Şimdi Ara

Bruma rize maçında kadroda yok (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
7.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsterse 11 tane sneijderle çıksın tum turkiye ve kendisi de biliyor ki sene sonunda bu kadroyla sampiyon olamayacak ve gonderilecek. O yuzden gelir gelmez farklilik yaratıp buyuk kumar oynuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istediğiniz kadar bencil deyin disiplin falan konuşun durun bruma ve muslera bu sezon takıma puan kazandıran 2 futbolcu diğerleri hikaye
  • Bruma komaz da sinoyu ararız eren de yok işimiz zor.

• Daha yaşı ne kaprislere giriyor yukarda yazıldığı gibiyse doğru karar olmuş

• Kart sınırındaymış, derbiye saklıyor olabilir.
  • Beyler duyduğum kadarıyla bruma antremanda top kaptırınca adamı kovalamiyormus todor uyarmış devam edince almamış.

• Maçta oynamamasını gerektircek bi sakatlığı yok. Bjk maçı için alınmadı bence ama hatalı bi karar. Bu hafta da puan kaybı olmaması lazım, yoksa bjk maçının önemi kalmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Kart sınırındaymış, derbiye saklıyor olabilir.

Kart sınırında değil. 4 sarı kart gördü cezasını da Konya'da çekti.
  • Rize ve bjk maçından alınacak puan kayıplarından sonra şampiyonluk umutları kalmaz ise disiplininide alıp sezon sonunda yolcu olur olan gene bir yıla ve umutlara olur

Dere geçerken at değiştirilmez hoş değiştirsekte değiştirmesekte pek sonuc değişmeyecekti

Umarım yanılırım

• Brumadan önce böyle ceza verilecek 10 tane adam var kulüpte, bence yeni td niz herkese ayar vermeye çalışıyor

• Yenildiğimiz Milli maç sonunda yeşil ot görmüş gibi sırıtan A. Avcı'nın Milli Takımın başına gelir gelmez sistemime uymuyor diyerek Selçuğu dışarıda bırakması gibi bir salaklıkla karşı karşıyayız yine. Bruma bencil diye cezalandırılıyorsa salaklığın dik alasıyla karşı karşıyayız demektir.

Bruma tabi ki bencil olacak ne yapacak pas vermek için takım arkadaşlarının gelmesini mi bekleyecek kanatta 2 dakika! Bruma topu kaptı uzadı mı ben takımın geri kalanı Brumaya yetişemiyor diye basarım cezayı. Bruma takım içinde belki de en çok paslaşarak oynayan adam. Yaptığı ortalar, paslar geri kalanlar yüzünden iç ediyor diye asist düşük kalması paslaşmıyor manasına gelmez. Anladık maçları izlemiyorsunuz bari özetleri izleyin!

Ha siz istiyorsanız bu adam hiç şut çekmesin gol atmaya filan kalkışmasın basın gidin tedavi olun derim.
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    8 9 milyondan bahsediyorlardı??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sakat falan değil . Hoca tamamen benim tercihim demiş maçtan sonra istediğinizi sorun cevaplarım demiş. Bence antrenmanda geçer not almadı zaten son zamanlarda çok bencil oynuyor.
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Yok 2.7

Kaynak beıN sports

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k

Ben disiplinli hoca manyagiyim. Felkamp yapmisti aynisini, hemde bjk maci oncesi. Hakan Sukur ve Lincoln'u kadroya almadi. O maci kazanmistik. Insallah bu macta iyi bir skor ile kazanilir da "hic bir oyuncu GS den buyuk degildir" mesaji oyunculara ulasir. Artik ben futbolcu kaprisi gormek istemiyorum.

Umarım her futbolcu nasibini alır ama yönetim değişmediği sürece hocalar çok da geniş davranamaz. Yoksa hangi hoca tahammül eder Yasin'e, Sabri'ye, Selçuk'a... Liste uzun.

• QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    Agzina saglik. Bruma gibi genc yetenekler türkiyeye 10 yılda bir gelir. Yedirmemeliyiz bu cocugu. Modern futbolun parlayan yildizi olacak bu cocuk. Türkiyedeki al gülüm ver gülüm oyununa uymuyor diye bencil olacaksa olsun daha iyi. Öyle diyenlerin birçoğu futbolun f sinden anlamıyor

• Mesele hücumdaki bencilliği falan değil antremandaki tavırları.
  • Eğer denilen doğruysa hocaya hak verdim. Ona göre mi hoca getireceğiz yoksa Galatasaray'a göre mi ? Çıkıp hoca hangi antrenman planını uygun görüyorsa onu yapacak. Ağrısı vs varsa bir şey demem ama bunu bahane edip kaçıyorsa ne kadar iyi oynarsan oyna takım oyununa uymazsın.

Hoca ne demişti 3-5-2 vs önemli değil önemli olan takım oyunu sahada gösterdiğin karakter. Umarım Rize maçı başarılı geçer.
  • Goren de suresiz kadro disi birakildi sanacak.

Kulaginin cekilmesi gerekiyordu, butun adamlari ben calimlayim, butun sutlari ben cekeyim, hic pas vermeyim, hic geriye donmeyeyim afedersiniz de oyle bir dunya yok. Galatasaray'da oynuyorsun.

Riekerink'te bunu yapacak toto yoktu.

Besiktas macinda daha hirsli ve efektif bir Bruma olacak goreceksiniz.

• Daha maça çıkmadan, adam deliliğini gösterdi helal valla...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.