Şimdi Ara

BROTHER YAZICILAR HAKKINDA.. (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.078
Cevap
21
Favori
243.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: macellan83

quote:

Orijinalden alıntı: guns03

cevap için teşekkür ederim.

Şu modele ne dersiniz Ricoh 203SFNW ?

hp'yi eledim, faks özelliği olmadığı için. Brother mi Ricoh mu?

bence hala bu
    http://www.sinerji.gen.tr/brother-mfc-1911w-lazer-yazici-tar-fot-fax-kablosuz-network-pmu52906

neden dicek olursanız brother'ın tonerleri uygun fiyatlı ve yaygınlığı var.

ricoh çok iyi bir marka ama toner fiyat bilgim yok. brother ilerde doldurulabilyor da...

Uzun araştırmalar sonucu şu 4 yazıcı arasında kalmıştım :

1- Ricoh 203SFNW
    2- Brother MFC-1911W
    3- HP LaserJet Pro M125NW
    4- Samsung SL M2070FW

aradığım özellikler çok fonksiyonlu ve kablosuz olması. Faks artı olur ama şart değil. Evde kullanacağım. Gelelim elemelere :
    - Ricoh'yu AirPrint vb özelliği olmadığı için eledim. Yani sadece bilgisayardan kablosuz çalışıyor, telefondan çıktı alınamıyor araştırdığım kadarıyla. Daha çok şirketler için tasarlanmış bi alet.
    - Brother yine aynı şekilde AirPrint olayı yok. iPrint diye bi programları var telefondan çıktı almak için ama AirPrint kadar kullanışlı olacağını tahmin etmiyorum. iPrint'e girip çıkaracağınız belge seçiyosunuz ve çıktı alıyosunuz oysa AirPrint iPhone'un kendi özelliği. Diğer yandan toner ve drum bileşik (fazla derin bilgiye sahip değilim) ama birkaç toner değişimi sonrası drum da değişmek zorunda. Bu da içime sinmedi.
    - HP fena değil bana göre. AirPrint var. email print var, bu herhangi bi yerden (bilgisayar, tablet, telefon fark etmez) yazıcıya mail attığınız vakit çıktı alıyosunuz demek. Yalnız tasarımını beğenmedim. kapkara ürkütücü geldi :) ve faks yok gerçi çok lazım değil.
    - Samsung aradığım kriterleri taşıyan ve en ekonomik (elektrik tüketimi bakımından) yazıcı. Wifi, AirPrint, Faks, Eco mode mevcut. Artı NFC Print özelliği var. telefonu yaklaştırınca çıktı, scan, faks işlemlerini yapabiliyosunuz. Şu an İphone kullanıyorum nfc yok ama yarın Samsung/Android'e geçersem iyi bir özellik olur.

Sonuç olarak Samsung SL M2070FW sipariş verildi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: macellan83

quote:

cevap için teşekkür ederim.

Şu modele ne dersiniz Ricoh 203SFNW ?

hp'yi eledim, faks özelliği olmadığı için. Brother mi Ricoh mu?

bence hala bu
    http://www.sinerji.gen.tr/brother-mfc-1911w-lazer-yazici-tar-fot-fax-kablosuz-network-pmu52906

neden dicek olursanız brother'ın tonerleri uygun fiyatlı ve yaygınlığı var.

ricoh çok iyi bir marka ama toner fiyat bilgim yok. brother ilerde doldurulabilyor da...

Uzun araştırmalar sonucu şu 4 yazıcı arasında kalmıştım :

1- Ricoh 203SFNW
    2- Brother MFC-1911W
    3- HP LaserJet Pro M125NW
    4- Samsung SL M2070FW

