Şimdi Ara

©©©--Brothers Of Metal--©©© - Am@deus'un Çocuğu Oldu. Tebrikler. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.469
Cevap
3
Favori
203.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oğlum hep böyle power heavy konuşacaksanız yandık
  • Ayvayı yedik Burak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViDodeIkke

Ayvayı yedik Burak.

Senin için kötü oğlum sanki diğer konuda eşşek yükü ile hardcore konuşuluyordu da

ama senin konular konuşuluyordu , annesi bıçaklandıktan sonra 10 sene karanlık odada gergedan kafaları ile kalan vokallerin hikayeleri çokta dönüyordu orada

• Sana bi albüm daha söylüyorum lütfen dinle ve vokal hakkında görüşlerini bildir bana.

Silencer - Death - Pierce Me

Beğeneceksin.

Hardcore öneri alabilirim senden hacı.
  • 25 Ta Life - Strength, Integrity, Brotherhood
    Sworn Enemy - Maniacal

İkiside NYHC MothaFucka!

Oğlum yalnız bu vokal çok annesi bıçaklanmış olmasın black sevmem biliyosun...Biraz bıçaklamış olsunlar bunu...
  • Dinle ulan işte mızmızlanma, beğeneceksin.

Seninkilere de atlayayım hemen.
  • Chimaira adını duyupta başlamaktan korkanlara birkaç parçasını önereyim.. Çok gaz şarkıları var...

power trip
    worthless
    lazarus
    Nothing remains
    Let go
    Pure Hatred
    Dead inside...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyfox -- 26 Ağustos 2009; 12:33:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViDodeIkke

Dinle ulan işte mızmızlanma, beğeneceksin.

Seninkilere de atlayayım hemen.

Ok Dusty

@spy chimaira öldü cenazesini kıldık biz onun...."The Impossibility of Reason" albümü grubun , hatta türevlerini de içine katıyorum ; o sularda çıkabilecek en iyi albümdü ama işte popo kalkıklığı bitirdi o grubu.Yani bu albümden sonraki albümleri çöptür...
  • @@@Oğuz

He ya kısa saçlı Bruce çok itici değilmi... Adamın harika saçları var (senden harika olmasın) o güzelim saçları kestirmekte nesi...

@@@Burak

Nerde kaldın olm...
  • Dün ramazan ramazan sızmışız göremedim konuyu dün gece...

Ya bana Heavy önerisi yapın çok gaza geldim ama şu Running Wild gibi olsun Black Hand Inn albümü gibi istiyorum böyle ne bileyim lan melodi alsın götürsün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuRE HaTReD

Dün ramazan ramazan sızmışız göremedim konuyu dün gece...

Ya bana Heavy önerisi yapın çok gaza geldim ama şu Running Wild gibi olsun Black Hand Inn albümü gibi istiyorum böyle ne bileyim lan melodi alsın götürsün...

Klasik Heavy mi istersin yoksa NWOBHM mi istersin..

Bu önereceğim gruba bazı siteler Power MEtal derler ama alakası yok.. Saf Heavy yaparlar...

Dream Evil - Book Of Heavy Metal 2004

©©©--Brothers Of Metal--©©© - Am@deus'un Çocuğu Oldu. Tebrikler.

1. Book of Heavey Metal, The (March of the Metallians)
    2. Into the Moonlight
    3. Sledge, The
    4. No Way
    5. Crusaders' Anthem
    6. Let's Make Rock
    7. Tired
    8. Chosen Twice
    9. M.O.M.
    10. Mirror, The
    11. Only For the Night
    12. Unbreakable Chain

Birtanede NWOBHM albümü al sana.

Blitzkrieg - A Time of Changes 1985

1. Ragnarok (Instrumental)1:45
    2. Inferno 4:30
    3. Blitzkrieg 3:21
    4. Pull the Trigger 5:25 (Satan)
    5. Armageddon 6:16
    6. Hell to Pay 4:44
    7. Vikings 4:03
    8. A Time of Changes 6:24
    9. Saviour 3:38

• Ufffff hastasıyım , bunları çekem ben....

@Eren , bu ne oğlum ya yavaş başladı sonra çığırdı vokal...Oğlum bunun annesini babasını kuzu tandır yapmışlar 20 yıl karanlık odada koala kafası ile yaşamış bu...Bak dikkat edersen oda hep karanlık
  • Alın size Daşşşş gibi bir grup daha dinlemeyeni Eric Adams dövsün... Ulan özlemişim müzik konuşmayı sizle resmen fetret devri yaşamışım ne zamandır açıldım rahatladım resmen...

