Şimdi Ara

Orjinal kartuş ,dolan kartuş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar..Yine yeni bir konu başlığı altında ve yine farklı bir soruyla buradayım :P Benim merak ettiğim bu dolan kartuş,muadil kartuş etc sistemler..epson Px 720 kullanan ve dolum kartuşuyla kullanan arkadaşlar mürekkeplerini nerden temin ediyorlar merak ediyorum..Aslında uzun süre bir mürekkebi kullanmış ve yazıcısına zarar gelmemiş ve memnun olan birileri varsa ve belirtirse sevinirim..Çünkü bu ürünleri satan çok fazla yerler var internette falan hatta forumdada isimlere rastladım hemen her konu başlığı altında ama bu mürekkepleri kullanan ve uzun süre kullanım sonrasında hala memnuniyetlerini sürdürebilen kişiler varsa ve forumda aktarırlarsa belki bizde faydalanabiliriz..Bende epson px 720 var ve 6 kartuşlu kardeşimin yardımları sayesinde şu an mürekkebim bitmiş vaziyette! Yazıcıyı bir süre sonra bozmayacak iyi birşeyler varmıdır? Kuzenimde epson SX 525 aldı..Ozellikle bu iki model yazıcıyla bu mürekkeplerden kullanan arkadaşlar ,deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serminn -- 24 Ağustos 2011; 5:14:36 >

• Cescesorun mürekkepleri iyidir deneyebilirsiniz. Yanlız px720 modeli için claria, sx525 modeli için durabrite mürekkep almanız gerek. Farkli kafa yapılarına sahip olduğu için iki makinada aynı mürekkebi kullanmaz.
  • Teşekkürler evet bu firmanın ismini okumuştum forumda başka bazı firmalarla birlikte ,aslında daha çok kişinin yorum yapacağını düşünmüştüm ama belkide bu cihazları kullanan pek yoktur bilemiyorum..Px 720 alırken kutudan çıkan kartuşların üzerinde L yada xl yazmıyor bu kartuşlar tarih fln da yok..l mi xl mi oluyor merak ettim..L alıp denicem idare eder gibiyse orjinal kullanıcam,olmadı deneyebilirim..Teşekkürler tekrar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serminn -- 26 Ağustos 2011; 0:04:41 >
  • Merhaba,

Epson PX720WD modeli standart boy kartuş kullanmaktadır.Orijinali de muadili de aynı boyuttadır.Muadil kartuşlar 10 ml mürekkep alıp bu mürekkep miktarı ile 300 sayfa döküman yaklaşık 25 adette A4 resim basabilir.Mürekkep önerisi olarakta ocp marka mürekkepleri denemenizi öneririm.Hem dolan kartuşta hemde bitmeyen kartuş sisteminde profesyonel baskılar alabilirsiniz.Saygılar.

EPSON Ocp Mürekkep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskistan -- 26 Ağustos 2011; 11:30:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serminn

Merhaba arkadaşlar..Yine yeni bir konu başlığı altında ve yine farklı bir soruyla buradayım :P Benim merak ettiğim bu dolan kartuş,muadil kartuş etc sistemler..epson Px 720 kullanan ve dolum kartuşuyla kullanan arkadaşlar mürekkeplerini nerden temin ediyorlar merak ediyorum..Aslında uzun süre bir mürekkebi kullanmış ve yazıcısına zarar gelmemiş ve memnun olan birileri varsa ve belirtirse sevinirim..Çünkü bu ürünleri satan çok fazla yerler var internette falan hatta forumdada isimlere rastladım hemen her konu başlığı altında ama bu mürekkepleri kullanan ve uzun süre kullanım sonrasında hala memnuniyetlerini sürdürebilen kişiler varsa ve forumda aktarırlarsa belki bizde faydalanabiliriz..Bende epson px 720 var ve 6 kartuşlu kardeşimin yardımları sayesinde şu an mürekkebim bitmiş vaziyette! Yazıcıyı bir süre sonra bozmayacak iyi birşeyler varmıdır? Kuzenimde epson SX 525 aldı..Ozellikle bu iki model yazıcıyla bu mürekkeplerden kullanan arkadaşlar ,deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...şimdiden teşekkürler..

