arkadaşlar ben bu bu tarz bi browser yapsam ve internet sitem aracılığı ile indirilip kullanılmasını sağlasam sorun olur mu? yani demek istediğim yasal mı acaba? ayrıca çok basitmiş yani hiç bu kadar kolay olacağını sanmıyordum. biraz daha kişiselleştiririm tamamdır. ama flash, java vs uygulamaları açarmı acaba hiç denemedim.
quote:
Orijinalden alıntı: eZioo
arkadaşlar ben bu bu tarz bi browser yapsam ve internet sitem aracılığı ile indirilip kullanılmasını sağlasam sorun olur mu? yani demek istediğim yasal mı acaba? ayrıca çok basitmiş yani hiç bu kadar kolay olacağını sanmıyordum. biraz daha kişiselleştiririm tamamdır. ama flash, java vs uygulamaları açarmı acaba hiç denemedim.
yasal olarak bir problem olacağını sanmıyorum fakat o kadar basit değil browser yapmak için kendi dll lerini yazman gerekiyor videoda İexplorer dll lerini kullanıyor
Browser'ı sen yapmış olmuyorsun ki, tasarımı sen yapmış oluyorsun. Ama çok özellik eklemediğinde hızlı olacağını varsayarsak kullanılma olasılığı var, ama birçok hata ile karşılaşma olasılığın da var.
welrockenW
kullanıcısına yanıt
Ben yaptım bunu ama kaydetemedim fazla anlamıyorum visual basicten yardım edin @welrocken
Dostum bu dandik şeylerle uğraşmak yalnızca vakit kaybı.
o kendi browserını yapmak değil ki. sadece projene internet explorer gömmüş oluyorsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme