bruce geyigi acıldıysa ben size o zaman eski grubu samson' nu onereyim o da saf nwobhm' dir. hatta maiden' dan cok daha saf oldugunu soyleyebilirim, kraldır. ozellikle shock tactics albumleri cok iyidir. "go to hell" sarkıları benim favorimdir.
@vgroove
galatasaraylısın sen sorun olmaz
Irkçı ya bu adam.
yok degilim ama birazdan green street holigans 2' yi izleyecegim ondan sonra olabilirim.
her maiden fanı bu filmi izlemeli, zira steve harris' in tuttugu west ham united taraftarını ve futbol fanatizmini anlatıyor.
steve nerde biz oradayız
@@@Burak
İlk albümü dinle o zaman (Stormwarrior - Stormwarrior) beğenirsen diğerlerine saldır özellikle Odin's Warrior enfes şarkıdır...
@@@Oğuz
Koyduğun resme baksana adamın yüzüne nur inmiş sanki... Gözlerinin içi gülüyor ama işte ben bruce u böyle değil böyle istiyorum... Eşkıya gibin..
Şuandaki halini daha çok seviyorum be Bruce Abi'nin. Sesine daha çok yakışıyor bana göre.
@barıs
abi bu bruce' ın imajı harbi kotu ya, hele ilk baslarda tayt giyip uzun sarı sacları vardı ya aces high donemleri
şimdi ki halinden resmen bildigin karizma, olgunluk, bilgelik akıyor.
ama hangisini secersin dersen tabi ki uzunu
quote:
Orijinalden alıntı: TroopeR
yok degilim ama birazdan green street holigans 2' yi izleyecegim ondan sonra olabilirim.
her maiden fanı bu filmi izlemeli, zira steve harris' in tuttugu west ham united taraftarını ve futbol fanatizmini anlatıyor.
steve nerde biz oradayız
Green Street Holigans harika filmdir.. Çok beğenmiştim.. 2 yi indirdim daha izlemedim sen beğenirsen haber ver izliyim...
Abi Bruce'un şu anki hali tam bir karizma ya.Adama kısa saç çok yakışıyor.
Bi de Maiden NWOBHM değil sanki.Heavy konusunda çok fazla bilgim yok ama klasik Heavy bence Maiden.Hatta ilk 2 albümü de punk.
Son dönemleri de daha iyi sanki Bruce ve Adrian döndükten sonraki hallerini çok seviyorum.Şarkı yapısı çok klasikleşti ama süper albümler 3üde..2010 daki için de inanılmaz beklentim var.15. stüdyo albümü ve bu albümden sonra Maiden'ın bırakma olasılığı da var çünkü.
Konunun şerefine albüm önereyim..
Children - Hard Times Hanging at the End of the World (2009)
1.Advanced Mind Control 2.Nuclear Bummer 3.Power Spirit 4.H.T.H.A.T.E.O.T.W 5.Subterranian Cities 6.Time Is the Living
Tarz:Progressive/Thrash
Grup Ameika'dan..Metallica tarzı progressive etkili thrash metal.Metallica'ya benzetiyorum bu grubu.Dinlemelisiniz.Hatta şöyle söleyeyim Metallica'da neymiş be.Bu grubu dinlemelisiniz..
@@@Futureal
İniyor şuanda..
maiden nwobhm metal degildir genel oalrak zaten sadece ilk 2 albumu nwobhm' dir. bu tür 70' lerde ki punk akımından etkilenmiştir o yüzden punk esintileri içerir ama punk degildir. punk genel olarak 2-3 nota üstüne kurulmus basit müziktir. o albumler punk denemiyecek kadar kompilikedir.
DH metal topluluğunu takip ediyodum ama hiç mesaj yazmamıştım kısmet burayamış.@Futureal thrash/progressive seven biri olarak merak ettim şimdi bu grubu indiriyorum
Children'ın albüm kapağı çok hoş olmuş be
quote:
Orijinalden alıntı: Chuck Schuldiner
Sanki Ay yüzeyinde oturan bir adamın kafasına kuyruklu yıldız düşüyormuş gibi hayal ettim...
Mr. Crowley hoş geldin. nickin güzel bir cof parçası. O parçayı çok severim.
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
quote:
Orijinalden alıntı: Chuck Schuldiner
Sanki Ay yüzeyinde oturan bir adamın kafasına kuyruklu yıldız düşüyormuş gibi hayal ettim...
Kafası patlıyor be abi
quote:
Orijinalden alıntı: RoboRoach
quote:
Orijinalden alıntı: spyfox
Barbar kükreyecek diye yazmıyorum ama şarkı Ozzy'nin değil miydi ?
Ozzy ninkini bilmiyorum. Cof ta cover vs. de yazmıyordu. Cof un ağzından dinlemediysen bir dinle hocam, pişman olmazsın.
quote:
quote:
Hoşbulduk arkadaşlar.Evet parça Ozzy'nin Blizzard Of Ozz albümünden(Sanırım ilk solo albümü).Children'ı indirdim dinliyorum şuan.Bitirince yorumlarımı yazarım.
Ozzy'nin Mr.Crowley.
quote:
quote:
Bu konuya msj yazmazsan sevinirim...
Vaaaaay Rooboooooo!
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Crowley
quote:
quote:
Hoşbulduk arkadaşlar.Evet parça Ozzy'nin Blizzard Of Ozz albümünden(Sanırım ilk solo albümü).Children'ı indirdim dinliyorum şuan.Bitirince yorumlarımı yazarım.