Şimdi Ara

BROTHER YAZICILAR HAKKINDA.. (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.078
Cevap
21
Favori
242.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün brother hl1111 yazıcımla çift taraflı yazı basarken, tam ön baskı yaptıktan sonra arka baskı için kağıtları yerine koymaya çalışırken yanımdaki arkadaş yanlışlıkla klavyeyle onayladı ve bende o anda hızlıca kağıtları sokuyim dedim işlem boşa gitmesin diye fakat kağıtların hepsi içeride kaldı yarısı dışarda olmak üzere.Çekip çıkarayım dedim.İyi sabitlenmiş resmen.Ben de fazla ellemeden nasıl kağıtları çıkartabilirim diye size sorayım dedim. Acil Cevap Verirseniz iyi olur.Teşekkürler...
  • arkadaşlar herkese mrb
    ben brorher 7860 yazıcı aldım sınıfta kullanmak in dolumuna yutubtan baktım peki bu kartuşun (2260-2280) atık haznesi yokmu?
    ben samsung 4521 makinamı kedim dolduruyorum atık haznesi tamam temizliyorum brotherde atık haznesi nasıl dolumda sadece tozu doldur resetle mi? yapmam gereken
    başka bir özellik varmıdır ?
    ilgilenen arkadaşlar cevabınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: çetin68

arkadaşlar herkese mrb
    ben brorher 7860 yazıcı aldım sınıfta kullanmak in dolumuna yutubtan baktım peki bu kartuşun (2260-2280) atık haznesi yokmu?
    ben samsung 4521 makinamı kedim dolduruyorum atık haznesi tamam temizliyorum brotherde atık haznesi nasıl dolumda sadece tozu doldur resetle mi? yapmam gereken
    başka bir özellik varmıdır ?
    ilgilenen arkadaşlar cevabınızı bekliyorum

atık haznesi yok, doldur resetle.. :)
  • AYAK arkadaşıma ilgilenip cevap verdiği için teşekkür ederim.
    benim bir sorum daha var ilgilenen bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini söylerse sevinirim.
    Ben sınıf öğretmeniyim sınıfımda siyah beyaz yazıcı fotokopi işi tamam sıra geldi renkliye
    özellikle 1. sınıf okuturken çocukların resmi resmin altına okuma metinleri olsa ,ara sıra belki aylık belki dönemlik dergi çıkarsam
    baskısı a3 kağıda da olsa ilk alım fiyatına belki şartları zorlayabilirim ama dolum işini kendim yapsam sarf masrafı az olsa
    mürekkepli - tonerli tam karar veremedim bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse menmun olurum
    ben biraz karıştırdım brother j6710 mantıklı geldi ama sizlerden de fikir almak istiyorum
    herkese paylaşımları için teşekkür ederim
  • merhaba arkadaşlar Brother DCP-7065DN modelini almak istiyorum bunun kartuşları dolar mı? herhangi bir sorun yaşarmıyım?
  • cengaver029 kullanıcısına yanıt
    çok güzel makinadır, toner dolumuda oluyor 30tl ye dışarıda yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çetin68

AYAK arkadaşıma ilgilenip cevap verdiği için teşekkür ederim.
    benim bir sorum daha var ilgilenen bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini söylerse sevinirim.
    Ben sınıf öğretmeniyim sınıfımda siyah beyaz yazıcı fotokopi işi tamam sıra geldi renkliye
    özellikle 1. sınıf okuturken çocukların resmi resmin altına okuma metinleri olsa ,ara sıra belki aylık belki dönemlik dergi çıkarsam
    baskısı a3 kağıda da olsa ilk alım fiyatına belki şartları zorlayabilirim ama dolum işini kendim yapsam sarf masrafı az olsa
    mürekkepli - tonerli tam karar veremedim bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse menmun olurum
    ben biraz karıştırdım brother j6710 mantıklı geldi ama sizlerden de fikir almak istiyorum
    herkese paylaşımları için teşekkür ederim

a3 renkli makineler pahalı. ben de sınıf öğretmeniyim. mürekkepli alırsanız, öğrencinin elindeki nem terleme kağıttaki mürekkebi dağıtabilir. lazer tavsiye ederim. maliyeti dusuk olması için a4 alın. sonra zımbalayıp dergi gibi kullanabilirsiniz.

