Şimdi Ara

BROTHER YAZICILAR HAKKINDA.. (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
21
Favori
242.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: apocalypse24

hl-2040 model yazıcım vardı. sorunsuz çalışıyordu.orjinal toneri az kaldığı için bende muadil bi toner aldım. muadil toneri taktığımda tanımadı. bende netten gördüğüm kadarıyla toner ve drum resetledim. ne yaptıysam artık hem orjinal hemde muadil tonerle yazıcım çalışmıyor. çıktı alamıyorum. hangi kapağı açarsam açayım uyarı vermiyor. ne yapabilirim bu durumdan kurtulmak için.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Samsung ML-2165 ile Brother 1111 arasında kaldım hangisini almalıyım sizce.
    samsung 150 tl brother 160 tl

http://www.hizlial.com/samsung-ml-2165-mono-lazer-yazici/10227117

• quote:

Orijinalden alıntı: mozturkgss

Arkadaşlar Samsung ML-2165 ile Brother 1111 arasında kaldım hangisini almalıyım sizce.
    samsung 150 tl brother 160 tl

http://www.hizlial.com/samsung-ml-2165-mono-lazer-yazici/10227117

cevapladım kardees. tabi ki brother.
  • arkadaslar brother hl 1111 drum reset nasıl yapılır ?
  • quote:

hl-2040 model yazıcım vardı. sorunsuz çalışıyordu.orjinal toneri az kaldığı için bende muadil bi toner aldım. muadil toneri taktığımda tanımadı. bende netten gördüğüm kadarıyla toner ve drum resetledim. ne yaptıysam artık hem orjinal hemde muadil tonerle yazıcım çalışmıyor. çıktı alamıyorum. hangi kapağı açarsam açayım uyarı vermiyor. ne yapabilirim bu durumdan kurtulmak için.

Benzer bi sorun bendede var.. HL2040 yazicim ctesi gunu kagit sıkıştırdı arka kapaktan acip kahidi aldim sonrasinda ise yaZdirma yapmadi.. Toneri cikardim taktim (baktim doluydu) toner drun reset yaptim fakat yazici acildiginda pc girmesine ragmen yazdirma yapmiyor onden kagit verdigimde hep calisiyor gibi ses cikariyor kagidi cekmiyor baska yapilmasi gereken bi cozum varmi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: admLive

quote:

Benzer bi sorun bendede var.. HL2040 yazicim ctesi gunu kagit sıkıştırdı arka kapaktan acip kahidi aldim sonrasinda ise yaZdirma yapmadi.. Toneri cikardim taktim (baktim doluydu) toner drun reset yaptim fakat yazici acildiginda pc girmesine ragmen yazdirma yapmiyor onden kagit verdigimde hep calisiyor gibi ses cikariyor kagidi cekmiyor baska yapilmasi gereken bi cozum varmi acaba ?

hocam kagıt alan tekerde sorun olabilir. temizleyin dogru calıstıgına emin olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

quote:

Orijinalden alıntı: nazmi28

quote:

Orijinalden alıntı: Ayak

Brother Dcp 7055, Dcp 7065dn, Mfc 7360, Mfc7860dw modellerinde kullanan arkadaşlar bugün sizin gününüz.. :) bu model cihazların toneri biten arkadaşlar makinanızın ön kapağını açın menü, genel ayarlar, toneri değiştir, ok ön kapağı kapatın bu işlem size 1500 sayfa toner kazandıracak.. :) verilen rakam %5 doluluk oranına göredir..

demo tonere mudahele etme sansımız var mı cark falan olmadan doldurup kullanma ımkanımız var mı....sanırım makına kendı kıtlıyor bunu ılk toner oldugu ıcın...