Abilerimiz Almanyanın bağrından (Ekin bulabilirsen bi ziyaret et) Burak Runing Wild diyorsan bu gruba hasta kalacaksın aynı kafadan çünkü..

Stormwarrior - Stormwarrior (2002)

1. Dammer Returneth
    2. Signe of the Warlorde
    3. Sons of Steele
    4. Bounde by the Oathe
    5. DeCeiver
    6. Axewielder
    7. DeAthe by the Blade
    8. Thunderer
    9. Iron Prayers
    10. DeFenders of Metal
    11. Chains of Slavery
    12. Heavy Metal [Is the Law]
    13. Spikes and Leather- [Demo Version/Bonus Track]

Stormwarrior - Northern Rage (2004)

1. And the Northewinde Bloweth
    2. Heroic Deathe
    3. Valhalla
    4. Thy Laste Fyre
    5. Welcome Thy Rite
    6. Odinn's Warriors
    7. Bloode Eagle
    8. Sigrblot
    9. To Foreign Shores
    10. Lindisfarne
    11. Turn the Cross Upside Down

Stormwarrior - Heading Northe (2008)

1. And The Horde Calleth For Oden
    2. Heading Northe
    3. Metal Legacy
    4. The Holy Cross
    5. Iron Gods
    6. Ragnarök
    7. The Revenge Of Asa Lande
    8. Remember The Oathe
    9. Lion Of The Northe
    10. Into The Battle
    11. And The Valkyries Ride

• Abi bu sefer 10 yıl değil 20 yıl olmuş. Dikkatimden kaçmadı.

25 Ta Life'ı dinliyorum son şarkıdayım, iyi hoş sanırım hardcore'un tanımı bu albüm. Bu arada son şarkı ne güzelmiş lan sakin, efendi mis.
  • DH Metal Topluluğu'na nedense hiç yolum düşmedi...Buraya gelirim artık
  • Eren , Hardcore'un tanımı Madball - Legacy ve Hold It Down'dır...Arada da efendi takılmak iyidir

Barış , ilk önce hangi albümü?Sırada zilyon tane grup var çünkü birikti hepsi...
  • @burak

sana benden de bir album olsun, power metal dünyasının su ana kadar cıkardıgı en iyi albumdur, büyük ihtimal.

helloween - keeper of the seven keys. 2 partını da indir, sonra gel oha de burda.

madball' da inişlerde.

bu arada running wild' in son konserinin wacken 2009' da verdigi daha konser vermiyecegi geyikleri var onlar dogru mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TroopeR -- 26 Ağustos 2009; 13:23:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

@@@Oğuz

He ya kısa saçlı Bruce çok itici değilmi... Adamın harika saçları var (senden harika olmasın) o güzelim saçları kestirmekte nesi...

Kısa saçla emekli memur havasına büründü tabi, orası bir gerçek. Gerçi doping mi alıyor ne yapıyor bilmiyorum ama o enerjinin kaynağı nedir?

Adam geldi 50'sine, etraftan "Ooolum, ne zaman kestiriyorsun şu saçları?" sorusunu milyonlarca kez duymaktan bunaldığı için kestirmiştir.

Not: Bu cümleyle durmadan karşılaşan diğer uzun saçlı arkadaşlara selamlar. Yılmak yok, uzun saça devam, sadece saçınızın üzerine oturmaya başladığınızda 20 cm kısaltmanız yeterlidir.

Ayrıca Blitzkrieg - A Time Of Changes albümü harikadır, saf bir NWOBHM'dir. Armageddon der, susarım.

quote:

Orijinalden alıntı: TroopeR

@burak

sana benden de bir album olsun, power metal dünyasının su ana kadar cıkardıgı en iyi albumdur, büyük ihtimal.

helloween - keeper of the seven keys. 2 partını da indir, sonra gel oha de burda.

Hatta o gazı almışken Keeper Of The Seven Keys - Legacy albümünü de edinebilirsin. Bazı kişilerin olumsuz yorumlarını da gördüm ama Part 1 ve 2 kadar olmasa da bence son derece iyidir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

DH Metal Topluluğu'na nedense hiç yolum düşmedi...Buraya gelirim artık

Gel gel , bekleriz.

Bu arada Dream Evil nasıl bir isimdir ya. Artık isim bulamamaktan napacaklarını şaşırmışlar

• bruce geyigi acıldıysa ben size o zaman eski grubu samson' nu onereyim o da saf nwobhm' dir. hatta maiden' dan cok daha saf oldugunu soyleyebilirim, kraldır. ozellikle shock tactics albumleri cok iyidir. "go to hell" sarkıları benim favorimdir.

@vgroove

galatasaraylısın sen sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TroopeR -- 26 Ağustos 2009; 13:26:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.