Şimdi Ara

Bruma satıldı 14.5 Milyon Euroya hayırlı olsun [:D] leipzig (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
6.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen gs li muhabir açıklamıştı brumanın gs ye maliyeti 16 m euroyu bulmuş 16 m eurodan az paraya satması zarar ettiriyormuş kulübü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

Geçen gs li muhabir açıklamıştı brumanın gs ye maliyeti 16 m euroyu bulmuş 16 m eurodan az paraya satması zarar ettiriyormuş kulübü.

Dursunun bu paraya sattığına şükrediyoruz. Parayı çöp edecek o ayrı bişeyde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

nasıl baktığına bağlı adamın. Konu GS olunca maaşlarıda katıp yorum yapıyolar. Konu başka takım olsa sırf bonservis üzerinden bakılır.

Zaten doğrusu da bonservis üzerinden bakmak. 10 a aldığın adamı 15e satmaya bakarsın. Fakat dediğim gibi konu GS ye vurmak olunca yok Bruma'nın uçak bileti yok kaldığı evin kirası herşeyi katıyolar.

11M euroya geldi Bruma. 15e giderse ve Sociedaddan da 1.5 alındığını düşünürsen klübe 16.5M euro getirecek Bruma. 11 e geldi 4 yıl önce ve sözleşmesi seneye bitiriyor ayrıca yenilemek istemiyor.

Ama dediğim gibi insanların işi GS ye vurmak. Hayatımda ilk defa duyuyorum bir oyuncu satarken, GS ye geliş fiyatı şu ana bu kadar da para aldı dendiğini. şaka gibi

• Tekrar söyliyim arkadaşlar oyuna gelmeyin. 11e gelen adamı 14.5e sattık deniyor. 1.5te sociedaddan aldık. 16m euro gelecek brumadan. 11 e geldi 16ya gitti yani gs 5m euro kar etti bu transferden. Az çok tartışırız ama 5m euro kar ettiği sabit bir gerçektir eğer 14.5 doğru ise.

Futbolcunun 4 senedir aldığı maaşı katmak nedir. E o zaman seneye yok bruma. 1m euro dan krtulduk onu da kara mı ekleyelim???

Gsye kazandırdığı puanları ve o puanlardan sonra TFFden gelen paralarıda kara ekleyelim o zaman?

Bu nasıl saçmalık ise adamın bonservisine GSden aldığı maaşları ekleyim GS kar etmedi demekte bir o kadar saçmadır.

Akıllı olun, oyuna gelmeyin.

Yolu açık olsun. Sene başı sözleşme imzalasaydık daha fazla kar ederdik.

• Sözleşmesi seneye biten Bruma için çok iyi para. Milli takım yok, avrupa maçı yok. Genele baktığında skor katkısı da çok iyi değil. La Liga deneyimi fiyasko. Bu sezon harici istikrarlı oynadığı sezon yok. Bir sürü faktör var.

Bu şartlarda 12 üstü her teklif iyidir. En azından zarar etmeden satıyorsunuz. 5 sezonun 4'ünde katkı almadığınız oyuncuyu zarar etmeden satmak iyi iştir.
  • iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    SİZİN MUHABİRİNİZ TWEET ATMIŞTI BU KONUYLA İLGİLİ ONU YAZDIM ALLAHIM YARABBİM SABIR NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN.
  • quote:

SİZİN MUHABİRİNİZ TWEET ATMIŞTI BU KONUYLA İLGİLİ ONU YAZDIM ALLAHIM YARABBİM SABIR NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN.

Problem var galiba. Sana mı laf ettim?
  • iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    Tamam karşim allah yolunu açık etsin hadi niye bloğu kaldırdıysam benim hatam.
  • quote:

Tamam karşim allah yolunu açık etsin hadi niye bloğu kaldırdıysam benim hatam.

Sana 1 gram laf etmeden, medyayı eleştirirken, saçma sapan yorum yazan sensin. Allah aşkına blokla. Tipe bak. Ne garip adamlar var forumda.

Adama 1 gram lafım yok, kendi üstüne alınıp artistleniyo.
  • quote:

Adam sana birşey dememişki. Allah yardımcın olsun.

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    dartanyan96 kullanıcısına yanıt
    Bu kadroyu her gördüğümde, bu aklıma geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Bu kadroyu her gördüğümde, bu aklıma geliyor.