ALINTI

GÜÇ DÜĞMESİNİ KAPATIP GO DÜĞMESİNE BASILI TUTUNUZ.TONERİN KONULDUĞU ÖN GİRİŞ KAPAĞINI AÇINIZ.
    Güç düğmesini açın ve tüm ışıklar yandıktan sonra GO düğmesini bırakın.
    Ardından GO düğmesine 2 kez art arda basıp bırakın.Tüm ışıklar yanıncaya kadar bekleyin.
    Tüm ışıklar yanınca 6 defa GO düğmesine art arda basın.Bekleyip ön kapağı kapatın.Toneriniz tekrar dolu gösterecektir.
    ANCAK TOZ BİTMİŞSE dolum için 80gr toz satın alın,2500 sayfaya kadar çıktı alabilirsiniz.
    YUKARIDAKİ İŞLEMLERİ TONER BİTMEDEN DE YAPABİLİRSİNİZ.HER DURUMDA TONER RESETLENEBİLMEKTEDİR.
    DEMO TONERE PARÇA SATIN ALMANIZA GEREK YOKTUR.700 SAYFA ÇIKTI ALDIĞINA BAKMAYINIZ.
    TONER IŞIĞI YANDIKÇA RESETLEYİNİZ.70-80GR. TOZ KOYUNUZ,2500 SAYFA ÇIKTI ALIRSINIZ.
    TEK SORUN HER 700 SAYFADA BELİRTMİŞ OLDUĞUM RESETLEMEYİ YAPMANIZ.TECRÜBEYLE ÖLÇÜLMÜŞTÜR.

Alıntıları Göster
    Merhaba
    Brother hl-1111 marka yazıcıdan siyah-beyaz resim çıktısı almak istiyorum.Yatay resimde 4 sıra beyaz çubuk oluşuyor resimde.Önce resimden kaynaklı zannettim farklı bir resimde deneyince aynı sorunu gördüm.Nasıl düzeltebilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: don quijote de la mancha

Merhaba
    Brother hl-1111 marka yazıcıdan siyah-beyaz resim çıktısı almak istiyorum.Yatay resimde 4 sıra beyaz çubuk oluşuyor resimde.Önce resimden kaynaklı zannettim farklı bir resimde deneyince aynı sorunu gördüm.Nasıl düzeltebilirim ?

Alıntıları Göster
    Bende Brother dcp-1511 kullanıyorum.
    Geçenlerde yazıcıdan aldıgım cıktılarda hafif kayma oldugunu görünce drum dan süphelendim ve drum unitesini kurcalarken , drum unitesi üstündeki teli boşa çıkardım.
    Sonrasında geri takmaya çalıştım , 3 kere deneyebildim ve tel koptu.
    Bende sinirlendim komple kopardım yazıcıma taktım çalışır umudu ile drum yok hatası aldım direk :)
    Tamiri mümkün degil dedi sordugum bir kaç yer.
    Bende internetten muadil siparişi verdim.
    Orjinali ile arasında 50 tl fark vardı.
    Tek farkı 5-6 bin baskı muadilde , orjinalde 8-9 bin baskı gider dediler.
    Bende muadil siparisi verdim.
    Ürün geldi taktıgımda drum yok hatası degilde drum ! işareti çıkıyor.
    Yazıcı ayarlarıdan drum sıfırla diyorum , yazıcı meşgul diyor işlem yapmıyor.
    Muadil drum unitesi ve drum içinde monte ile fiyatı 100 tl idi.
    Ürün aldıgım yere gittim ve bana orjinal taksanda bu yazıcı ile ilgli sorun garantiye götür dediler.
    Aslında sağlam yazıcıyı ben bozdum.
    Drun unitesi ve drum ı tanımıyor şuan orjinal drum unitesi taksamda aynı hatayı alırmışım.
    Problem yazıcı drum ı tanımak için yeterli elektirigi çekemediğini söylediler.
    Yani brother servisi halledebilir diyorlar.
    Yazıcımın garantisi bitti malesef.
    Bu konu hakkında bilgisi olan varmı.
    Yazıcım drum ı tanıyamıyor.
    Herhangi bir önerisi olan varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: lmurat

