Şimdi Ara

BROTHER YAZICILAR HAKKINDA.. (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.078
Cevap
21
Favori
242.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Brother hl2040 yazıcımı ilk defa doldurmama rağmen kartı yanmış, yeni yazıcı alacağım. Ne tavsiye edersiniz. Mesela uygun fiyata çoklu DCP 1511 var. Aslında sadece yazıcı da yeter. Ama tonerli ve chipsiz olmalı. Tonerin baskı sayısı 2500- 3000 olursa iyi olur. Wi-Fi olabilir de olmayabilir de. Aylık 200 sayfa falan çıkarılacak. Öyle 350 TL ye falan çoklu siyah beyaz Wi-Fi bulunabilse aslında süper olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnylmz82

Merhaba!
    Brother hl2040 yazıcımı ilk defa doldurmama rağmen kartı yanmış, yeni yazıcı alacağım. Ne tavsiye edersiniz. Mesela uygun fiyata çoklu DCP 1511 var. Aslında sadece yazıcı da yeter. Ama tonerli ve chipsiz olmalı. Tonerin baskı sayısı 2500- 3000 olursa iyi olur. Wi-Fi olabilir de olmayabilir de. Aylık 200 sayfa falan çıkarılacak. Öyle 350 TL ye falan çoklu siyah beyaz Wi-Fi bulunabilse aslında süper olur.

yazıcıyı ne zaman almıştınız ? neden kart yaktı benim hp p1505 8 sene sonra kart yaktı. bizim brotherlar da öyle hemen bozulacak mı acaba
  • ibokozan İ kullanıcısına yanıt
    Elektronik sans isi. Benim brother hl 2040 6 yillik. 30 bin cikti aldim. Hicbir parcasi toneri vs degismedi sorun yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibokozan

quote:

Orijinalden alıntı: mtnylmz82

Merhaba!

yazıcıyı ne zaman almıştınız ? neden kart yaktı benim hp p1505 8 sene sonra kart yaktı. bizim brotherlar da öyle hemen bozulacak mı acaba

Alalı 5 sene oldu. Benim yazıcıyı kulandığım odanın elektriğinde bir sorun varmış. Sanırım o yüzden katı yakmışız. yazıcının suçu yok yani.

• Ricoh sp100 mü brother hl-1111 mi alayım 40tl fark var arada
  • YazılımMühendisi Y kullanıcısına yanıt
    Brother alin. Neden derseniz ricoh ta toner tozu yok uygun fiyatli. En son 20 liraydi 1 dolumluk toz. Brotherda 1 dolumluk toz 3 lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

Brother alin. Neden derseniz ricoh ta toner tozu yok uygun fiyatli. En son 20 liraydi 1 dolumluk toz. Brotherda 1 dolumluk toz 3 lira.

Tamam hocam sağolun brother alıyorum o zaman ona daha çok ısınmıştım hem :) bir sorum olucak bu toner drum ömrü bitiyormu bitince kaça alabiliyoruz.?
  • YazılımMühendisi Y kullanıcısına yanıt
    Hocam elektronik sans isi olmqkla birlikte. Tahminen hl 1111 alacakdiniz. Ayni toner ve drum i kullanan fotokopili dcp 1511 var. 20 binden faxla cikti aldim 1.5 yilda. Herseyi orijinal.

Evde brother 2040 var. O da 30 bin de. Dolumunu hep kendim yaptim hrr 2 iki cihazin da. Temiz dolum yaparsaniz temiz toz kullanirsaniz sorun yadamazsiniz.

• sağolun hocam evet kastettiğim brother hl-1111 n11 168tl elime geçen ilk 100/30 ile 138e alacağım inşaAllah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YazılımMühendisi

sağolun hocam evet kastettiğim brother hl-1111 n11 168tl elime geçen ilk 100/30 ile 138e alacağım inşaAllah :)

Simdiden hayirli olsun. Toz ve dolum konusunda sorun yasarsaniz cekinmeden mesaj atabilirsiniz.