• sd123 arkadaşım ilgin için tşk
    toner-mürekkep seçeneğimde bende kararsızım açıkçası ama renkli toner dolumu sıkıntılı diye biliyorum. Mürekeplilinde kafa tıkanma sorunu var arştırmam devam edecek. Ama a3 baskı olmasını istiyorum. Parasının bir kısmı sınıftan bir kısmı benden sıkıntı yok yani
    Yeterki kendim dolduabileceğim olsun dolumda kendi yazıcımı kendim doldurduğum için acemi değilim diye düşünüyorum
    Teşekürler ve yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum
  • HERKESE MERHABA

şirketimizde hl 5130 yazıcımız var şimdiye kadar sürekli 1 bilgisayar üzerinden paylaşıma açıp yazıcıyı kullanabiliyorduk .Bugün şirketteki bilgisayarların hepsi yazıcıyı tekrar gördü fakat benim bilgisayarımda sıkıntı çıktı.Sürücü bulunamadı gibi bir hata veriyor yazıcıyı kuramıyorum yardımcı olurmusunuz?
  • Brother yazıcılarda kağıt sıkışma hatası çok fazla meydana geliyor. Sanırım drumından kaynaklanıyor tam bilmiyorum. Böyle bir hatayla karşılasırsanız çözümünü burda varmış.

Brother HL-2040 Kağıt Sıkışması
  • quote:

Orijinalden alıntı: IBjK

HERKESE MERHABA

şirketimizde hl 5130 yazıcımız var şimdiye kadar sürekli 1 bilgisayar üzerinden paylaşıma açıp yazıcıyı kullanabiliyorduk .Bugün şirketteki bilgisayarların hepsi yazıcıyı tekrar gördü fakat benim bilgisayarımda sıkıntı çıktı.Sürücü bulunamadı gibi bir hata veriyor yazıcıyı kuramıyorum yardımcı olurmusunuz?

Burda anlatılmış belki yardımcı olur.

Brother Yazıcı Paylaşıma Açma

• Merhaba arkadaşlar. Brother HL-1111 almayı düşünüyorum. Bu ilk yazıcım olacağından bu konularda acemiyim. Üzerinde gelen tonere dolum yapılabiliyor mu? Eğer dolum yapılabiliyorsa dışarda ne kadara doldurtabilirim ve doldurulan tonerden kaç sayfa çıktı alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: differentt

Merhaba arkadaşlar. Brother HL-1111 almayı düşünüyorum. Bu ilk yazıcım olacağından bu konularda acemiyim. Üzerinde gelen tonere dolum yapılabiliyor mu? Eğer dolum yapılabiliyorsa dışarda ne kadara doldurtabilirim ve doldurulan tonerden kaç sayfa çıktı alabilirim?

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar. Brother HL-1111 almayı düşünüyorum. Bu ilk yazıcım olacağından bu konularda acemiyim. Üzerinde gelen tonere dolum yapılabiliyor mu? Eğer dolum yapılabiliyorsa dışarda ne kadara doldurtabilirim ve doldurulan tonerden kaç sayfa çıktı alabilirim?

dolum yapılıyor. cok da basit. dolu tonerle 1500 den fazla sayfa cıktı alırsınız. ben arkadasların tonerlerini dolduruyordum. dısarıda da doldurtabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sd123

quote:

quote:

dolum yapılıyor. cok da basit. dolu tonerle 1500 den fazla sayfa cıktı alırsınız. ben arkadasların tonerlerini dolduruyordum. dısarıda da doldurtabilirsiniz.