aradığım özellikler çok fonksiyonlu ve kablosuz olması. Faks artı olur ama şart değil. Evde kullanacağım. Gelelim elemelere :
    - Ricoh'yu AirPrint vb özelliği olmadığı için eledim. Yani sadece bilgisayardan kablosuz çalışıyor, telefondan çıktı alınamıyor araştırdığım kadarıyla. Daha çok şirketler için tasarlanmış bi alet.
    - Brother yine aynı şekilde AirPrint olayı yok. iPrint diye bi programları var telefondan çıktı almak için ama AirPrint kadar kullanışlı olacağını tahmin etmiyorum. iPrint'e girip çıkaracağınız belge seçiyosunuz ve çıktı alıyosunuz oysa AirPrint iPhone'un kendi özelliği. Diğer yandan toner ve drum bileşik (fazla derin bilgiye sahip değilim) ama birkaç toner değişimi sonrası drum da değişmek zorunda. Bu da içime sinmedi.
    - HP fena değil bana göre. AirPrint var. email print var, bu herhangi bi yerden (bilgisayar, tablet, telefon fark etmez) yazıcıya mail attığınız vakit çıktı alıyosunuz demek. Yalnız tasarımını beğenmedim. kapkara ürkütücü geldi :) ve faks yok gerçi çok lazım değil.
    - Samsung aradığım kriterleri taşıyan ve en ekonomik (elektrik tüketimi bakımından) yazıcı. Wifi, AirPrint, Faks, Eco mode mevcut. Artı NFC Print özelliği var. telefonu yaklaştırınca çıktı, scan, faks işlemlerini yapabiliyosunuz. Şu an İphone kullanıyorum nfc yok ama yarın Samsung/Android'e geçersem iyi bir özellik olur.

Sonuç olarak Samsung SL M2070FW sipariş verildi.

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

• Slm. Bu cihaz hk. bilgisi olan varmı. Nasıl bir cihazdır.

Brother FAX-2840 Lazer Faks Makinesi.

http://www.ofix.com/Urunler/090213/Brother-FAX-2840-Lazer-Faks-Makinesi-Baski-ve-Tarama-ozellikli-/M24617#tab2
  • İyi günler arkdaşlar ben Renkli çok fonksiyonlu Lazer yazıcı almak istiyorum, Toneri çipsiz kolayca dolabilen bir ürün varmı çok fazla yazdırmıyorum. Arada çıktı alıyorum bu yüzden mürekkep püskürtmeli kesinlikle istemiyorum.
  • Brother 9330 model yazıcı da demo tonerlerden sonra kullandığım Sanzio marka muadil tonerlerinin ilk defa dolumunu yaptırdım. Renkli olan çıktı sorunsuz test baskısı yapıyor. Ancak siyah toner hiç çıktı vermedi. Üstelik diğer tonerler tam dolu görünürken siyah yarıdan daha az görünüyordu. Siyah toner sayacını sıfırladıktan sonra siyah tonerde dolu göründü ancak yine çıktı vermedi. Hal böyle olunca kalibre etmeye de izin vermiyor. Acaba drum ünitesinde mi bir sorun var? Yoksa siyah toner mi boş? Anlamadım gitti. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Brother MFC-8510DN Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcı almayı düşünüyorum ofisimden kullanacağım ve aylık 1000-1500 sayfa yazdırıyorum. Öneri ve görüşlerinizi yada tavsiyelerinizi alabilir miyim?
  • Arkadaşlar brother mfc-l2700dw alacağım. Görüşleriniz nedir? Bu ürünün tonerini doldurabilir miyim? Ayrıca dolan bir toner almam gerekir mi ? teşekkür ederim.
  • arkadaslar bir senedir iyi kalite toz satan bi yer bulmak cok zor oldu ama brother renkli toz toneri nasıl doldurulur ve iyi kalite tozu nasıl temin edersiniz diye soracak arkadaslara özelden yardımcı olabilirim
    (drum temizligi nasıl yapılır sonun da onu da yapmaya basladım üzerinde halen daha ilk alınan orjinal drumları var ve 20.000 sayfayı buldum)
    diger yazıcılarda piyasada cok satılmasına ragmen ben brother i sectim. kendim doldurup kendim bakımını yapıyorum. chip derdi yok sadece iyi toz la sorun cıkarmıyor.
  • Dcp-j105 kullanan var mı?
    Önerirmisiniz?

Wifi yazicilar bilgisayar olmadan ağda paylasım yapılabiliyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 senedir Brother HL-2130 yazıcı kullanıyorum ve inanılmaz memnunum daha önce kartuşlu ve Samsung'un renkli lazer yazıcılarından kullanmıştım ve bana sorun ve yüksek maliyetten başka bir şey getirmediler.

Şimdi HL-2130'u kardeşime bırakacağım.

