Şimdi Ara

Bruma rize maçında kadroda yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
7.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aty.

Bruma kart sınırında olduğu için götürülmedi büyük ihtimalle.

Konya'da cezasını çekmişti yanlış hatırlamıyorsam.
  • Tudor'a bak takımın en etkili oyuncusunu kesti yerine Allah bilir Sabri oynar.

Tamam Bruma son zamanlarda bencil oynuyordu ama deplasmanda atılan golün yarısını atan adamıda kesmek doğru değil. En azından 18'e alsaydı Rize'de puan bırakırsak bunların bir anlamı kalmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereken neyse yapsın yapmaya devam etsin. Sakatlık dışındaki bir sebepden almamışsa desteklemiyorum ancak takımla çalışan hoca, kararlarına saygı duymak zorundayız. Kayserispor maçında oynayan savunma oyuncularına da aynı şeyi yapmasını temenni ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 17 Şubat 2017; 18:58:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stephie

quote:

Konya'da cezasını çekmişti yanlış hatırlamıyorsam.

Evet baktım şimdi doğru diyorsun Konya maçında cezalıydı sonra da kart görmemiş zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivri Biber

quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Orijinalden alıntı: Sivri Biber

Bruma tamamen Tudor'un tercihiyle kadroya alınmamış. Antrenmanda da topu kaybettikten sonra yürümemesi için Bruma'yı 3-4 kere uyarmış Tudor.
    Yakında çıkar kokusu.

Edit: Aboov Quakerboy nedenini yazmış

Armindo Tue Na Bangna Bruma
    herhangi bir sakatlığı yok. hoca tercihi ile kadroya alınmadı. tudor kendisini takım oyununa uyması gerektiği konusunda uyarıyordu. henüz ilk antrenmanda kenara çekip fırçalamıştı. yine de kadroya almaması sürpriz oldu.Quakerboy

Hem Bruma'ya hem diger oyunculara "dedigimi yapmazsaniz isminize bakmak, kadroya almam" demek istemis. Riskli bir karar ama basarili olursa hem Bruma hem diger oyuncular biraz toparlanir. Takimda uzun suredir bir oterite boslugu vardi.

İşte bunun Sabri, Semih, Selçuk üçlüsüne de yaparsa tadından yenmez.

Bakalim. Ama yonetim o zaman arkasinda saglam durmasi lazim. Yoksa yerli cetesi Tudoru yer.

• @gurkan19 bunu beğendi
  • IGOR büyük hocaa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Gereken neyse yapsın yapmaya devam etsin. Sakatlık yok ve almamışsa desteklemiyorum ancak takımla çalışan hoca, kararlarına saygı duymak zorundayız. Kayserispor maçında oynayan savunma oyuncularına da aynı şeyi yapmasını temenni ediyorum.

Arkadaşa katılıyorum takımın en iyisi de olsa hocaya saygı duymalıyız

• Bir teknik adamın alacağı en riskli karardır, oyunculara gözdağı vermeye çalıştığını düşünüyorum. Sonuçta Sneijder sakat ve ondan sonra takımın en iyisi Bruma, onun üstünden takıma mesaj veriyor olabilir.

Tabi sakat vs değilse, bu durum çok çok riskli...Futbolcular düşmanda olabilir, gözleri de korkabilir :)

İnşallah bu hamleler sonunda kazanan Galatasaray olur.
  • Aklı başında birisi ne zaman gelecek bu takıma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

Hakan'da alınmamış kadroya.

valla ne deyim.. Tuttum bu Tudor'u. yeterli görmüyorsa almasın..
  • quote:

Öyle sacmalıkmi olur rize maçında puan kaybi yaşadığinda bjk maçının pek önemi kalmazki

• quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

quote:

Öyle sacmalıkmi olur rize maçında puan kaybi yaşadığinda bjk maçının pek önemi kalmazki

Kart sınırında değilmiş.
  • pas vermesini bilmiyorsa takım oyununa katkı sağlamıyorsa varsın kadro dışı kalsın,

eğer samimiyse başta semih olmak üzere defansada kesik atsın ozaman bu taraftar arkasında durur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en azindan adam bsey deniyor bi duzen kuruyor, puan kaybi olsada sallamayin hocaya bence.
  • Delilik ve dahilik arasindaki ince cizgide yuruyor tudor. Rize deplasmani kayipsiz atlatirlirsa kumari kazanmis olur ama puan kaybinda ilk haftadan ipini ceker. Ama bu almasi gereken bir riskti bu takimin buraya kadar geldigi oyunla zaten sampiyon olamayacagini o da biliyor.

• sneijder ve brumanın olmadığı bir Galatasaray ligde ilk 10 giremez....
  • Soyle bir yazi da var.

Bruma rize maçında kadroda yok
  • Ben disiplinli hoca manyagiyim. Felkamp yapmisti aynisini, hemde bjk maci oncesi. Hakan Sukur ve Lincoln'u kadroya almadi. O maci kazanmistik. Insallah bu macta iyi bir skor ile kazanilir da "hic bir oyuncu GS den buyuk degildir" mesaji oyunculara ulasir. Artik ben futbolcu kaprisi gormek istemiyorum.

• Eğer kaydetsek "yallah Hırvatistan'a" diye konu açmak için sabırsızlıkla bekliyorum.Daha gelir gelmez taktım ben bu adama.Hadi sıkıyorsa haftaya da oynatmasın.Tepkiyi alsın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.