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Islak mendille o ruloyu silin, elinizle temizledikce çevirin her yer temizlensin, brother Universal toner tozu kullandım

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.