Şimdi Ara

BROTHER YAZICILAR HAKKINDA.. (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.078
Cevap
21
Favori
242.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: forumu

Yaklaşık 3 yıldır brother 2130 kullanıyorum.
    En son dolumdan sonra sayfalar gölgeli çıkıyor. Yani şöyle ki, üstte ki yazının il cümlesinin silik hali altında ki boş satırda da çıkıyor.

Drum ve toner yan sanayi. Bu toneri toplam 3 kez doldurdum. ilk başlarda sorunsuzdu.

Acaba neden olabilir?

drumdan kaynaklanıyor. drumu temizleyin. aslında bu durumlarda resim paylassanız daha iyi olur.
  • Arkadaslar,Baskı devre yaparken kullanıyordum hl 1111 model yazıcımı. Asetat kağıdını aldığım yeri değiştirdim. Asetat içeride sıkıştı. Alttan çektim yarısı kopmuş şekilde geldi. Biraz inceledim fırın ünitesinde yapışıp kalmış. Sökmek zorunda kaldım. Merdanelere kadar. Geri toplarken rezistansının ucu kırıldı. Yedek olarak bulamıyorum. Fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aapocan A kullanıcısına yanıt
    Elimde kullanilmamis 1111 var. Toner ve drum ini baska yazicida kullandim. İsterseniz satabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arakadaşlar 5 yıldır kullandığım ve genelde memnun olduğum HP 6500 all in one printerim bu gün baskı kafasının tıkanması sonucu siyah yazmamaya başladı. Baskı kafasını değiştirmek yerine yeni bir yazıcı almaya karar verdim. Eski yazıcımın mürekkep maliyeti oldukça yüksekti. Bu gün incelerken Brother DCP-J105 modelini gördüm. Aradığım özellikler var gibi duruyor (baskının yanında kablosuz kullanım, tarayıcı ve fotokopi özellikleri). Aylık 5 ila 25 sayfa arası baskı alıyorum. Evde kullanım için. İnternette bir sitede kargo ücretsiz 2 siyah yedek kartuş hediyesi ile 455 TL gibi bir fiyat gördüm. Fikirlerinizi öğrenmek isterim. Başka bir model ya da marka da olabilir. Hatta bir ara HP 2545 modelini gözüme kestirmiştim. Aynı özellikler fiyat 200 TL. Ancak mürekkep maliyeti sayfa başına neredeyse 3 katı. Yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimeli

Arakadaşlar 5 yıldır kullandığım ve genelde memnun olduğum HP 6500 all in one printerim bu gün baskı kafasının tıkanması sonucu siyah yazmamaya başladı. Baskı kafasını değiştirmek yerine yeni bir yazıcı almaya karar verdim. Eski yazıcımın mürekkep maliyeti oldukça yüksekti. Bu gün incelerken Brother DCP-J105 modelini gördüm. Aradığım özellikler var gibi duruyor (baskının yanında kablosuz kullanım, tarayıcı ve fotokopi özellikleri). Aylık 5 ila 25 sayfa arası baskı alıyorum. Evde kullanım için. İnternette bir sitede kargo ücretsiz 2 siyah yedek kartuş hediyesi ile 455 TL gibi bir fiyat gördüm. Fikirlerinizi öğrenmek isterim. Başka bir model ya da marka da olabilir. Hatta bir ara HP 2545 modelini gözüme kestirmiştim. Aynı özellikler fiyat 200 TL. Ancak mürekkep maliyeti sayfa başına neredeyse 3 katı. Yorumlarınızı bekliyorum.

hocam kartuslu yazıcılar hakkında cok bilgim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: musty.skr

Merhaba arkadaşlar,
    Brother 1211W model yazıcıda
    -Mobil aygıtlardan (ios ve android) yazdıracağım belgeye yazdır dediğimde yazdırmamın bir yolu çaresi varmı ? airprint de olduğu gibi..
    -Eğer app sız bir çaresi Yoksa, daha kullanışlı Türkçe bir app önerirmisiniz. (iphone kullanıyorum brother iprint&scan app dan şirket maillerimi görmüyor ve app ing. çok kullanışsız)
    Yazıcı çok güzel hiç bir sıkıntım yok bu mobil yazdırma dışında çözemezsem boşuna almış olacağım.

Brother 1211W model yazıcıda google play markette kendı uygulaması var ben kullanıyorum

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brother.mfc.brprint

1 ana pc ethernetle baglanıcak telefonla eslesınce anında goruyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elysiummm -- 30 Ocak 2016; 18:05:26 >

• arkadaşlar ben de brother dcp 8070 fotokopi makinesi var.Youtube de tn 3250 toner resetleme yazdım bütün videoları uyguladım ama sürekli "Toner Bitiyor" veya "Toner Değiştir" mesajı vermeye devam ediyor.6 tane toner denedim ilk basta 10 tane çekiyor sonra aynı hatayı veriyor.aşağıdaki uygulamayı da yaptım fakat bir sonuç alamadım yardım ederseniz memnun olurum.
    Resetleme Aşamaları
    1-) Makinanın ön kapağını açın(toner ünitesinin takıldığı kapak)
    2-)Clear/Back tuşuna basın
    3-)Start Tuşuna basın
    4-)11 Tuşuna basın
    5-)Kabul edildi der ekranda
    6-)Makinayı kapatıp açın
    7-)Tebrikler Toneriniz %100 dolu
    Resetleme işlemi başarıyla gerçekleşmiştir...
  • msconfig4502 M kullanıcısına yanıt
    Brotherda resetleme genelde tonerdeki carktan yapilir. Tober resmi var mi.

