merhabalar.. birkaç gündür browserda herhangi bir siteye girdiğimde sol alt köşede hep reklam çıkıyor.aArıca google a girdiğimde;bilgisayarınızda kötü amaçlı yazılımlar olabilir diyor.Firefox kullanıyorum.Acaba sorun firefoxta mı dedim ve İE ile chromu kullandım.Ama malesef sonuç yine aynı oldu.Modemin firewallı açık,anti-virüs güncel,dnsleri değiştirdim.
Reklamların çıkması o kadar sorun değilde bazı reklamlar +18 çıkıyor ve bu beni rahatsız ediyor.(Sonuçta evdeki bilgisayar)
Sizden ricam bunun sebebini ve çözümünü bana söylemeniz..
Şimdiden teşekkür ederim..
Mrb proğram ekle kaldıra gir tüm toolbar yazan reklam proğramlarını temizle yani kaldır daha sonra internetten combofix.exe yi indir çalıştır pc deki tüm zararlı yazılımlar temizlenicektir.
Combofix
ad block eklentisi kullan
çok teşekkür ederim combofix gerçekten çok işime yaradı google a girebiliyorum artık ama reklamlar hala çıkıyor :)
Görev yöneticisinden yabancı gördüğün şeylerin işlemini sonlandır. Ayrıca tüm tarayıcıları kaldır (eklentileriyle birlikte) ve program ekle kaldırdan toolbar ları da kaldır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme