Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Brown Switch Corsair K95 Rgb Platinium Mekanik Klavye Satın Al 3 Aralık 2024 10:30 1 1 Brown Switch Corsair K95 Rgb Platinium Mekanik Klavye Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown2020 de itopya.com. dan satın alındı. Tuşlarda soyulma vs herhangi bir sorun yoktur. Klavyenin ayaklarını kullanmadığım için çıkarıp ayırmıştım ancak bulamıyorum.Bu nedenle fiyatı da uygun tuttum.Diğer tüm kutu içeriği eksiksiz ve sağlamdır. Yedek tuşlarına kadar ambalajında dıurmaktadır.İstanbul-Ümraniye-Çakmak Mah. Sevgi Parkı civarı elden teslim. Diğer yerlere Havale>>Kargo şeklindedir.0532 2541204Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Faturalı-Garantili Logitech MX Keys S Sıfırdan farksız Apple MacBook Air M1 8 GB Ram 256 GB SSD Brown Switch Corsair K95 Rgb Platinium Mekanik Klavye [SATILDI] Sıfır Kutusunda Nintendo New 2DS XL +128 GB SD Kart