Şimdi Ara

brother hl 2130 toner dolum lekeli yazma(dolan toner)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 senedir bu cihazı kullanıyorum.Ancak son zamanlarda lekeli yazmaya başladı.Bende yeni toz doldurdum ancak düzelmedi şu an çok kötü yazıyor.Acaba toner ömrünü mü bitirdi ne oldu tam olarak anlayamadım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevnirim.

Bir sorumda yeni toner alacak olsam bitmeyenkartus sitesinde dolan toner diye bir şey gördüm bunu kullanan varsa tavsiye eder mi teşekkürler.

• cıktı örnegini tarayıp koyma imkanınız var mı.

drum ve drum bıcagından yapar diye tahmin edeiyorum. eger aynı yazıyı kullanan arkadasınız varsa drum ve tonerleri degiştirip test edein. drum dan mı tonerden mı sorun ortaya cıkar
  • Hocam simdi aksam denedim daha iyi yaziyor toz kabinda baya bekledi ondan mi acaba ama hala karartilar var 50 liraya orjinal toner buldum ondan almayi dusunuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ondan yapmaz okulda 2 tane var. ben dolduruyorum hemen de kullanıyoruz. bekleme ile alakası yok.

bence baska bir toner ve drum bulabilirseniz oyle deneyin. benim aklıma drum ve drum bıcagı sorunu geldi. daha iyi bilen arkadaslar birazdan yorum yaparlar
  • aynı sorun bendede var ve orjinal toner aldığım halde çıktılarım lekeli ve kağıdı grimsi gibi bir renkde ve ilk 3 sayfadan sonrası artık belli belirsiz yazıyor.çözüm buldu iseniz buradan paylaşabilirseniz sevinirim.
    Teşekkürler
  • birincisi toner kalitesinden olabiliyor. mümkünse toner tozunu değiştiriniz. değilse toner üzerindeki yeşil tutacağı 5 defa ileri geri yapınız.

brother hl 2130 toner dolum lekeli yazma(dolan toner)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirahur -- 7 Mart 2016; 12:15:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tanklı yazıcıda HP vs EPSON
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.