Şimdi Ara

Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tabii ki oyun ücretsiz ve adamların reklamlardan kazanacağı söylenmiş.Arkadaşım Allah aşkına; GAMELOFT firması çok iyi biliyor ki oyunu ücretsiz oynayabilecek bir adam iğne deliğine kadar girer bulur APK sını.Özen gösterseydilerde paralı yapsaydılar keşke oyunu.Tam bir hayal kırıklığı.Ayrıca arkadaşlarım MC serisinin hepsini APK ve Hile ile oynadılar.Hiç sıkıntı yaşamadılar.Daha APK yı önleyemezken arkadaşın da dediği gibi; hileler biraz zor önlenir.

İyi forumlar.
  • Artıları: boş zamanlarda oynamak için ideal, gerçeğe yakın , çok oyunculu mod yani multiplayer mod var.
    Eksileri: hileli girişler önlenememiş, 4-5 sefer oynayınca sırf senaryo çabuk bitmesin diye enerji diye bir saçmalık katılmış en az 2 saat sonra fulleniyor, komando ve çok gizli kategorindeki bölümler her seferinde aynı ve dürbünlü tüfek kontrolü zor, çok oyunculu modda seni boş odaya atıyor sürekli girince adam ve nişangah görünmeden başlıyorsun bu da alt yapıya önem verilmediğinin bi göstergesi, son olarak yine çok oyunculuda server ve tim seçmeyi özgür bırak arkadaş kantır da mı oynamadın girince bi bakıyosun nazi olarak atamış bi bakıyosun amerikalı olarak.. İşlemler tamamen otomatik olduğu için timlerde çoğu zaman dengesizlik de oluyor sırf bu yüzden en iyileri bir yere verdiğine şahit oldum kaç sefer . Madem otomatik her şey bari adaletli tim oluştur önceki oyunun skoruna göre iyileri ve kötüleri eşit ver her time dimi yani? Hatta onu da geçtim bari sayısal eşitliği sağla misal hep gördüğüm 3 kişiyi nazi 1 kişiyi amerikalı olarak atamış servera 2 vs 2 olmalı normalde tim sayısında eşitleme problemi de var. Sıkıldım yine bak şimdi :)

Ya beyler hala oynuyorum ama işin özü fps oyunları dokunmatikten oynanmıyor be şöyle klavye mouse olmadan o dürbünlü tüfeğin kontrolü bir işkence . 5.5 arkadaşın dediği gibi ideal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naci_Balkavan -- 4 Eylül 2015; 8:45:55 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.