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

• arkadaşlar bu ürün fiyatıyla ilgimi çekti
    brother iyi marka mıdır

tvsiye eder misiniz

toneri doldurulabilir mi?

http://www.sadecenotebook.com/brother-mfc-1811-laser-yazici-tar-fot-fax-a4-pmu313546
  • Merhaba,

Mürekkepli yazıcıların kartuş problemlerinden dolayı lazer yazıcı almayı planlıyorum. Hali hazırda HP 1102w var. Ancak renkli çıktı ve fotokopi ihtiyacıda oluyor arada. Bu yüzden çok fonksiyonlu iyi bir yazıcı almak istiyorum. Araştırmalarım sonucu Brother MFC-9330CDW'da karar kıldım. Ancak toner dolumu, chip vb. durumları nasıldır? Bu yazıcının herhangi bir sıkıntı var mıdır? Kullanan arkadaşlardan yorum ve tavsiye alabilir miyim? Teşekkürler.
  • ExECaLiBuR kullanıcısına yanıt
    brother MFC-9330CDW yazıcıyı yaklasık 3 ay önce aldı @ExECaLiBuR m
    3 aylık deneyimlerim:
    ayda ortalama 2500 sayfa cıktı alan bir öğretmenim
    üzerlerinde chip falan yok
    tonerlerin üstünü deldim ordan dolumu kendim yapıyorum(biraz zahmetli gibi görünse de ilk deneyimden sonra alışılyor)
    reset yapması çok kolay dokunmatik ekrandan birkaç işlem yapıldığında gerçekleşiyor.
    bundan önceki brother 7030 u 75000 sayfa kendim doldurarak kullandım ve halen daha siyah beyaz lar için kullanıyorum(drum ünitesi değilde 20-30 tl verip birkez drum üzerindeki silindiri değiştirdim birkez de orjinal toner aldım)
    bu yazıcıyı da tahminime göre aynı seviyeede kullanırım.
    renkli yazıcılar için çok maliyetli falan deniliyor tonerleri pahalı satan internette bi sürü firma var ama araştırma yapılırsa kendi bulundugunuz ilden almanızı tavsiye ederim.
    genede tonere ihtiyacı olanlar icin internetten nereden ucuza temin edebilecekleri konusunda yardımcı olabilirim.her dolumda yaklaşık 65-70 gr alıyor ve 1500 2000 @ExECaLiBuR sayfa yazıyor

• Peki dolumda kullanılan toner tozunun kalitesi nasıldır? Renkli çıktılarda orijinalin yerini tutuyor mu? Dolum yaptığınız tonerler yazıcı ile beraber gelen demo tonerler mi acaba? Bunun dışında yazıcı çift taraflı baskı dışında çift taraflı tarama yapabiliyor mu bu konuda herhangi bir bilgi bulamadım. Birde kağıt sıkıştırma vb. gibi sorunları var mıdır? Verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ExECaLiBuR kullanıcısına yanıt
    iyi toz bulana kadar birkaç tane kötü tonere denk geldim (birde o kötü tonerleri elektrik süpürgesi geri çekmeye uğraştım)
    ama internette hem ucuz hem kaliteli (orjinaline çok yakın) toner tozu buldum.
    gelen toner ler tahminen demo değildi(siyah 2000 civarı renklileri 1200 civarı kullandım) ama içinde yazılımda 3 farklı büyüklükte toner için reset mevcut hangisini yaparsan o sayıya kadar sana bişey sormuyor.
    standart tektaraflı otomatik tarayıcı var. içinde çıkan yazılımla tararsan otomatik beslemede kağıt bittiğinde arkalarını da tarayayımmı diye soruyor. arka taraflarını da o şekilde hallediyorum. fotokopi olarak çift taraflı tarıyormu diye soruyorsan onu beceremedim yada o özelliği yok. yaklaşık 2500 sayfa arkalı önlü scan yapmışım şuana kadar sıkıştırma gibi bir sorun olmadı. hatta beklentim den daha hızlı.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.