Şimdi Ara

Bruma rize maçında kadroda yok (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
7.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğim kadarıyla Bruma sarı kart sınırında. Haftaya bjk maçı var. Belki risk almak istememiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya yazmıyım dedim de hadi yazayım içimde kalmasın.

Selçuk da Selçuk. Yok çok kötü oyuncu, top oynamasını bilmiyor, vurmasını bilmiyor. Sanarsın Selçuk Şahin. Ona da saygımız var da bizim Selçuk'un yetenekleri belli arkadaş. Futbol izlemesini bilenlere söylüyorum geçen hafta top alıp da ileri taşıyan kim vardı? Tolga yeni düzeldi düzgün bir kaç pas dışında gözükmedi. De Jong zaten bu işi beceremiyor. Sneijder de olmayınca ileri gidemedik. Sonlara doğru ittirmeyle kaktırmayla gitmeye çalıştık. Selçuk orta sahada topu yönlendirebilecek tek adamımız isterseniz bana da kızın ama gerçek bu.

Bruma kötü bir oyuncu mu tabiki hayır. Her maç 2 tane şutu var denemeyi seviyor, 7 gol 6 asisti var. Yasin'den sonra en skorer oyuncu. Sadece bencil her o konumda olan oyuncu gibi.

Ayrıca şu bir gerçek Eren oyuna giriyorsa orta açacaksınız arkadaş hala topu sola sağa çekip şut vurmanın gereği yok. Kafa vurmayı bilen adamın var kullanamıyorsun. Gelince kafa vuruşu zaten atıyor adam. Bizim kanatlar illa topu çekecek şutu vuracak, gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: One True King

Bildiğim kadarıyla Bruma sarı kart sınırında. Haftaya bjk maçı var. Belki risk almak istememiştir.

Sarı kart sınırında değil.
  • 5-6 gol attırıp 20 gol yememize sebep oluyorsa tabi ki kadro dışı kalacak. Bugün robben bile geri gelip savunmaya yardım ediyorsa sen de yardım edeceksin arkadaş. Kazan ya da kaybet sonuçta bir şey deniyor hoca. Aylardır riekerink in yapmadığı bir şeyi deniyor. Arkasındayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Ya yazmıyım dedim de hadi yazayım içimde kalmasın.

Selçuk da Selçuk. Yok çok kötü oyuncu, top oynamasını bilmiyor, vurmasını bilmiyor. Sanarsın Selçuk Şahin. Ona da saygımız var da bizim Selçuk'un yetenekleri belli arkadaş. Futbol izlemesini bilenlere söylüyorum geçen hafta top alıp da ileri taşıyan kim vardı? Tolga yeni düzeldi düzgün bir kaç pas dışında gözükmedi. De Jong zaten bu işi beceremiyor. Sneijder de olmayınca ileri gidemedik. Sonlara doğru ittirmeyle kaktırmayla gitmeye çalıştık. Selçuk orta sahada topu yönlendirebilecek tek adamımız isterseniz bana da kızın ama gerçek bu.

Bruma kötü bir oyuncu mu tabiki hayır. Her maç 2 tane şutu var denemeyi seviyor, 7 gol 6 asisti var. Yasin'den sonra en skorer oyuncu. Sadece bencil her o konumda olan oyuncu gibi.

Ayrıca şu bir gerçek Eren oyuna giriyorsa orta açacaksınız arkadaş hala topu sola sağa çekip şut vurmanın gereği yok. Kafa vurmayı bilen adamın var kullanamıyorsun. Gelince kafa vuruşu zaten atıyor adam. Bizim kanatlar illa topu çekecek şutu vuracak, gerek yok.

Belli ki adam ayağını denk al mesajı veriyor. Bence doğru da yapıyor. Selçuk bey yıllardır bu takımın bana ihtiyacı var ne olursa olsun beni oynatmak zorundalar kafasında olduğu için yattığı yerden milyonları cukkalıyor.

"Seni oynatmam en fazla 3 ay daha kaybederim ve günü gelince yerine bir adam alırım. Fakat sen 3 ay sonra her gün kaybedersin. Ya adam gibi oyna yada bu takımda işin yok." mesajını veriyor.

Kulüplerin artık kendilerini giydikleri o formalardan büyük gören oyunculara yaptıklarının bedelini en ağır şekilde ödetmeleri gerekir. Görün bakın yumurta biryerlerine dayansın nasıl koşmaya başlıyorlar.

• Modena07 kullanıcısına yanıt
    Engin Baytar bile takımın vazgeçilmeziydi çok uzağa gitmeye gerek yok. Oyuncular transfer edildikleri bonservis fiyatlarıyla mukayese edildiği sürece futbolcu yetenekleri önemsizleşecek. Tarık, Veysel gibi oyunculara sırf bu nedenle tutuldu kadroda. Selçuk zamanında forvet arkası oynamış bir adam şimdi arkasına defansı alıp top çeviriyor ve güzel de yapıyor bana göre. Sneijder olmadığı zamanlar da gel biraz eski yaptığın işi yap, öldürücü paslarını at şutunu çek golleri at bir 3 sene daha burada kal demesi lazım birinin. Yoksa dediğiniz son çok uzakta değil.
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Selcuk konusunda katiliyorum. Ama soyle suan elimizde daha iyisi olmadigi icin. Kac transfer donemi gecti alinabilirdi ama almiyolar kesmek istemiyolar yapamiyolar.

