Şimdi Ara

BROTHER YAZICILAR HAKKINDA.. (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
21
Favori
242.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar mfc - 1911w yazıcı ile ilgili gorusleriniz nedir? canon mf216n veya bu yazıcıyı alıcam?
  • Doggymania kullanıcısına yanıt
    Guzel cihaz wifive otomatik besleme var. Cift tarafli baski da olsaydi superdi. Dolumu kolay, cipsiz ekonomik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalitesi nasıldır peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doggymania -- 29 Şubat 2016; 17:21:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doggymania

kalitesi nasıldır peki?

standart kalitede, ben öğrencilere fotokopi vs verdigim için çok aman aman kaliteye bakmıyorum. kullanım amacı evde sıradan baskı almaksa işinizii gorur.
  • quote:

kalitesi nasıldır peki?

Kitap basıyorum kendime brother 1211 ile :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

quote:

kalitesi nasıldır peki?

Kitap basıyorum kendime brother 1211 ile :D

hl 1111, 1211w, dcp 1511, 1911w gibi modellerin kullanıgı toner drumları aynı. baskı kalite olarak da aynıdır.
  • 1911W aldım. toneri taktım şu anda gayet guzel. fakat ileride toneri nasıl sökceğimi anlamadım. drumla beraber mi sökücem?
  • Doggymania kullanıcısına yanıt
    drum ve toner ayrılıyor bir mandal tutuyor. mavi mandala basınca toneri bırakıyor. sonra toneri doldurup aynı sekilde takıp kullanabilirsiniz.
  • merhaba arkadaşar, sınıfımda Brother DCP-J105 yazıcı kullanıyorum. xl dolan tank var.
    sadece sarı renk yazdırmıyor. birkaç kez gelişmiş temizleme yaptım sarı renk az gelmeye başladı.
    devam etsem gelişmiş temizlemeye sıkıntı olur mu? yada farklı çözüm önerisi olan var mı?
  • Yedek olarak 1 adet daha brother hl 1211w satın aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

Yedek olarak 1 adet daha brother hl 1211w satın aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

uygun fiyatlı bir yermi buldunuz acaba.. hl2130 kullanıyorum wifi liye gecebilirim.
  • Arkadaşlar canon mf 212 ile brother mfc 1911 modelleri arasında kaldım. Aradığım cihazda tarayıcı ve a5 kağıt alabilmesi önemli şeyler. Arkadaşta brother 1511 var ve gayet memnun ama o cihaz da a5 kağıt almıyor. Yoksa onu alacaktım. Fax kullanmıyorum.
    Tarayıcı yazıcı ve a5 olan önerebileceğiniz daha hesaplı bir şey varsa onu da değerlendirebilirim.
  • arkadaşlar bende yazıcını kapağı açık uyarısı veriyor. bi sıkıntı da yok. neden olabilir? yazmıyor bi türlü.
  • ttt66 T kullanıcısına yanıt
    Kapakta sensor var. Acik kapali olfugunu algiliyor. Kapagin birlestigi kisimlari kontrol edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

Kapakta sensor var. Acik kapali olfugunu algiliyor. Kapagin birlestigi kisimlari kontrol edin.

hocam sensör ne tarafta? ön bölgede mi arka tarafta mı? baktım her tarafına tam birleşiyr kapak. kapanmayan bir kısım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttt66

quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

hocam sensör ne tarafta? ön bölgede mi arka tarafta mı? baktım her tarafına tam birleşiyr kapak. kapanmayan bir kısım yok.

emin değilim hocam belki tırnak vardır o da sensor gorevi yapabilir. tırnak kırılmıs olabilir.
  • brother hl 1111 tarzı yani tn 1040 kullanan yazıcılar için elimde muadil kutusuz toner var adetli.... makine üzerinde bir sensörü bantladığınız zaman çalışıyor sıkıntısız yaklaşık 250 adet sattım.. tanesini 15 tl den veriyorum. sıkıntı çıkmıyor çıkarsa iade alıyorum ücretsiz servis verebilirim.. brother laser makinelerle ilgili..

ayrıca başka parçalar da var kendi ithalatım...

yazıcınız uzun ömürlü olsun
  • İstanbul'da tercihen Aksaray yada Mecidiyekoy'de TN-1040 dolumu yaptırıp memnun kaldığınız bir yer önerebilirmisiniz?
    En son yaptırdığım yer reset çarkını çevirmeden teslim etmiş kendim yapmak zorunda kaldım.
  • atast kullanıcısına yanıt
    Yok ama dolum parasına 250 Gr toz alıp siz de doldurabilirsiniz. 5 -6 kez dolum yapilir

• atast kullanıcısına yanıt
    reset dişlisini kurmadan da reset yapabilirsiniz yazıcınızın tam modelini söylerseniz yardımcı olurum..ayrıca dolum parasına 15 tl muadil verebilirim..
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.