Bende Brother dcp-1511 kullanıyorum.
    Geçenlerde yazıcıdan aldıgım cıktılarda hafif kayma oldugunu görünce drum dan süphelendim ve drum unitesini kurcalarken , drum unitesi üstündeki teli boşa çıkardım.
    Sonrasında geri takmaya çalıştım , 3 kere deneyebildim ve tel koptu.
    Bende sinirlendim komple kopardım yazıcıma taktım çalışır umudu ile drum yok hatası aldım direk :)
    Tamiri mümkün degil dedi sordugum bir kaç yer.
    Bende internetten muadil siparişi verdim.
    Orjinali ile arasında 50 tl fark vardı.
    Tek farkı 5-6 bin baskı muadilde , orjinalde 8-9 bin baskı gider dediler.
    Bende muadil siparisi verdim.
    Ürün geldi taktıgımda drum yok hatası degilde drum ! işareti çıkıyor.
    Yazıcı ayarlarıdan drum sıfırla diyorum , yazıcı meşgul diyor işlem yapmıyor.
    Muadil drum unitesi ve drum içinde monte ile fiyatı 100 tl idi.
    Ürün aldıgım yere gittim ve bana orjinal taksanda bu yazıcı ile ilgli sorun garantiye götür dediler.
    Aslında sağlam yazıcıyı ben bozdum.
    Drun unitesi ve drum ı tanımıyor şuan orjinal drum unitesi taksamda aynı hatayı alırmışım.
    Problem yazıcı drum ı tanımak için yeterli elektirigi çekemediğini söylediler.
    Yani brother servisi halledebilir diyorlar.
    Yazıcımın garantisi bitti malesef.
    Bu konu hakkında bilgisi olan varmı.
    Yazıcım drum ı tanıyamıyor.
    Herhangi bir önerisi olan varmı.

Alıntıları Göster
    150 -200 Tl arası LAZER yazıcı tavsiyesi verebilecek olan var mı?
    istediğim özellikler tekrar doldurma sorunu olmasın.Chiple falan uğraşmayalım yada kartuşu kendim doldurabileyim veya doldurması ucuz olsun. Aklımda olan modeller

Xerox Phaser 3010 Mono Laser Yazıcı
    http://www.hepsiburada.com/liste/xerox-phaser-3010-mono-laser-yazici/productDetails.aspx?productId=bd802244&categoryId=6&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=pc&utm_content=bid&utm_term=kategori-genel&wt_pc=akakce.cpc.kategori-genel.bid&v=1.1.8#engine=prudsys

hiç bir fikrim yok sadece fiyatı uygun.

Brother HL-1111 Mono Laser Yazıcı
    http://www.hepsiburada.com/liste/brother-hl-1111-mono-laser-yazici/productDetails.aspx?productId=bd500509&categoryId=6#engine=prudsys

kartuşu ucuz deniyor. chip sorunu var mı bilmiyorum.

Aslında şu iki model arasında kaldımm.

Canon i-Sensys LBP6020 Mono Laser Beyaz Yazıcı
    http://www.hepsiburada.com/liste/canon-i-sensys-lbp6020-mono-laser-beyaz-yazici/productDetails.aspx?productId=bd800193&categoryId=6#engine=prudsys

yada wifi özelliiği olan samsung aklımda
    Samsung SL-M2020W Wi-Fi Mono Laser Yazıcı
    http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-sl-m2020w-wi-fi-mono-laser-yazici/productDetails.aspx?productId=bd801738&categoryId=6#engine=prudsys

Canınun muadil kendinizin dolum yapabileceği kartuşları var sanırım ve hp kartuşlarıyla aynıymış avantajı bu.
    Peki samsung nasıldır dolum ve dayanıklılık olarak?. Wifi özelliği olması beni cezbediyor açıkcası. Aslında evde kullanılacak bilmiyorum wifi özelliği gereklimi?
    Lütfen bir yardım!

• quote:

Orijinalden alıntı: erdor

150 -200 Tl arası LAZER yazıcı tavsiyesi verebilecek olan var mı?
    istediğim özellikler tekrar doldurma sorunu olmasın.Chiple falan uğraşmayalım yada kartuşu kendim doldurabileyim veya doldurması ucuz olsun. Aklımda olan modeller

Xerox Phaser 3010 Mono Laser Yazıcı
    http://www.hepsiburada.com/liste/xerox-phaser-3010-mono-laser-yazici/productDetails.aspx?productId=bd802244&categoryId=6&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=pc&utm_content=bid&utm_term=kategori-genel&wt_pc=akakce.cpc.kategori-genel.bid&v=1.1.8#engine=prudsys

hiç bir fikrim yok sadece fiyatı uygun.

Brother HL-1111 Mono Laser Yazıcı
    http://www.hepsiburada.com/liste/brother-hl-1111-mono-laser-yazici/productDetails.aspx?productId=bd500509&categoryId=6#engine=prudsys

kartuşu ucuz deniyor. chip sorunu var mı bilmiyorum.

