Şimdi Ara

BROTHER MFC 5890 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mfc-5890 yazıcım siyah yazıları çifft yazmaya başladı.sayfayı yazdırıp aynı kağıda birdaha yazdırmışın gibi oluyor.yazılar gölgeli gibi renklerde de sorun yok ama resmin altındaki not yazı vb.karışık çıkıyor kafalar tıkalı gözükmüyor ayarlarında her şey normal gibi dolan kartuş kullanıyorum çıkardım orjinallerini taktım bir süre yine düzelmedi.

• baskı kafası üzerinde mürekkep birikintisi oluşmuşa benziyor.

tıkalı kafa açma çalışmaları adlı başlıkta bir yönerge vardı.bu şekilde baskı kafasını sökmeden kafayı orta kısıma getirip yazıcınızın alt kısmından burada biriken mürekkepleri nemli bir bez yardımı ile temizleyin.
  • sayın xpress34 ilgin için çok teşekkür ederim .söylediğin şey benim de aklıma geldi yaptım .hatta bir çinliden gördüğüm gibi siyah gartuşu çıkarıp şıngayla solüsyon bastım nemli besin üzerine gelcek şekilde.fakat düzelmedi.
    birde test print ten print kalite baskısı alıyorum baskı full açık gözüküyor.yazılımsal bir hata olabilirmi acaba çok teşekkürler.sorunu gösteren bir resim ekleyecem inş. çözebilecek bir arkadaş çıkar.
  • baskı kafasında tıkanıklık yoksa kağıdı hareket ettiren mekanizma rulolarındada sorun olabilir belki ama sorunu tam anlayamadım bende. bir foto ekle öyle inceleyelim.
  • yazdırırken yarısında durdurdum genelde ilk satır ve son satır düzgün çıkıyor . enalt satır gibi olması gerekiyor.

BROTHER MFC 5890 YARDIM
  • cihazını en yakın brother servisine götür print head değişimi yapılsın makinan garantili nede olsa 3 beş gün beklersin sağlam cihaz alırsın..
  • saolun...dolan kartuş kullandım buda ilk görüşte anlaşılır.servis garanti dışı der gibi geldi o yüzden kendim çözmeye çalışıyorum .olmadı götürüp (inş.yazıcıyı tek parça) şansımızı deneyecez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayak

cihazını en yakın brother servisine götür print head değişimi yapılsın makinan garantili nede olsa 3 beş gün beklersin sağlam cihaz alırsın..
    yazıcının kapağını açın. şeffaf bir şerit göreceksiniz. o şeridi kopmayacak şekilde hassas davranarak ıslak bir selpakla ardından kuru bir selpakla silin. sorun düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahter54 -- 31 Temmuz 2012; 12:55:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.