/>

Bu gol unutulmaz

• 18 demişlerdi dursun ne yaptı indirdi mi çüş bonuslarla mı 18 yoksa
  • Drogba aynı zamanda emirates cupı da gs ye getirmişti tek başına takım denilecek bir oyuncu yüzyılda bir gelir liderlik vasfı vardı böyle oyuncular az bulunur gerektiğinde sorumluluk alan ve takımı sırtlayan ender futbol üstatlarıdır.
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Hayır, Terim'in transfer anlamında ne kadar başarısız olduğunu herkes biliyor zaten. Aysal'a gömecem diye komik duruma düşmeyin bu kadar.
  • Hayırlı olsun Bence rakam çok iyi Dursun Özbek beğenilmiyor ama bu işten güzel fiyat koparmış.Bruma abartıldığı kadar iyi futbolcu değil.
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Demogoji yapma renktas

Birinde bastan kadro kuruyosun digerinde eksiklik diye dusunup oyuncu aliyosun.Hatta daha fatih terimle hemen anlasilmadi,unal aysal geldiginde ilk basta baska hoca bakiliyodu transfer kontaklari kurulmustu zaten.O saydiklarinin cogu ara transferde alindi oyle soylendigi gibi de cok paralar verilmedi.Orda cok para verilen bi tarik var yasin faydali oldu telles de alindigi paraya satildi.

Amrabata 9.5 verdiren de terim hamiti israrla aldiran da terim sneijdere yok diyen de terim (kaka`yi istiyodu adam 4 mac oynayip 12 mac sakat geziyodu) sercana yigite para verip aldiran da terim cris vardi onu da terim aldirmisti bunlar tam terim tarzi transferler.

Aysalin basarisiz transferleri diye saydiklarindan ontivero burdisso sendogan umut gundogan kaan 1 milyon alti topcular sinan bolat kiralik.Yabanci sinirini es gecmeyin oynatamadik da adamlari,tarik alinirken en iyi sagbek diye alinsin diyodu herkes alininca cop cikti ona yapacak bisey yok.

• gurkan19 kullanıcısına yanıt
    Birinde sifirdan kadro kuruldu digerinde eksik bolgelere takviye yapildi zaten takim iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N3DV3D11

Drogba aynı zamanda emirates cupı da gs ye getirmişti tek başına takım denilecek bir oyuncu yüzyılda bir gelir liderlik vasfı vardı böyle oyuncular az bulunur gerektiğinde sorumluluk alan ve takımı sırtlayan ender futbol üstatlarıdır.

GS formasıyla akhisar maçına ilk girdiği anda kafayla attığı golde eminim ki en az bizim kadar bjk ve fblilerde etkilenmiştir.

• dartanyan96 kullanıcısına yanıt
    Hemen ertesi sene ne oldu peki ?? Kendi sahanda 6 tane yi kim yedi acaba Real Madrid i yenmişmiş muş muş :) :) QWEQWEQW

O bu değil REAL MADRİD i nerede yendin ? Çift ayaklı maç real Madrid i yenseydin zaten yarı finale Galatasaray kalırdı, Real Madrid değil !

Sana bi tavsiye güzel kardeşim Sen ney isen senin yol gösterinin de O olur :) yıl olmuş 2017 aradan 17 sene geçmiş hala rüyadan uyanamıyorsunuz !

Dursun Özbek kimdir ya parası var diye başganlık yapıyor BAŞKANLIK DEGİL !!! Ünal Aysal kimdir parasıyla hava civa yapıyor SONUÇ ? NEREDE SONUÇ ?

Üstelik bunlar nasıl denir Paralarını gösteriyorlar ama ortaya koymuyolar :) KULUBÜ BORCA sokuyolar :) Sonra O kupasını kazandığın UEFA geliyor kusura bakma amca oglu sen gelemezsin bu sene bizim turnuvaya :)

Fatih Terim ise ayrı bela oldu galatasaraya TAMAM Abi eyvallah anladık müteşekkiriz de yeter be 17 sene geçmiş bırak hava civayı ! EDEP YAHU EDEP 17 SENE geçmiş ben yaptım , ben çok iyiyim , ben İtalyanca biliyorum , futbol benden sorulur :)

ALT YAPIN yok ise genç takımdan oyuncu gelip A takımda forma bulamıyor ise kusura bakma ama Nah yenersin Real Madrid i ! O işler öle olmuyor maalesef !

Hiç bir şey mi beceremiyorsunuz Açın bakın tarihe 96 dan 2000 e neler yapmışsınız inceleyin az - çok doğruyu bulursunuz ! Bruma zaten 15 milyon EURO ya geldi galatasaraya NEYİ Kar ederek satmış kim satmış ! Biraz uyanık olun abi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcanoa -- 3 Haziran 2017; 0:4:37 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.