Aslında şu iki model arasında kaldımm.

Canon i-Sensys LBP6020 Mono Laser Beyaz Yazıcı
    http://www.hepsiburada.com/liste/canon-i-sensys-lbp6020-mono-laser-beyaz-yazici/productDetails.aspx?productId=bd800193&categoryId=6#engine=prudsys

yada wifi özelliiği olan samsung aklımda
    Samsung SL-M2020W Wi-Fi Mono Laser Yazıcı
    http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-sl-m2020w-wi-fi-mono-laser-yazici/productDetails.aspx?productId=bd801738&categoryId=6#engine=prudsys

Canınun muadil kendinizin dolum yapabileceği kartuşları var sanırım ve hp kartuşlarıyla aynıymış avantajı bu.
    Peki samsung nasıldır dolum ve dayanıklılık olarak?. Wifi özelliği olması beni cezbediyor açıkcası. Aslında evde kullanılacak bilmiyorum wifi özelliği gereklimi?
    Lütfen bir yardım!

Alıntıları Göster
    Ben brother kullanıyorum.

Toneri kendim dolduruyorum. Chip vs. yok. Tak sorun 3 kullanımdan sonra drum değişimi. 25 tl.
    Muadil toner+drum 80 lira.

Tavsiye ederim.

Birde Canon i-Sensys LBP6020 Mono Laser Beyaz Yazıcı tavsiye ediliyor. Sürekli çalıştığımız fotokopi tamircisi brotherden sonra kullanıcı dostu olarak canon 6020 önerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: forumu

Ben brother kullanıyorum.

Toneri kendim dolduruyorum. Chip vs. yok. Tak sorun 3 kullanımdan sonra drum değişimi. 25 tl.
    Muadil toner+drum 80 lira.

Tavsiye ederim.

Birde Canon i-Sensys LBP6020 Mono Laser Beyaz Yazıcı tavsiye ediliyor. Sürekli çalıştığımız fotokopi tamircisi brotherden sonra kullanıcı dostu olarak canon 6020 önerdi.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden ötürü. Canona daha çok ısındım şimdi. olmadı yada brother alacağım o zaman.
  • @ayak
    j105 ve j200 modelleri hakkinda ne diyorsun tavsiye eder misin?
    bahsedildigi kadar yuksek baski alinmadigi soyleniyor, deneme sansin oldu mu?
    baski kaliteleri ne durumda, kullandiklari teknoloji basarisiz deniyor, gozlemleyebildin mi?

kafamda deli sorular
  • quote:

Orijinalden alıntı: kraftwerk9

@ayak
    j105 ve j200 modelleri hakkinda ne diyorsun tavsiye eder misin?
    bahsedildigi kadar yuksek baski alinmadigi soyleniyor, deneme sansin oldu mu?
    baski kaliteleri ne durumda, kullandiklari teknoloji basarisiz deniyor, gozlemleyebildin mi?

kafamda deli sorular
    Bugüne kadar ki arastirmalarimda HP ColorLaserJet Pro 200 M276NW (CF145A) modeline bakiyordum, en uygun 950 TL civarinda bugün yarin alacaktim...
    Simdi tekrar bir arastirayim dedim, bir de ne göreyim: Brother MFC-9330CDW birkac yurtdisi internet sitesind en iyi cok fonksiyonlu renkli yazici secilmis (2014)
    Arastirdim, 1200 TL civari bir fiyati var...

bu konuda bu yazici sanirim zaten tavsiye edilecektir:) ne de olsa brother konusundayiz...
    ama Türkiye'de gercekten sorunsuz, 2-3 yil sonra da sorun yasamayacagim bir marka ve model mi?
    su bakimdan soruyorum: su an toner vs. stoklarda vardir elbet - ama 2-3 yil sonra model artik üretilmediginde, toner vs. bulmada sorun yasar miyiz?

bir de: bu modeli siparis verecegimi farzedelim, hemen tonerini de siparis vermek isterim (yedek bulunsun, ne olur ne olmaz) - mantikli mi?
    ve bu model yazici icin hangi model toneri almam gerek? baska alinmasi gereken, bilmem gereken birsey var mi?

