Şimdi Ara

Brükselden PSP getirticem 3000-2000?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar PSP getirticem 3000 mi yoksa 2000 mi getirtiyim birde kırdırmak için neler yapmak gerek sağolun

• bulabilirsen kutu uzerinde serial number AB01 ile baslayan(sari uzun kutular)

veya G (100v nin altinda) harfine kadar olan psp 2000 lerden al

sen gel kirmasi kolay :) 3000 alirsan kirilmaz
  • peki bi fark oluyor mu 3000 ile ?
    kırılmasa neler yapılabiliyor kırıldıktan sonra neler yapılabiliyor?
  • 3000 ile 2000 arasinda bana gore en buyuk fark 3000 in kirlmamasi. onun harici ufak tefek tasarim farklari ve dahili mikrofonu,parlak ekrani var kendisinin.

kirilmazsa sadece karttan oyun acamazsin o kadar.
  • ovv o zaman kırdırmak gerek
  • up..!
  • Arkadaşlar bugun psp aldım psp-3004 yazıyor üzerinde bunda herhangi bi şekilde kaçak oyun oynanamazmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerf

Arkadaşlar bugun psp aldım psp-3004 yazıyor üzerinde bunda herhangi bi şekilde kaçak oyun oynanamazmı?

Hayır. Seni ps3 bölümündeki "shopto" başlığına alalım, o siteden türkiye fiyatlarına göre oldukça ucuz oyunlar alabilirsin.
  • quote:

Arkadaşlar bugun psp aldım psp-3004 yazıyor üzerinde bunda herhangi bi şekilde kaçak oyun oynanamazmı?

keşke biraz araştırsaydın dostum...korsan oyun oynayamazsın
  • Hocam bişey daha sorucam cd'de satılan oyunlar var birde psp için bu ufak cd'lerden onlardamı çalışmaz tek çare orjinal almakmı şuan için?
  • quote:

Hocam bişey daha sorucam cd'de satılan oyunlar var birde psp için bu ufak cd'lerden onlardamı çalışmaz tek çare orjinal almakmı şuan için?

Hiçbir şekilde korsan oynayamazsın. Ben bunun da ps3 gibi kırılamayacağını sanmıyorum. Eğer backup oyun oynamak istiyorsan git yarın iade et elindekini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Max_Kolesne

quote:

Hocam bişey daha sorucam cd'de satılan oyunlar var birde psp için bu ufak cd'lerden onlardamı çalışmaz tek çare orjinal almakmı şuan için?

Hiçbir şekilde korsan oynayamazsın. Ben bunun da ps3 gibi kırılamayacağını sanmıyorum. Eğer backup oyun oynamak istiyorsan git yarın iade et elindekini.

Neyse sağlık olsun 2.el orjinal oyun alırım bende çokda pahalı değiller çünkü 2.el olunca 15-20tl'ye bulabiliyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.