• Beyler brother muadil drum kullanan var mı acaba ? Orjinal drum ile arasında ne tür farklar var acaba ? Teşekkürler
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Arkadasimin maknesine taktim. Sanki biraz daha acik tonlu baski verdi. Emin degilim.

Ama fiyat farki cok var. Ornegin muadil 20 lira, orijinal 150 lira.

Yakinde drum degisimi gakkinda bir de video paylasacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

Arkadasimin maknesine taktim. Sanki biraz daha acik tonlu baski verdi. Emin degilim.

Hocam en kısa zamanda videonu bekliyorum.
  • yazıcı - telefon eşleşmesi wireless network üzerinden oluyor. önce yazıcının wi-fi'ye bağlanıp ip alması gerekiyor. Daha sonra akıllı telefona yüklediğiniz uygulama vasıtasıyla wi-fi üzerinden yazdırma yapabiliyorsunuz.
    yazıcıdan memnun musunuz? 1 kartuşla yaklaşık kaç sayfa çıkış alabildiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelizard17 -- 4 Şubat 2016; 13:29:53 >
  • bluelizard17 kullanıcısına yanıt
    Fazla yazıcı kullanmıyorum, kardeşimin ödevleri için aldık haftada 5 çıktı civarı alıyoruz. Ama genel olarak söylemem gerekirse, tanıtımdaki gibi hızlı yazdırmıyor (renksiz çıktılar 20 sn de falan çıkarken renkliler daha uzun sürebiliyor), renkli çıktıları bir kaç ton soluk çıkıyor ki kaliteyi iyi yapmama rağmen düzelmedi, tarayıcı kalitesine iyi diyebilirim. Genel olarak sorularınız varsa cevaplandırabilirim.
  • brother 2130 yazıcım var

3-4 yıldır sürekli kullanıyorum.
    kendim dolduruyorum. 3 defa drum değiştirdim. 25-30 bin çıktı almışımdır.
    fakat şimdi drum değiştirdim ( muadil ). toner tozu koydum yeni.
    fakat yazılar halen biraz soluk gibi çok net değil.

muadil toner sipariş ettim netten bakalım nolacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafzafer2

brother 2130 yazıcım var

3-4 yıldır sürekli kullanıyorum.
    kendim dolduruyorum. 3 defa drum değiştirdim. 25-30 bin çıktı almışımdır.
    fakat şimdi drum değiştirdim ( muadil ). toner tozu koydum yeni.
    fakat yazılar halen biraz soluk gibi çok net değil.

muadil toner sipariş ettim netten bakalım nolacak.

daha onceki drumlar orijinal mıydı.

şimdi ki muadil drumdan olabilir. veya toner tozu cok az kalmıs da olabilir. o yuzden de yapmıs olabilir. toneri bir kontrol edin, toner varsa ( daha once sorunsuz kalitede tonerse ) sıkıntı drumdan olabilir.
  • mondschein66 M kullanıcısına yanıt
    drumların hepsi muadildi.

toner tozu az olamaz çünkü daha yeni toz ekledim.

bence sorun tonerde çünkü baya yıprandı toz falan kaçırmaya , mürekkep akıtmaya başlamıştı kağıtta. plastik yer sök tak yamulmuş

onu da muadil sipariş ettim bakalım neler olacak

sizin önerdiğiniz muadil toner drum var mı çünkü 35TL ye de muadil toner var 60 da 80e de.
  • cafzafer2 C kullanıcısına yanıt
    Yok hocam muadil toner bilmiyorum ama onerim hic dolum yapilmamis bitmis toner bulmaniz. Sahibinden de fs bilgisayr krtus var. Onlr bu isi yapiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

quote:

brother drum değişimi

https://www.youtube.com/watch?v=vKATPHtZbBc&feature=youtu.be

• quote:

quote:

quote:

brother drum değişimi

Allah razı olsun çok makbule geçti

• quote:

quote:

quote:

brother drum değişimi

hocam toner dolumunu yapıyorum fakat drum değiştirmem gerekiyor. Muadil drum aldım ama sökmeye korkuyorum . videoda göstermiş fakat tam anlayamadım orada pense ile tam olarak neresi sökülüyor ve sonunda tam takılmıyor gibi geldi :D biraz detaylı anlatabilir misiniz ?

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.