Şimdi Ara

Browserın gorev yoneticisini işgal etmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, browserın bunu yapmasının nedeni nedir, nasıl önlenebilir? en üst düzey oyunlar bile bu kadar kasmıyor. Yardımcı olun lütfen.

Resim;

Browserın gorev yoneticisini işgal etmesi

• AhmedMesud A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bendede böyle.Eğer oyunlarda hafızanı dengeli hale getirmek istiyorsan Advanced System Care 7 nin Akıllı Ram eklentisini kullan, ben kullanıyorum.Hafızayı akıllı veya derin temizleyerek oyun kasmasını epey azaltabilirsin.
  • eyw kardeşim, oyun oynamıyorum, ama nette gezinirken sıkıntı işte, deniycem bunu
  • Evet bu sanirim chromeun eklentilerinin calismasindan oluyodu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "misafir" kullanıcısında niye chrome çalışıyor ki dikkatimi çekti... Misafir kullanıcısını iptal etmeyi deneyebilirsin.
  • misafir denk gelmiş :) normalde misafir açık deilkende durum aşağı yukarı aynı
  • nedendir bilmem ama benim sistemde böyle oluyo. chromu açıyorum. baktıgımda 4-5 tae açık gözüküyor. kaspersky internet securıty var lisanslı. haftalık olarak adavned s.c taratı sisteimide düzenliyorum. ama sonuc aynı. gerçi bende kasma falan yapmıyor. imzamda yazıyor sistemim. zaten kasma falan yapsa atarım pcyi aşagı. şaka bi tarafada nedenini yada çözümünü bilen varmı? bende chromde eklenti falanda yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Chrome'da açtığın sekme sayısı kadar chrome.exe bulunması normal. Eklentiler içinde ayrı chrome.exe'ler çalışır. Bir de arka plan hizmetleri için çalışan var.
    Arka plan hizmetlerini
    = > Ayarlar > Gelişmiş Ayarları Göster menüsünden
    "Sistem" başlığı altındaki "Google Chrome kapandığında arka plan uygulamaları çalıştırmaya devam et" işaretini kaldırarak halledebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.