Not: yaziciyi 5 dk önce n11'den 1199 TL'ye siparis verdim. hadi hayirlisi bakalim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoinTrends -- 22 Ocak 2015; 3:59:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CoinTrends

Bugüne kadar ki arastirmalarimda HP ColorLaserJet Pro 200 M276NW (CF145A) modeline bakiyordum, en uygun 950 TL civarinda bugün yarin alacaktim...
    Simdi tekrar bir arastirayim dedim, bir de ne göreyim: Brother MFC-9330CDW birkac yurtdisi internet sitesind en iyi cok fonksiyonlu renkli yazici secilmis (2014)
    Arastirdim, 1200 TL civari bir fiyati var...

bu konuda bu yazici sanirim zaten tavsiye edilecektir:) ne de olsa brother konusundayiz...
    ama Türkiye'de gercekten sorunsuz, 2-3 yil sonra da sorun yasamayacagim bir marka ve model mi?
    su bakimdan soruyorum: su an toner vs. stoklarda vardir elbet - ama 2-3 yil sonra model artik üretilmediginde, toner vs. bulmada sorun yasar miyiz?

bir de: bu modeli siparis verecegimi farzedelim, hemen tonerini de siparis vermek isterim (yedek bulunsun, ne olur ne olmaz) - mantikli mi?
    ve bu model yazici icin hangi model toneri almam gerek? baska alinmasi gereken, bilmem gereken birsey var mi?

Not: yaziciyi 5 dk önce n11'den 1199 TL'ye siparis verdim. hadi hayirlisi bakalim...

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun.

Bende bu yazıcıyı kullanıyorum. Mevcut demo tonerler bitince sanzio marka muadil toner aldım. Orjinal 4 tonerin fiyatı yaklaşık 1000 tl'yi buluyor. Muadilin kalitesi orjinali tutmadı ancak kötüde değildi. Tonerler yarıya düşünce naskı kalitesi kötüleşti ve sönük şekilde çıktı vermeye başladı. Çözümünü henüz bulamadım. Toneri dolum yaptıracak bir yerde bulamadım henüz Ankara'da.

Toner olarak: TN-261BK, TN-265C, TN-265M, TN-265Y kullanıyor.

Demo tonerlerin dolumu yapılamıyormuş bildiğim kadarıyla. Ancak chip, reset, vb. gibi işlemlerle uğraşmaya gerek yok bu yazıcıda.

Tek sıkıntı toner desteği. Forumda da pek kullanan yok bu yazıcıyı. Oysaki piyasada alınabilecek en iyi donanıma ve baskı kalitesine sahip bir yazıcı. Özellikle A4'den büyük legal ölçüdeki kağıtlara ve fotoğraf kağıda baskı yapabiliyor olması yazıcıyı almamdaki en büyük etkenlerden biriydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sabooter

HERKEZE MERHABA BENDE DCP-110C YAZICI VAR KARTUŞLARINI KENDİM DOLDURUYORDUM ARKADAŞIMIM YAZICISI BOZULUNCA ONUN SARI MÜREKKEBİNİ KENDİ KARTUŞUMA DOLDUDUM İLERİ BİR TARİHTE MÜREKKEP BİTMEDEN ARTIK SARI YAZMAZ OLDU HERŞEY NORMAL CALIŞIYOR SARI HARİÇ NE YAPABİLİRİM. TEŞEKKÜR EDERİM
    Selamlar,

Amazon'dan Brother DCP-L2540DW Wireless Compact Laser Printer satın aldım. (Henüz elime ulaşmadı.)
    http://www.amazon.com/Brother-DCPL2540DW-Wireless-Compact-Printer/dp/B00MFG57ZK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1422647187

Bu ilk lazer yazıcım, toner doldurma konularında pek bilgim yok.
    İnternetten araştırdığım kadarıyla üzerinde gelen demo tonerde Reset Gear mevcut olmadığı için dolum yapılamıyormuş sanırım. (Veya ben yanlış anladım, yanlışsa düzeltin lütfen)

Eğer durum böyleyse, şu iki tonerden hangisi doluma uygundur?

http://www.amazon.com/gp/product/B00O9VOMBY/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

http://www.amazon.com/Cartritech-DCP-L2520DW-DCP-L2540DW-DCP-L2540DN-MFC-L2700DW/dp/B00PYW7WL4/

