Şimdi Ara

Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba değerli DonanımHaber Forum kullanıcıları.Bugün,yakın zamanda çıkışını yapan Brother İn Arms 3 oyununun bana göre artı ve eksilerini,en sonda ise genel bir değerlendirmesini yapacağım..
    Ufak bir hatırlatma yapalım ki ; Oyunun yapım/yayın işini Gameloft üstlenmiş.Hani şu güzel oyunlardan tanıdığımız Gameloft.Bu oyun da kötü sayılmaz ama.

Oyunun resimlerine bakarken çok kaliteli olduğuu düşündüm.Çünkü bir resimde "Mükemmel grafikler" gibi bir yazı yazıyordu.
    Evet oyunu yarım saatlik bir indirme süreciden sonra açtık.Bizi güzel bir wallpaper karşıladı.Ana menüye giderek bir eğitim aşamasından geçmeyi beklerken birden kendimizi savaşta bulduk.O "MÜKEMMEL" diye adlandırılan grafikler de mi bende mi sorun vardı?Gameloft kandırmışmıydı bizi?Kafamızda deli sorularla ateş etmeyi falan öğrendik.İlerledik,cephelere sığındık.Sonra bir ateş edeyim dedim.Nişangâhım öyle bir döndü ki!Sanki bir arkadaşım bana sinirlenmiş,o sinirle ateş etme yönümü arkama döndermişti.Bayağı can sıkıcı bir durum oldu bu. .Hadi benim hatamdır diye geçtim bunu.Sonrasında altta geçen diyalogta bir tankın geldiğini öğrendim.Ve oyunun beni RPG'nin bulunduğu nokta olarak yönlendirdiği yere gittim.Hiç bir şey yapmama rağmen adam çat diye aldı RPG'yi.İnsan bi tuş gibi bir şey koyar

Neyse savaşımızı yaptık,victory ekranımız geldi vb. vb.Sonra geri geldik,geri geldik,geri geldik ve ana menüye ulaşabildik.Sonunda
    Hemen Market'e abandım."Acaba nasıl silahlar vardı?".O arada açıldı market.Altta bulunan kategorilerden birini seçtim.Tüfekler gibi bir bölümdü herhalde.Beni karşılayan Johnson M1941 tüfeği karşıladı.O anda bir hatıra yaşaması oluştu bende.Sola kaydırdım.Bu tüfekte tanıdıktı.Evet evet.Bu oyun hepinizin aklına tüfeklerin isimlerinden geldiği gibi; Call Of Duty gibi dünya savaşını konu alıyordu.CoD 1 'de zevkli oyundu bitince gözlerimi dolduran..
    "Bir de günlük gibi bir şey var.O da askerimizin günlüğü işte.Uzun uzadıya anlatmama gerek yok sanırım :) "
    Sonra diğer menüleri gezmeye başladım.Ve Deneysel kategorisine girdim.
    Nasıl olabilirdi?Dünya savaşını konu alan bir oyunda;günümüz teknolojisiyle yapılamayan silahlar bulunuyordu.Aldı benden bir eksi
    Menüde ayarlar,oynanış,VIP bölümü var.Oyunda 2 para var.Birini kazanıyoruz,diğeride zor bulunan paralardan.İkisinide bildiğim kadarıyla gerçek para ile çoğaltabilme imkanımız var.
    Bir de "Kardeşler" menüsü var.Bu herhalde oyunda karşılaştığımız kişiler.Bunları görevler ilerledikçe açıyoruz.Gerçek kardeşimiz olması imkansız.1 anneden 100 çocuk doğar mı yahu?

Oyunu genel bir değerlendirme içine alacak olursak ve diğer savaş oyunlarınıda göz önüne alacak olursak;konu ile alakasız silahları,mükemmel denilen ancak rakiplerine nazaran kötü olan grafiği.Gameloft ortaya pek te güzel bir oyun çıkartamamış bence.Yine de çok kötü denilemez.Açıp vakit öldürebilirsiniz.Oyun benden 10/5.5 aldı.

Eğer sizin de eklemek istedikleriniz varsa yorum olarak belirtin.Yanlışlarım,kusurlu görüşlerim de varsa affola.Sizleri bol bol eklediğim resimlerle başbaşa bırakıyorum.[Resimler tamamen kendi aldığım screenshoot'lardır.]

Okuyanlara teşekkürler,iyi forumlar!
     Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRapMyLife -- 19 Aralık 2014; 0:03:38 >

• inceleme için teşekkürler
  • Klasik gameloft.