Tecrübelerime ve testlerime dayanarak; Benim tavsiyeme %100 uyarsan %100 memnun kalacağınızı rahatlıkla söyleyebilirim...

Px720 yazıcınızdan en iyi verimi sürekli mürekkep besleme sistemi takarak alabilirsiniz.http://www.cescesor.com/Epson-PX700-T0801-T0806-Uyumlu-CESCESOR-Surekli-Murekkep-Besleme-Sistemi-Butonlu-Chip-Ciss-Devamli,PR-289.html Mürekkeplerinide yine aynı firmadan alırsınız, sistemin kurulumunda teknik destekte vererek size yardımcıda olacaklardır.. Cihazınıza sürekli mürekkep besleme sistemi taktırısanız kartuş dolumu ile ve bu yöntemin dezavantajlı kısımları ile karşılaşmadan uzun süre dolum yapmadan yazıcınızı kullanırsınız.Mürekkep kartuşlarının resetleme olayıda çok kolaydır sizin yazıcı modelinde.Mürekkep bitti kartuşu değiştirin uyarısı verdiğinde yazıcınızın kapağını açıp kapattığınızda uyarı resetlenir...

Kuzeninizdeki epson SX 525 içinde Kolay dolum kartuşu alın.Epson kolay dolum kartuşlarında tavsiyem ise yine ve kesinlikle Cescesor un yeni nesil kartuşlarıdır.piyasadaki en sorunsuz kartuşdur.http://www.cescesor.com/Epson-T1301-T1304-Uyumlu-CESCESOR-Otoreset-Cipli-Kolay-Dolum-Kartusu-Dolan-Kartus-Seti-Dolabilen-Kartuslari,PR-3953.html Bu kartuşlar Cescesor a özel üretildiğinden Diğer firmalarda bulmanız imkansız...
    Mürekkep olarakda Dye bazlı mürekkep kullanabilirsiniz.Yazıcının Fotoğraf kalitesi çok iyi olduğundan Dye bazlı kullanmanızda fayda var. 4 kartuşlu Epson yazıcılarda renk uyumluluğunun mükemmel olduğu Kartuşmatik in mürekkebini kullanabilirsiniz.http://www.kartusmatik.com.tr/EPSON-T0711-T0714-KARTUSLARA-OZEL-4-RENK-MUREKKEP-TAKIMI-4-X-100-ML--pid-765.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falcon1977 -- 27 Ağustos 2011; 8:53:26 >

• www.goldink.com.tr adresinden her marka ve model yazıcı için KARTUŞ DOLUM SETİNİ satınalabilirsiniz.

Normal şartlarda kartuş dolum fiyatı 5-7 TL dir. ancak kartuş dolum seti aldığınızda1 adet dolum maliyeti 50 krş olmaktadır.

Kartuş dolum seti içerisinde dolum esnasında lazım olacak her şey mevcuttur.

Ayrıca kartuşa dolum yapmak çok kolaydır. Dolum seti içerisinde Dolum Tarifleri CD side mevcuttur.

20 tl lik Dolum seti ile 5000 sayfa çıktı alınmaktadır.

Ayrıca ister havale ile, ister kredi kartı ile ister Paypal ile ödeyebilirsiniz.
    Ya da Ücreti Kapıda Ödeyebilirsiniz. (TESLİMATTA ÖDEME)

www.goldink.com.tr

• Alman OCP mürekep tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim renkli orjinal kartuşlarım takılı dolu duruyor. Fakat siyah bitmek üzere ve dolabilen kartuş almayı düşünüyorum.
    Dolabilen kartuş alırsan orjinal renkli ve dolabilen siyahı birlikte kullanabilir miyim?
    Dolabilen kartuşlar boş olarak takılsa bile makine çalışır mı? epson 425w
    Tşk.
  • HP'nin kartuşları doluyor mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.