Şimdi Ara

Epson Dolan Kartuş Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Epson Stylus DX4450 yazıcıma oto resetli kartuş seti ve mürekkep seti aldım. Mürekkepleri renklerine uygun olarak 10 ml civarında doldurdum cihaza taktım cihaz kabul etti bütün kartuşları dolu olarak gösterdi buraya kadar sorun yok. Sorunum şu ki cihaz siyah baskı veriyor renkli baskı vermiyor. Kafa temizleme işlemi de yaptım. Sadece çok silik bir sarı çıkartıyor. (Öyle ki kağıdın resmini buraya eklemek için tarattığımda otomatik siyah-beyaz olarak algılıyor) Bu neden olabilir? Orjinal kartuşlarıyla 2 gün öncesine kadar renkli baskı alabiliyordum bu arada.

• kartuşalrı doldur duktan sonra kartuşalrda bulunan hava tıpalarını actınız mı ?
  • Mürekkepci de öyle dedi ama dolum tıpasından başka bir tıpa göremedim ben. Elinizde o tıpanın yerini gösteren bir fotoğraf var mı? Bu arada kırmızı baskı vermeye başladı mavi yerine de pembe çıkmaya başladı sarı hala silik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albaywolf -- 23 Kasım 2012; 13:26:49 >
  • Linkte kolay dolum kartuşlarında hava deliği olmadığı yazıyor.

http://www.cescesor.com.tr/soru_cevap/kolay-dolum-kartusu-nedir.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: albaywolf

Linkte kolay dolum kartuşlarında hava deliği olmadığı yazıyor.

http://www.cescesor.com.tr/soru_cevap/kolay-dolum-kartusu-nedir.html

verdiğin linkteki resime dikkat edin ensonda bulunan siyah tıpa hava deliğinin tıpasıdır
    farketmez dolum deliğide açıkkalsa kartuşlar çalışacaktır .Zaten çıktılarınız ilk doluma göre düzelme olduğu için kartuşlarınız çalışıyor demek zamanla mürekkebiniz demlenecektir

• cescesorun yeni kartuşlarında tek tıpa var o da dolum tıpası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chungkingexpress -- 23 Kasım 2012; 16:36:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chungkingexpress

cescesorun yeni kartuşlarında tek tıpa var o da dolum tıpası.

RESİMDE GÖSTERİLEN kartuşta hava tıpası var ondeki şefaf olnal tıpa dolum tıpası arkasındaki renki tıpada hava tıpası eyer gelen kartuşlar resimdeki ile aynıysa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tanklı yazıcıda HP vs EPSON
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1987

quote:

RESİMDE GÖSTERİLEN kartuşta hava tıpası var ondeki şefaf olnal tıpa dolum tıpası arkasındaki renki tıpada hava tıpası eyer gelen kartuşlar resimdeki ile aynıysa

aynen ahmet hocam resimdekiler öyle ama resmin olduğu site eskide kalmış yedek site gibi bişey heralde şu an cescesorun kartuşları tek tıpalı ilk başta sökülen sarı bant gibi şeyin altında bir delik var. heralde hava delikleride onlar ama tıpalı değiller. sanırım arkadaşınkilerde bunlardan.

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chungkingexpress -- 23 Kasım 2012; 19:37:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1987

quote:

aynen ahmet hocam resimdekiler öyle ama resmin olduğu site eskide kalmış yedek site gibi bişey heralde şu an cescesorun kartuşları tek tıpalı ilk başta sökülen sarı bant gibi şeyin altında bir delik var. heralde hava delikleride onlar ama tıpalı değiller. sanırım arkadaşınkilerde bunlardan.

/>

EVET YENİLERİNDE YOK SADECE BANT VAR

• Arkadaşlar yazıcı kendi kendine düzeldi bir şey yapmaya gerek kalmadı. Yine de ilginiz için sağolun. Kartuşcuyla konuştum biz hava tıpasını açıp da gönderiyoruz yeni dolumlarda 5-10 sayfa yazmayabilir zamanla düzelir dedi öyle de oldu.
  • http://www.teknotransfer.com/ bu sitedenmi almıştınız ? kartuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.