Eren konusuna tam anlamiyla katiliyorum. Su adam Bjkde olsa suan gol kraliydi. Acmiyolar adama orta.. Kafa ile cektigi her sut ya gol oluyo yada az farkla kaciyo(kaleci zar zor kurtariyo vs.) Igor sistemi bu sekilde kurar insallah cunku ben Erenden hala umitliyim..

• Hiç kimse de demiyorki bırakalım da adam işini yapsın. Nasıl eleştiriler var ya, sanırsın sabahtan akşama kadar takımla yatıp takımla kalkıyorlar.

• Bir haberde, top kaptırdığı pozisyona devam etmediği için Tudor'un hem bana mücadeleci oyuncu lazım diyerek hem de otoritesini göstermek için almadığı yazıyor..
  • Korktugum tek nokta var .. brumanin sozlesmesi 2018 de bitiyor.. boyle boyle kusturulup bedavaya giderse basimizi taslara vururuz.. ya sozlesme uzatalim ya da bu yaz satalim.. bu hamlelerden birini yapmadan brimanin nazini mecbur cekecegiz

• quote:

Orijinalden alıntı: GeorgeTheBest

Selcuk konusunda katiliyorum. Ama soyle suan elimizde daha iyisi olmadigi icin. Kac transfer donemi gecti alinabilirdi ama almiyolar kesmek istemiyolar yapamiyolar.

Eren konusuna tam anlamiyla katiliyorum. Su adam Bjkde olsa suan gol kraliydi. Acmiyolar adama orta.. Kafa ile cektigi her sut ya gol oluyo yada az farkla kaciyo(kaleci zar zor kurtariyo vs.) Igor sistemi bu sekilde kurar insallah cunku ben Erenden hala umitliyim..

kanat oyuncuların tutumu daha önce sorulmuştu, yani oyuncular neden orta yapmıyorlar diye onun verdiği cevap oyuncuların içe oynamayı sevdikleri bu yüzden bu şekilde oynadıkları cevabını vermişti.

e be kardeşim sen bu takımın başındasın elinde uzun boylu hava hakimiyeti olan adam var oyuncularını uyarsana kanatlardan orta yapsınlar neden ipleri oyuncunun eline veriyorsun.

sonra eren sisteme uymuyor diye dışlandı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eren bu haliyle hiç bir üst düzey takımda oynayamaz.. Stoperle yapışarak oynuyor.. Zerre hareket etmiyor.. Top alışverişi yapmıyor.. sanki 80 lerden kalma bir santrafor.. hiç bir takım böyle bir oyuncuyu çekmez..
  • Rize'yi de Bruma'sız yenemeyeceksek kapatalım kulübü. Doğru karar bence Bruma çok şımarmıştı son zamanlarda. Tudor en azından cesur bir teknik adam olduğunu gösterdi. Riekerink'e hazır 11 yazıp veriyorlardı.
  • Tudoru seviyorum ama ilk maçtan krize gerek varmıydı ? Hayırlısı bakalım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Kadroya almaması mantıklı. Bruma gibi antipatik ve futboldan anlamayan kazma oyuncuları kulüpten kovmak lazım.

Bırakta ona biz karar verelim.
  • Kendi kendine sıktı beyin fakiri herif.

• Hamle diye sinan'i oyuna aliyor. Takimin en iyi kanat oyuncusunu kadroya bile almiyor. Yok otoriteymis bilmem neymis. Hadi yiyorsa haftaya oynatmasin bruma yi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu maçı kazansaydık hamle başarılı olabilirdi ama kazanamadık, atak gücümüz epey düştü. Şimdi bruma demez mi bensiz takım atak yapamıyor bana mecbursunuz diye. Ne olacak ondan sonra. Haftaya paşa paşa oynatacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Orijinalden alıntı: Thierry Fidjeu-Tazemeta

takım içinde lobisi olmayan tek adamı kesmek kolay tabii.
    neden takıma sabri veya selçuk üzerinden mesaj verilmiyor da bruma üzerinden veriliyor? gücü ona mı yetmiş?
    formayı adaletli dağıtacaksa, otorite sağlayacaksa bu iki şahsı kesmesi lazım. bunlar yüzünden kaç puan kaybettik, kaç gol yedik...

Neden Sabri ve Selçuk'u kessin? Takımdan kopuk oyun yapısı olan kim?

hocam selçuk maşallah bugün takımı baya ileri taşıdı, diyagonal paslar, dripplingler...
    bruma'nın yerine oynayan rodrigues de kanatdan yağ gibi aktı.
    allah takım oyunumuza zeval vermesin, barcelona gibi oynuyoruz. bruma bozuyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tazemeta- -- 18 Şubat 2017; 21:2:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: One True King

Bildiğim kadarıyla Bruma sarı kart sınırında. Haftaya bjk maçı var. Belki risk almak istememiştir.

rizeyi yenemedikten sinra besiktasi yenmenin ne anlami kaldi hocam?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.