Diğer bir sorum ise toner modelleri hakkında.
    Amerikada bu serideki yazıcıların toneri TN630 ve TN660 olarak geçerken, Türkiyede TN2305 ve TN2355 olarak geçmekte.
    Bu farklılığın sebebi nedir? Türkiye'deki tonerleri almam durumunda uyumluluk sorunu yaşar mıyım?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: dasey

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar, yıllar önce Brother 135-C çok fonksiyonlu bir yazıcı aldım, son bir kaç aya kadar kendisiyle sıkıntı yaşamıyordum, windows 8.1' geçiş yapınca driverları kendi kurdu iyi hoş bir de ne göreyim, yazıcımın tarayıcı özelliği çalışmıyor ve aygıt yöneticisinde sarı ünlem var, yazıcı özelliği ise gayet güzel çalışıyor.

Ne yaptım ne ettimse bir çözüm bulamadım,
    Brother International ile onlarca sayfa yazıştık, her dediklerini adım adım uyguladım en sonunda topu microsoft'un driver yetersizliğine attılar.
    Microsoft'a bir mail attım ve hemen ardından gelen cevap "üretici firma windows 8.1 için gerekli sürücüleri tarafımıza iletmemiştir" oldu.

20 kere falan bütün sürücüleri dibine kadar temizleyip yükledim, başka önerisi olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: kuftikufti

Merhaba arkadaşlar, yıllar önce Brother 135-C çok fonksiyonlu bir yazıcı aldım, son bir kaç aya kadar kendisiyle sıkıntı yaşamıyordum, windows 8.1' geçiş yapınca driverları kendi kurdu iyi hoş bir de ne göreyim, yazıcımın tarayıcı özelliği çalışmıyor ve aygıt yöneticisinde sarı ünlem var, yazıcı özelliği ise gayet güzel çalışıyor.

Ne yaptım ne ettimse bir çözüm bulamadım,
    Brother International ile onlarca sayfa yazıştık, her dediklerini adım adım uyguladım en sonunda topu microsoft'un driver yetersizliğine attılar.
    Microsoft'a bir mail attım ve hemen ardından gelen cevap "üretici firma windows 8.1 için gerekli sürücüleri tarafımıza iletmemiştir" oldu.

20 kere falan bütün sürücüleri dibine kadar temizleyip yükledim, başka önerisi olan?

Alıntıları Göster
    Brother MFC-9330CDW Yazıcı hakkında toner dolumu yapan bir yer var mı? Muadil dışında alternatif göremedim. Muadil toner fiyatı da orjinalin yarısı kadar. Haliyle masraflı oluyor. Yurtdışında dolum yapanlar var. Ancak burada henüz başaramamışlar sanırım. Oysaki drum-chip vb. problemi olmamasına rağmen. Sıkıntı nerede acaba?

• Arkadaşlar Brother mfc 1911w almayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz? Demo toner ne kadar gider acaba ?
    Birde hp lazerjet m125nw ye baktım. Kısacası ikisi arsında kaldım ama brothere daha sıcak bakıyrm. Hp ye kıyasla ne dersiniz ?
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: guns03

Arkadaşlar Brother mfc 1911w almayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz? Demo toner ne kadar gider acaba ?
    Birde hp lazerjet m125nw ye baktım. Kısacası ikisi arsında kaldım ama brothere daha sıcak bakıyrm. Hp ye kıyasla ne dersiniz ?
    Teşekkürler

brother dolum açısından iyidir.

http://www.sinerji.gen.tr/brother-mfc-1911w-lazer-yazici-tar-fot-fax-kablosuz-network-pmu52906

şu an en iyi fiyat burda

• macellan83 M kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkür ederim.

Şu modele ne dersiniz Ricoh 203SFNW ?

hp'yi eledim, faks özelliği olmadığı için. Brother mi Ricoh mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guns03

cevap için teşekkür ederim.

Şu modele ne dersiniz Ricoh 203SFNW ?

hp'yi eledim, faks özelliği olmadığı için. Brother mi Ricoh mu?

bence hala bu
    http://www.sinerji.gen.tr/brother-mfc-1911w-lazer-yazici-tar-fot-fax-kablosuz-network-pmu52906

neden dicek olursanız brother'ın tonerleri uygun fiyatlı ve yaygınlığı var.

ricoh çok iyi bir marka ama toner fiyat bilgim yok. brother ilerde doldurulabilyor da...

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.