Çok bozdu kendisini bence

Modern combat 5 den sonra bia 3 de büyük hayal kırıklığı oldu benim için.
  • Katılıyorum
  • Oyun kötü değil ama güzel de değil.Dünya savaşı hissini alamadım.Frontline commando d-day ezer geçer bu oyunu.
  • Bazı yerlerin grafikleri gerçekten çok güzel
     Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li
    Ama androidin en grafikli oyunu tartışmasız god fire

Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li Brother İn Arms 3 İncelemem | SS'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknomnyk -- 20 Aralık 2014; 13:36:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teknomnyk

Bazı yerlerin grafikleri gerçekten çok güzel
    Ama androidin en grafikli oyunu tartışmasız god fire

Notu biraz az olmuş

• Gameloft en sevilen oyun serilerini bozuyor hep mesela MC serisi Asphalt serisi simdi de bia serisi sırada ne var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Notu biraz az olmuş

Eğer not sadece oynanışa,grafiğe verilecek olsaydı tabiki düşük bir nottu.Ancak verdiği tat,sıkıcılığı,sorunları,hikayeyle uyumsuz savaş alanları ve konuyla uyumsuz silahlar göz önüne alınınca verdiğim not not ideal derecede bence.
  • teknomnyk kullanıcısına yanıt
    God Fire altında koyduğunuz resimler bana God Of War ı hatırlattı.Bir benzerlik varmı acaba oynanışta ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRapMyLife

God Fire altında koyduğunuz resimler bana God Of War ı hatırlattı.Bir benzerlik varmı acaba oynanışta ?

Evet var. Bosslar felan cok benziyor. Ama ağır oynanış felan cok kötü bence
  • Bazıları oyunları bozuyor demiş. Ne bekliyorsunuz sonuçta oyun ücretsiz. Kazanırsa reklamlardan kazancak. Siz para kazanmadığınız şeye özen gösterirmisiniz?

Bu gameloft hakaret olur. Şu zaman kadar en iyi oyunları çıkardılar.

Mc serisi bozuldu demişler. Ona katılıyorum. Single player rezalet. Ama multi daha eglenceli olmus. Hep şikayet vardı çok kısa diye. Adamlar ek görevler koymuslar uzatmaya çalışmıslar. Bazıları internet istediği için puan kırmış. Hilenin önüne geçmeye çalışmışlar hala size yaranamamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRapMyLife

çok benziyor.bende çok hevesle oynamıştım.malasef 1 saatte bitiyor oyun ve bas öldür bitir taktiği çok sıkıo olsada bossları çok güzel hepsi ayrı bi zevkli oluyor.karakter animasyonuda keza öyle
    oyun ücretsizhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.vividgames.godfire&hl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknomnyk -- 20 Aralık 2014; 23:28:08 >

• Gameloft artık eskisi gibi değil saçmaladılar iyice. Başta güzel gibi ama sıktı hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Ata

Bazıları oyunları bozuyor demiş. Ne bekliyorsunuz sonuçta oyun ücretsiz. Kazanırsa reklamlardan kazancak. Siz para kazanmadığınız şeye özen gösterirmisiniz?

Bu gameloft hakaret olur. Şu zaman kadar en iyi oyunları çıkardılar.

Mc serisi bozuldu demişler. Ona katılıyorum. Single player rezalet. Ama multi daha eglenceli olmus. Hep şikayet vardı çok kısa diye. Adamlar ek görevler koymuslar uzatmaya çalışmıslar. Bazıları internet istediği için puan kırmış. Hilenin önüne geçmeye çalışmışlar hala size yaranamamış.

İnternet olsum veya olmasın gine hilenin önüne geçemediler

• Apk ve hileli olanları hemen banlamıyorlarmı?
  • İnceleme güzel oyunu beğenmedim
  • quote:

Apk ve hileli olanları hemen banlamıyorlarmı?

Anlarlarsa banlanior :D

Benim arkadaşda hile var valla çatır çatır kullanıyor

Hem daha korsan apk nin onune geçilemedi hileliye biraz zor
  • Bizim milletimiz böyleyken hiç bir şey gelişmez. Hep apk hep apk
  • quote:

Bizim milletimiz böyleyken hiç bir şey gelişmez. Hep apk hep apk

Oyun uyumsuz napmamızı bekliyorsun?İlk çımtıgı saatlerde uyumluydu.1-2 saat sonra uyumsuz oldu.Apk indirdim.Hiçbir oyununa da para vermem.Adam gibi uyumlu yapsınlar.Yükliyecen apk yi dayayacan hileyi vuracan kırbacı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.