• arkadaşlar sınıfta öğrencilerim için 1511 marka yazıcı kullanıyorum. Yazıcıdan gayet memnunum fakat drum artık bitmeye başladı sanırım. Yazılarda sıkıntı yok fakat resim gibi şeyler basınca drum ın ömrünün bittiğini düşünüyorum . İnternetten drum aldım 20 liraya fakat takmaya cesaret edemedim açıklayacak bir arkadaş var mı? Nelere dikkat edeceğiz drum değiştirirken ?
  • Hocam tel numaranizi pm atiniz. Ayrintili anlatiyim.

• orion1907 O kullanıcısına yanıt
    Rifat PAMUKyoutube
    Brother printer HL-2130 Toner reset
    https://www.youtube.com/watch?v=d_75Bh60ulQ
    (hocam toner reset atman lazım yoksa hemen bitiyo kartuş ben bu linktekim metotla ve toner tasarruf modunda 1500-2000 alıyorum

• hl2130 kullanıyorum. çok memnunum.. en son kagıtta silik bölgeler şeklinde çıktı veriyordu. 10-15 tl ye drum aldım birşey değişmedi.
    yeni muadil toneri aldım 36 tl ye sorunsuz çalıştı. sorun tonderde idi yani.. 1 kilo toner tozu almıştım hala kullanıyorum. 17000 çıktı yapmışım iki senede.. neyse..

muadili aldıktan sonra eski toneri kurcalamak istedim. toner tozu artıkları içine ve meradanelere yapışmıştı, silme bıcağınada yapışmıştı. tamamen soktum her parçasını güzelce yıkadım. bıçagını temizledim. merdanaleri temizledim. kurutup yerine taktım .biraz toner ekledim . ve sürpriz. ilk günkü gibi sıfır şekilde yazdı. 45 tl masrafı boşuna yaptım gibi.
    yenisini kaldırıp eskisini kullanmaya devam ediyorum . Kısacası hl-2130 bir harika...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radiko1 -- 2 Ocak 2016; 22:29:02 >
  • radiko1 R kullanıcısına yanıt
    Bazen toner bitince tamamen bosaltip supurge ile cekerseniz icte kalan kullanilmayan toner tozu parcalari da temizlenmis olur.

• Merhaba değerli üyeler;
    www.vatanbilgisayar.com
    BROTHER DCP-J105 FOTOKOPİ, TARAYICI, Wi-Fi YAZICI - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/brother-dcp-j105-fotokopi-tarayici-wi-fi-yazici.html

www.vatanbilgisayar.com
    EPSON L220 FOTOKOPİ , TARAYICI MÜREKKEP TANKLI YAZICI ( C11CE56401 ) - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/epson-l220-fotokopi-tarayici-murekkep-tankli-yazici-c11ce56401-.html

Bu iki yazıcı arasından hangisini almak daha mantıklıdır?Brother kartuş kullanıyor ve tanesi 132 tl.Epsonun ise 112 tl.Epsonda wifi yok.

• BROTHER DCP-J105 yazıcı aldım bugun, renkli çıktıda renkler soluk çıkıyor çözemedim, ayrıca z2 telefonuma aygıtı gösteremedim. Bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim. :)
  • Yazıcı kafası temizlemesi yapın düzelir.

• Yaklaşık 3 yıldır brother 2130 kullanıyorum.
    En son dolumdan sonra sayfalar gölgeli çıkıyor. Yani şöyle ki, üstte ki yazının il cümlesinin silik hali altında ki boş satırda da çıkıyor.

Drum ve toner yan sanayi. Bu toneri toplam 3 kez doldurdum. ilk başlarda sorunsuzdu.

Acaba neden olabilir?
  • Size de sorayım:

Mfc j200 kolay dolum kartuşlarla kullanıldığında Epson' un L365' i ile kıyaslarsak hangisi tercih edilesidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 5 Ocak 2016; 22:46:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.