Kendime 500 Lira bandını çok geçmeyecek. Lazer, tarama da yapan bir yazıcı istiyorum. Eğer çift taraflı baskıyı elle besleme olmadan yapabilecekse ve Wi-Fi bağlantısı da olursa ekstra tercih sebebidir.

Model önerilerine açığım.
  • http://urun.n11.com/cok-fonksiyonlu-yazici/brother-mfc-1911w-cok-fonksfaxli-mono-laser-printer-wi-fia4-P36590398

MFC-1911W fiyatını da uygun buldum kötü bir yorum göremedim. Kullanan, yorumu olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralge

Dcp-j105 kullanan var mı?
    Önerirmisiniz?

Wifi yazicilar bilgisayar olmadan ağda paylasım yapılabiliyor mu?

bu yazıcıyı bilenler yorum yaparsa sevinirim bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: YARAMAZ ADAM

hocam orjinal toneri kac defa doldurabiliyoruz ve drum sadece drum ünitesi del o silindir kac apra

omru uzun hocam. siz yeterki kaliteli toz kullanın. linkini vermiştim. kağıdı da rutubetli olmasın. nem de kalmasın kağıtlar.

drum ise mavi - yeşil bir rulodur. bu ruloyu temizlerken yumusak bir kağıt havlu ile birkaç kez silin. kolonya vs kullanmayın. drumda ince bir tel var. dikkat et koparma o tel elektrik alanı olusturuyor. krona teliydi galiba adı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mondschein66 -- 5 Eylül 2015; 0:08:47 >
  • evet toner dolunca kağıt mendille silin. temzileme derken drum ve toneri siliyoruz. yazıcının içinde bir yeri temizlemiyoruz.

arada bir kağıt alma rulosu var. onu da arada aklınıza gelince silin. kağıt haznesinin oradadır. ( cok onemli bir ayrıntı değil )
  • Ayak kullanıcısına yanıt
    Hocam brother marka yazıcı aldım hl 2040 şöyle bir problemim var toneri bittiyordu kötü çıktı veriyordu çarşıda 20 tlye doldurttum temizlettim şu anda sorunsuz kullanıyorum teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar isyerinde mfc6920 yazici var.
    son zamanlarda scan yapmaya calistigimda asagidaki hatayi veriyor. cozumunu bilen var mi?

error: CC4-202-00000008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numb83 -- 25 Eylül 2015; 15:06:15 >
  • arkadaşlar bu dcp-1511 de atık toner haznesi yokmudur varsa cihazın neresinde bilen varmı ?
    5-6 kez dolum yapıyorum atık falan yeri göremedim daha önce 2 tane samsung 1 adet hp kullandım hepsinde her dolum yaparken
    atık haznesinide temizliyordum bu cihazda atık yerine denk gelmedim.
  • BROTHER MFC-J200 ve epson L550 arasında kaldim ogretmenim aylik 500 sayfa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Brother 1211W model yazıcıda
    -Mobil aygıtlardan (ios ve android) yazdıracağım belgeye yazdır dediğimde yazdırmamın bir yolu çaresi varmı ? airprint de olduğu gibi..
    -Eğer app sız bir çaresi Yoksa, daha kullanışlı Türkçe bir app önerirmisiniz. (iphone kullanıyorum brother iprint&scan app dan şirket maillerimi görmüyor ve app ing. çok kullanışsız)
    Yazıcı çok güzel hiç bir sıkıntım yok bu mobil yazdırma dışında çözemezsem boşuna almış olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mn.dede

BROTHER MFC-J200 ve epson L550 arasında kaldim ogretmenim aylik 500 sayfa.

bende brother mfc-j200 canon mx925 ve hp4645 arasında kalmıştım...araştırmalarım sonucu brother mfc-j200 almaya karar verdim. hp tek kartuşlu olması ve photo baskısı iyi olmadığından dolayı direk eledim. canon foto konusunda çok iyi.ancak orijinal kartuşları 55 60 tl civarı.5 kartuşlu olduğundan dolayı 250 300 tl tutuyor toplamda.ancak canon uyumlu kolay dolan kartuşlar var.brother ise orijinal kartuşları 30 35 tl civarı.4 adet takılıyor..en önemlisi inanılmaz bir basım sayısına sahip.siyah 2400 renkli 1300 sayfa..tek dez avantajı ise ekranının tek satırlı olması.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.