Şimdi Ara

Brüksel'de çalınan iPhone'un akıbeti? hackerlar peşimde... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: m_hatip

belki sana yardımı olabilir :p

96.28.220.85 US Louisville,
    Kentucky,
    United States,
    North America 40219 38.1442,
    -85.6932 Time Warner Cable Time Warner Cable insightbb.com 529

Brüksel'de çalınan iPhone'un akıbeti? hackerlar peşimde...

teşekkür ederim, hangi site üzerinden ip sahibinin enlem boylam konumuna ulaşılıyor acaba?

• Maxmind.com adresinden ogrenip maps e kopyaladiginda adresini gorebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Maxmind.com adresinden ogrenip maps e kopyaladiginda adresini gorebilirsin.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • La adam ne sormus siz konuyu nereye tasimizsiniz.

Calan adam muhtemelen Apple kimligini cözme derdinde oldugu icin maile giris denemeleri yapiyor. Tabii ki kisisel bilgilerle bir derdi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

quote:

+1

imzaya +1071
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

quote:

+1

imzaya +1071

Eyvallah yoldaş .

• internet yasaklarından mutlu değiliz.
    Lütfen uydurmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: qqyyxx

hayatından memnunsan sorun yok. biz YASAK larla mutluyuz.

Kendi adına konuş bizle genelleme. Dış mihraklarla manidar manidar takılırken düşünseydiler yasakla engel olmaya çalışmazlardı.

• Mareşal_T® kullanıcısına yanıt
    evet "BİZ" kelimesi fazla kaçmış, yassah hemşerim zihniyeti değişmeyecek anlaşılan,
    arkadaşın sorununa gelince bencede mail adresini sırf cihazın aktivasyonu yada iphone'mu bul özelligini kapatmak için deniyorlar, seçim sizin bence güçlü bir şifre kullanıp değiştirin, giden gitmişdir sağlık olsun..

seninde dediğin gibi ben, bizlerden bahsettim size sözüm yok arkadaş.
  • qqyyxx Q kullanıcısına yanıt
    Benim ailem veya benim çevrem olarak kullan o zaman ülkeler bazında konuşup biz kullanman hepimizi dahil alır.
    neyse kardeş uzatmayalım. bırak dünyayı ülkeden bihabersin. arkadaşın konusunu gereksiz işgal etmeyelim makul mantıklı söyleyeceğin bişey olursa pm yolla bana.
    Uzatmayalımın ardına "bırak dünyayı ülkeden bihabersin" Oda güzelmiş. Uzatmayalım kardeş qqyyxx kuluna beyin kırıntısı ihsan eyle yarabbim desem. Aynı kapıya çıkıyor o zaman sorun yok.
    kurmaya çalıştığın cümleye istaneden söylenecek güzel bir özdeyiş var ama kafamın içindeki beyin kırıntılarındaki ahlak anlayışım buna müsaade etmiyor ama yinede senin dediğini onaylıyorum.
  • indiecandy İ kullanıcısına yanıt
    cihaz hakkında bir gelişme olursa bizimle tecrübelerini paylaş. kimin başına böyle işlerin geleceği belli olmaz.
  • Buradaki insanları tahrik ederek tartışma yaratmaya çalışma fikir beyanında bulunmana gerek yoktu ille de. Eğer ki bulunacaksın biraz düşünme adı verilen yetini kullan ve "ben bunu söylersem karşılığında verilecek cevaplara karşı bir cevabım olabilir mi ?", "bunu söylerken ne kadar haklıyım ?" gibi soruları kendi kendine sor ardından buraya yaz ve "biz" kelimesini kullanıp genelleme yaparken ayrıca düşün seninle aynı görüşte insanlar yaşamıyor sadece.(evet gerçekten seninle aynı görüşte insanlar yaşamıyor oy verenlerin geneli diğer dünyaya göçmüş yani anlayacağın dilden ölmüşler)
  • gfberay G kullanıcısına yanıt
    arkadaş hepinize verecek cevabım vardır. ancak sözde yasakları eleştiren yorumlar yaparken kıldan tüyden birinin karşısında söyleyemeyeceğiniz kelimeleri buradan ahkam keserek doğruyu bir tek biz biliriz edasıyla küfreder gibi yazmayacaksın. adam gibi ahlak kurallarına uyarak ifade edeceksin ha ben özgürüm istediğim şekilde konuşurum dersen dünyan bu alanla sınırlı olacaktır. istediğini yazabilirsin. herkes kadar bende haklıyım ama haklılığımı adam gibi ifade ederim kıl tüy muhabbeti yapmam. sanalda olsa karşımdakinden adamlık beklerim.
    en iyi yaptığımız iş iftira mı ? iyi güldüm. biraz büyü tekrar konuşalım.
  • Zaten adamlığımızdan ödün vermedik çok şükür benim kimsenin karşısında konuşamayacak lafım sözüm yok, olmadı, Allah nasip ederse de olmaz. Benim yaşım 18 bunu niye söylüyorsun dersen, ben bu yaşıma kadar çok konuştum bu konuları yaşıma göre bildiğim çoktur kendimce. Bu şekildeki konuşmalarda küfür etmem zaten o konuşma olmaktan çıkar demek, senin bir yaran var ki bu konuda "küfreder gibi" diyorsun orayı tekrar düşün. Ahlak kurallarını aşmadığımı düşünüyorum ki aşsam zaten yönetici ve bu yazıların kontrolünü yapan yetkili arkadaşlar uyarı verirdi. Ayrıca kıl tüy muhabbetini ben yapmadım iyice bak yazdığıma ona göre birilerine laf söylemeye çalışıyorsan bu şekilde konuş, kıl tüy muhabbetini zaten siz çok iyi biliyorsunuz açmıyorum ben o konuları. Bence siz verilen savunma yazılarını tekrar gözden geçirin kendinizi tam ifade edemeyişiniz ondan ötürü, hadi eyvallah.

• çok bildiğini yazmış oldun yazıdan anladık çok şükür. zaten başımıZa ne geliyorsa anlayıp dinlemeden konuşmaktan veya yazmaktan geliyor. seni ilgilendiren kısım yoksa gereksiz yere zaman kaybına neden olma.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.